עבור לתוכן

מחשב לגיימינג בלבד כולל מסך עד 10K

Featured Replies

פורסם

אז אחרי שסיימתי לשדרג את המחשב שלי בעזרת הפורום

אני מתפנה לעזור לאח שלי הקטן (24) , אשמח להצעות מעוניין בקניה כבר בשבוע הבא.

1. מה התקציב המקסימאלי? 10K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 10K זה מספיק

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג כבד

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מגוון רחב בעיקר RPG למינהם

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת + עכבר + מסך רצוי 23-24 IPS

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 לא חשוב ביצועים וקירור חשוב

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יבוצע OC

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבה בחנות מומלץ כולל מערכת הפעלה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? היום - מחר כמה שיותר מהר

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אין , צריך משהו שיאפשר שדרוג בעתיד - לוח אם טוב לגיימינג עם אופציות שדרוג עתידיות.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לשמור על יכולת שדרוג

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: מאוד חשוב להשקיע בעיקר במעבד ( אין צורך באחד של OC) , צריך SSD אחד של 256 וכרטיס מסך טוב / SLI אם יותר משתלם .

נערך על-ידי elad_nisim

פורסם

Syszone למה המפרט הזה עם 2011-3?? וזה אפילו לא כולל להם מקלדת ועכבר.

אם היית יכול לוותר על צורב ולקחת מהמחשב ישן זה היה ממש טוב. כי אפשר היה להעלות את רמת הלוח אם עוד קצת

עכשיו תראה- בגיימינג, כיום, אתה לא תרגיש הבדל בין מרובע ליבות למשושה ליבות. זה נועד לדברים ועריכות כבדות ביותר של תלת מימד ו 4K.

16GB זיכרון שגם אם בזה צורך ואפשר לחסוך בזה אבל למען הסרת ספק לגבי העתיד זה מעולה אז כל עוד זה במסגרת תקציבך זה נתון לשיקולך.

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray 1

מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer i30 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H97-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1

זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Aegis 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 1

כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1

דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1

כונני SSD: כונן קשיח Crucial MX100 CT256MX100SSD1 256GB SSD SATA III 1

צורבי DVD: צורב פנימי Asus DRW-24D3ST DVD±RW x24 Black Sata 1

ספקי כוח: ספק כח אקטיבי SeaSonic 650W 80+ Gold S12G-650 1

מארזים: מארז ללא ספק Thermaltake Urban T31 Middle Tower Black 1

מקלדות: מקלדת Logitech Illuminated K740 Retail 1

עכברים: עכבר גיימרים Logitech Laser G500s Retail 1

פד לעכבר: משטח לעכבר SteelSeries 9HD 1

מסכים: מסך מחשב Dell UltraSharp U2412M 24'' LED IPS 1

מע' הפעלה: מערכת הפעלה Microsoft Windows 8.1 Hebrew 32Bit / 64Bit Retail 1

הרכבה: הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע

מחיר החבילה: 9889 שקל

עמוד מוצר

נערך על-ידי mMmSaK

פורסם
  • מחבר

מצוין תודה על ההצעות אעביר לו שיבחר בינהן.

פורסם

אי אפשר לעשות sli במחיר כזה?

פורסם
אי אפשר לעשות sli במחיר כזה?

אפשר לעשות הרבה דברים בתקציב כזה. הכל תלוי מה הדרישות.

פורסם
  • מחבר

השאלה אם יש 2 כרטיסי מסך שיתנו תוצאות טובות יותר ב SLI מה GTX970

בערך באותו תקציב של 2000 ש"ח כמו שעולה ה GTX970

פורסם

ואז תצטרך ספק יותר חזק אז מזה משנה.

פורסם

סלחו לי אולי זה רק אני אבל אני חושב שזה אוברקיל מטורף ... לא רואה טעם לתת לבחור מעבד אקסטרים ... פשוט חבל על הכסף

עדיף משהו מבוסס על צי'פסט 97 (שיתאים גם לדור ה"חדש" של המעבדים הבאים) מה שיוזיל משמעותית

כמו כן הבחור אמר הגדרות גיימינג "כבדות" אבל רשם בעיקר משחקי RPG אז על רזולוציה כזו אין בכלל צורך או מחשבה על SLI\CROSSFIRE

בכיף אפשר לחסוך משני המפרטים 1600 ש"ח +- מבלי לגרוע בביצועים מבחינת מעבד\לוח\זיכרונות ואת הכסף שנשאר להשקיע בעתיד על כרטיס מסך כשיצטרך

פורסם

לא, לא. במקום להשקיע במעבד וזיכרונות DDR4 עדיף מקלדת, עכבר ופד לעכבר ב 1100 שקלים. זה הכי נכון, אין ספק.

פורסם

הציניות ...

פורסם

לדעתי שניכם צודקים וכרגע מהמפרטים המוצעים המפרט של Syszone עדיף עם ה970 מפלונטר ומקסימום אפשר להשתמש באיזה סט פשוט של מקלדת ועכבר לאיזה תקופה אבל עדיין עדיף שפותח הדיון יענה על זה בצורה יותר ברורה כי אפשר לחסוך כמו שguylederer0 כבר אמר.

פורסם

נראה לי שהוא יכול לקבל אותם ביצועים עם מפרט צנוע יותר עם אותו כרטיס מסך

פורסם

חבר'ה אתם לא מסתכלים על הבקשות שלו. הוא כולל עכבר ומקלדת ומסך אז מה? לשים מפרט עם מעבד 6 ליבות וכל מה שכרוך בזה ועוד לעבור את התקציב מבלי שזה הגיע לכל הדרישות שזה כולל ציוד היקפי. אנחנו לא נחליט מה הדרישות אנחנו רק מנסים לעזור. ב 10 שקל אפשר לבנות 10 אלף מפרטים אז מזה משנה? ולמשחקים עדיף להשקיע יותר גם בציוד היקפי כי זה חלק מההנאה. לשים מעבד משושה ליבות אין לזה שום השפעה על המשחקים היום. אני בסך הכל המצלתי על ציוד היקפי ברור שהוא יכול לקחת משהו פשוט ב 120 שקל אבל אין לזה חוויה של גיימינג

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים