עבור לתוכן

מעוניין במחשב ביתי חזק עד 2500 ש"ח כולל רמקולים

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?

2500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

לנצל את כל התקציב

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

מעדיף שלא לחרוג

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

שימוש עיקרי זה אינטרנט הרבה חלונות פתוחים ברקע שימוש רב במשחקים קלים שיש בפייסבוק כולל צפייה מרובה בסרטים כולל HD (עם אופצייה לחבר בעזרת כבל לטלויזיה) כמובן מיועד גם לשימוש בקבצי אופיס אבקש שהמחשב ירוץ חלק ונקי ללא תקיעות או באגים בפעולה השוטפת של המחשב.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

לא רלוונטי

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב

.משחקים קלים לא משהו שהוא כבד

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?

רמקולים רצוי 2 רמקולים +באס איכותי וחזק

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

8שיהיה מחשב שקט

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

לא מתוכנן

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

מערכת הפעלה ואופיס אני מתקין ומעדיף שהמחשב יורכב בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?

גר בהרצליה מחפש חנות אמינה שתטפל בי גם אחרי הקנייה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

עוד חודש חודשיים.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

רצוי שיהיה חיבור HD לחיבור לטלויזיה+usb3 וצורב DVD

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

אני מעדיף להשקיע את מיטב הכסף על מפרט חזק של המחשב ולא על הרמקולים בנוסף אציין שאני מעדיף זיכרון RAM של 8 ג'יגה ומעבד חזק וכל זה על מנת שהמחשב ירוץ כמה שיותר מהר וחלק ללא תקיעות או קריסות לכן רצוי גם קירור טוב למעבד שיחזיק מעמד בימי הקיץ החמים. אציין שהמחשב ישאר איתי כמה שנים טובות כי אני מחליף מחשב פעם ב 10 שנים לערך.

תודה רבה על עזרתכם.

פורסם
  • מחבר

1. מה התקציב המקסימאלי?

2500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

לנצל את כל התקציב

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

מעדיף שלא לחרוג

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

שימוש עיקרי זה אינטרנט הרבה חלונות פתוחים ברקע שימוש רב במשחקים קלים שיש בפייסבוק כולל צפייה מרובה בסרטים כולל HD (עם אופצייה לחבר בעזרת כבל לטלויזיה) כמובן מיועד גם לשימוש בקבצי אופיס אבקש שהמחשב ירוץ חלק ונקי ללא תקיעות או באגים בפעולה השוטפת של המחשב.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

לא רלוונטי

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב

.משחקים קלים לא משהו שהוא כבד

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?

רמקולים רצוי 2 רמקולים +באס איכותי וחזק

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

8שיהיה מחשב שקט

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

לא מתוכנן

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

מערכת הפעלה ואופיס אני מתקין ומעדיף שהמחשב יורכב בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?

גר בהרצליה מחפש חנות אמינה שתטפל בי גם אחרי הקנייה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

עוד חודש חודשיים.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

רצוי שיהיה חיבור HD לחיבור לטלויזיה+usb3 וצורב DVD

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

אני מעדיף להשקיע את מיטב הכסף על מפרט חזק של המחשב ולא על הרמקולים בנוסף אציין שאני מעדיף זיכרון RAM של 8 ג'יגה ומעבד חזק וכל זה על מנת שהמחשב ירוץ כמה שיותר מהר וחלק ללא תקיעות או קריסות לכן רצוי גם קירור טוב למעבד שיחזיק מעמד בימי הקיץ החמים. אציין שהמחשב ישאר איתי כמה שנים טובות כי אני מחליף מחשב פעם ב 10 שנים לערך.

תודה רבה על עזרתכם.

הקפצה..מבקש עזרה חברים

פורסם

הסיבה לדעתי שאתה לא מקבל תגובות כי הדרישה לרמקולים בעייתית, לא ברורה ואולי לא אפשרית בתקציב הזה. לכן עדיף להפריד לחלוטין בין התקציב של המחשב לבין התקציב של הרמקולים. תערוך את הכותרת והודעת הפתיחה (יש כפתור "עריכה", ולאחריו "מצב מתקדם") ותרשום מה התקציב למחשב בלבד. תוכל לפתוח במקביל בפורום "אודיו" דיון חדש לצורך המלצה לרמקולים בלבד, ותרשום מהו התקציב לרמקולים: http://hwzone.co.il/community/forums/24-%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99%D7%95

נערך על-ידי zoro9

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים