עבור לתוכן

מחשב לגיימינג - עד 3.5K

Featured Replies

פורסם

אהלן, מחפש המלצה למפרט בשביל חבר... תודה רבה!

1. מה התקציב המקסימאלי?

3500 ש"ח, אם אפשר לחסוך עדיף

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

משחקים, אופיס, סרטים, גלישה. משחק בעיקר ב- Mount & Blade - ארצה מחשב שיהיה מסוגל להריץ את הגרסה החדשה שעומדת לצאת בצורה כמה שיותר חלקה וגם את The Elder Scrolls Online

3. האם יש צורך בציוד הקפי?

אין צורך בציוד היקפי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

4 - אין לי בעיה עם קצת רעש

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)??

לא מתוכנן

7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות?

אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבת המחשב בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

אין העדפה לחנות ספציפית, עדיף שתהיה באיזור שרון-מרכז, עדיף חנות שקיימת כמה שנים

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

בשבועיים הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן?

לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

מאמין שמתישהו אשדרג אבל לא בצורה מסיבית אלא בעיקר זיכרון / דיסק. לכן לא אכפת לי לחסוך מעט ומקסימום לשדרג עוד שנה לדוגמה אם יהיה צורך

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

אני משחק לרוב משחק אחד או שניים, ככה שממש לא צריך דיסק גדול. כפי שאמרתי אין צורך במסך, מקלדת, עכבר וכו'

פורסם

למרות שאתה אומר שהוא משחק רק משחק אחד או שניים אבל אולי הוא גם מוריד סדרות/סרטים... אז בכל מקרה עדיף SSD למערכת ההפעלה תוכנות ומשחקים נבחרים + דיסק קשיח לאחסון, עם מפרט כזה לא נראה לי יהיה צורך ממש לשדרג משהו בעוד הרבה זמן בטח שלא זיכרון 8GB שמספיק למשחקים בימינו ועומד בדרישות המומלצות בנוסף יש SSD וכרטיס מסך שאמנם משומש אבל עם שנתיים אחריות ובמחיר רגיל עולה בסביבות ה1400ש"ח ככה שהוא מאוד משתלם.

TMS קיימים לא מעט שנים והם חנות מוכרת ומומלצת פה בפורום בנוסף המשלוח עם שליח עד הבית חינם ויש גם שירות איסוף והחזרה לאורך כל תקופת האחריות(רק לשמור על האריזות) ככה שאין מה לדאוג והמיקום לא משנה.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪923

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

כמות: 1 - מחיר: ₪136

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 - מחיר מבצע

כמות: 1 - מחיר: ₪245

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + SS-500ET

כמות: 1 - מחיר: ₪393

זיכרון:

בקניית מחשב חדש בלבד - SAMSUNG DDR3 8GB 1600

כמות: 1 - מחיר: ₪349

כרטיס מסך:

Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X 3GB - משומש,אחריות עד 01.12.16

כמות: 1 - מחיר: ₪748

קשיח למחשב שולחני:

SanDisk SSD Ultra Plus 128GB 2.5" SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪322

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪305

כונן אופטי:

LG DVDRW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪108

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3529

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3459 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/5djcg6su

נערך על-ידי rony2

פורסם
למרות שאתה אומר שהוא משחק רק משחק אחד או שניים אבל אולי הוא גם מוריד סדרות/סרטים... אז בכל מקרה עדיף SSD למערכת ההפעלה תוכנות ומשחקים נבחרים + דיסק קשיח לאחסון, עם מפרט כזה לא נראה לי יהיה צורך ממש לשדרג משהו בעוד הרבה זמן בטח שלא זיכרון 8GB שמספיק למשחקים בימינו ועומד בדרישות המומלצות בנוסף יש SSD וכרטיס מסך שאמנם משומש אבל עם שנתיים אחריות ובמחיר רגיל עולה בסביבות ה1400ש"ח ככה שהוא מאוד משתלם.

TMS קיימים לא מעט שנים והם חנות מוכרת ומומלצת פה בפורום בנוסף המשלוח עם שליח עד הבית חינם ויש גם שירות איסוף והחזרה לאורך כל תקופת האחריות(רק לשמור על האריזות) ככה שאין מה לדאוג והמיקום לא משנה.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪923

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

כמות: 1 - מחיר: ₪136

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 - מחיר מבצע

כמות: 1 - מחיר: ₪245

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + SS-500ET

כמות: 1 - מחיר: ₪393

זיכרון:

בקניית מחשב חדש בלבד - SAMSUNG DDR3 8GB 1600

כמות: 1 - מחיר: ₪349

כרטיס מסך:

Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X 3GB - משומש,אחריות עד 01.12.16

כמות: 1 - מחיר: ₪748

קשיח למחשב שולחני:

SanDisk SSD Ultra Plus 128GB 2.5" SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪322

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪305

כונן אופטי:

LG DVDRW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪108

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3529

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3459 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/5djcg6su

אפשר לבנות מפרט הרבה יותר משתלם מ-Plonter. שקיימים דרך אגב עוד מעט 18 שנה.

כמו כן, לא הייתי ממליץ בשום אופן להעמיס את ה-280X על ה-500ET. בשום צורה ואופן.

-----------------------------------------------------------

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

[table]

[tr][td]CM8064601560722.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]Intel[/td]

[td]CM8064601560722[/td]

[td]מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601560722 - Intel - i5-4460 Quad core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1100Mhz - Haswell Refresh - Tray...

שלוש שנים אחריות[/td]

[td]₪914/896[/td]

[/tr]

[tr][td]B95M-DGS.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]ASRock[/td]

[td]B95M-DGS[/td]

[td]לוחות אם - Intel LGA1150

B95M-DGS - ASRock - Socket LGA1150 cpu support- Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI video outputs - PCI Express x16 slot - 6-channel audio - Gigabit LAN - 4 SATA3 6Gb/...

שלוש שנים אחריות[/td]

[td]₪269/264[/td]

[/tr]

[tr][td]0514-012TB0.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]Zeppelin[/td]

[td]0514-012TB0[/td]

[td]זכרונות - DDR3 - לנייח

0514-012TB0 - Zeppelin - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V...

Lifetime Warranty[/td]

[td]₪359/352[/td]

[/tr]

[tr][td]SR928X3GD5DXO.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]Sapphire[/td]

[td]SR928X3GD5DXOu-PC[/td]

[td]כרטיסי מסך - AMD PCIe

SR928X3GD5DXOu-PC - Sapphire - Used RADEON R9 280X GPU - 3GB 384bit GDDR5 memory - Dual-X cooler - PCIe x16 v3.0 interface - Dual DVI, HDMI, DisplayPort video outputs - GPU/Memory clock 1020/6000 MHz - Overclocked - 2 years Warrant...

בקניית מחשב חדש בלבד - במלאי - משומש - שנתיים אחריות[/td]

[td]₪637/624[/td]

[/tr]

[tr][td]ST2000DM001.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]Seagate[/td]

[td]ST1000DM003[/td]

[td]דיסקים קשיחים ו SSD - SATA

ST1000DM003 - Seagate - 1TB - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 series...

שלוש שנים אחריות לפי תקנון יצרן[/td]

[td]₪280/274[/td]

[/tr]

[tr][td]CT128MX100SSD1.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]Crucial[/td]

[td]CT256MX100SSD1[/td]

[td]דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

CT256MX100SSD1 - Crucial - 256GB MX100 Series - SATA3 6Gbps 2.5 inch Internal SSD - 7mm - 550/330 MBps Read/Write...

במלאי - שלוש שנים אחריות[/td]

[td]₪585/573[/td]

[/tr]

[tr][td]Six-Hundred-A550.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]Antec[/td]

[td]Six-Hundred-A550[/td]

[td]מארזי מחשב - מארז עם ספק

Six-Hundred-A550 - Antec - Six Hundred v2 gaming case - With Antec VP-550P 550W Bottom-mounted power supply - Hot swap 3.5 inch SATA hard drive dock - Cable management compartment - Front-loaded HDD cage for up to 6 hard disk d...

שנה אחריות למארז ושלוש לספק[/td]

[td]₪436/427[/td]

[/tr]

[tr][td]Bloody-Tiger-A20.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]Antec[/td]

[td]Bloody-Tiger-A20-PC[/td]

[td]פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

Bloody-Tiger-A20-PC - Antec - Antec Bloody Tiger A20 - Sockets Compatible Intel LGA 1366/1155/1150/1156/775 and AMD FM1/AM2/AM2+/AM3 - With new PC Only...

בקניית מחשב חדש בלבד - שנה אחריות[/td]

[td]₪51/50[/td]

[/tr]

[tr][td]GH24NS95.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]LG[/td]

[td]GH24NSB0[/td]

[td]DVD צורבים תקליטורים ו - פנימי SATA DVD צורב

GH24NSB0 - LG - x24 DVD-RW Drive with M-DISC™ Support - Burns DVD+R/-R discs at 24x speed - SATA interface - Black (GH24NSC0)...

שנתיים אחריות[/td]

[td]₪83/81[/td]

[/tr]

[tr][td]SERVICEFORUM.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]Plonter[/td]

[td]SERVICEFORUM[/td]

[td]שרות במעבדות פלונטר - הרכבת חלקים

SERVICEFORUM - Plonter - הרכבת מחשב, חיווט ובדיקות מקיפות חינם להזמנה של חבר פורום. זיכרו למלא בעת פתיחת בכרטיס הלקוח מאיזה פורום הגעתם או הודיעו לנו אחרי...

[/td]

[td]₪1/1[/td]

[/tr]

[/table]

3615.00 / 3543

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

המחיר אינו כולל משלוח

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=15619

פורסם

^שלום לך שוב משתמש FXP שאוהב לדבר שטויות ולחפש להתווכח איתי בגלל שמשעמם לך בחיים בנוסף מצטט אותי כשאין צורך כי אתה רגיל מFXP כמובן, אז איך בדיוק המפרט שלך "הרבה" יותר משתלם כשהוא נורא דומה לשלי?!:s07::facepalm:

סך הכל שמת ספק 550W בתקן 80+ Standard לעומת 500W בתקן 80+ Bronze כשהמערכת עצמה תגיע לסביבות ה420W או קצת פחות(במאמץ) אז ספק איכותי יותר ממה ששמת כמו הSeaSonic 500ET בטח שיהיה יותר ממספיק אז תפסיק לדבר שטויות , וSSD של 256GB בלי דיסק קשיח(כן, אני מודע למה שכתוב בשאלון) ושכחת להזכיר שהמחיר הסופי של המפרט שלך הוא 3660/3588ש"ח ובמקרה של תקלה העלויות על פותח הדיון/חבר שלו ועדיפות לשרון/מרכז לא משנה כלום עם TMS כי במקרה של תקלה יש להם שירות משלוחים חינם למשך כל תקופת האחריות!

כי נשמע שחשוב המיקום של החנות לפותח הדיון/חבר שלו ואין יותר קרוב מהבית וגם חסכון של עלויות במקרה של תקלה ואין קשר לאיזה חנות פתוחה יותר זמן בכלל מאחר ו2 החנויות אמינות ומומלצות פה בפורום.

פורסם
^שלום לך שוב משתמש FXP שאוהב לדבר שטויות ולחפש להתווכח איתי בגלל שמשעמם לך בחיים בנוסף מצטט אותי כשאין צורך כי אתה רגיל מFXP כמובן, אז איך בדיוק המפרט שלך "הרבה" יותר משתלם כשהוא נורא דומה לשלי?!:s07::facepalm:

סך הכל שמת ספק 550W בתקן 80+ Standard לעומת 500W בתקן 80+ Bronze כשהמערכת עצמה תגיע לסביבות ה420W או קצת פחות(במאמץ) אז ספק איכותי יותר ממה ששמת כמו הSeaSonic 500ET בטח שיהיה יותר ממספיק אז תפסיק לדבר שטויות , וSSD של 256GB בלי דיסק קשיח(כן, אני מודע למה שכתוב בשאלון) ושכחת להזכיר שהמחיר הסופי של המפרט שלך הוא 3660/3588ש"ח ובמקרה של תקלה העלויות על פותח הדיון/חבר שלו ועדיפות לשרון/מרכז לא משנה כלום עם TMS כי במקרה של תקלה יש להם שירות משלוחים חינם למשך כל תקופת האחריות!

כי נשמע שחשוב המיקום של החנות לפותח הדיון/חבר שלו ואין יותר קרוב מהבית וגם חסכון של עלויות במקרה של תקלה ואין קשר לאיזה חנות פתוחה יותר זמן בכלל מאחר ו2 החנויות אמינות ומומלצות פה בפורום.

שלום. אני עדיין מנסה לבשר ולהבין את חוסר הידע שמרוצץ פה אצל חלק מהמשתמשים. דרך אגב אני לא גולש ב-FXP.

------------------------------------------------------------------------------

1. יפה מאוד, כי איכות של ספקים מודדים לפי נצילות :bash:

ספק איכותי בפלטפורמה של Delta (יצרנית OEM שיכולה לירוק ל-Seasonic בפנים מבחינת ידע,ניסיון, ותוצאות), בהספק של 550W כנגד 500W.

המערכת תצרוך כ-450W~500W בקלות ראש. להשאיר מרווח של בקושי 50W זה לא צעד חכם במיוחד.

http://tpucdn.com/reviews/Gigabyte/R9_280X_OC/images/power_maximum.gif

2. התחלת לשקר ? יפה. איפה בדיוק לא בחרתי כונן קשיח ?

נכון, יקר יותר ב-60 ש"ח אבל מכיל מארז איכותי ולא ג'נרי מגעיל, כונן SSD בנפח כפול, ספק בהספק גבוהה יותר ולוח אם מתקדם יותר בעל ארבעה יציאות Sata3.

וכמובן ששחכתי שהכונן קשיח ב-TMS מגיע עם שנתיים אחריות כנגד לשלוש ב-Plonter, והזיכרון מגיע עם אחריות לכל החיים כנגד שלוש שנים ב-TMS.

אתה ממש נראה כמו עובד של TMS, אני חייב לכתוב את זה שוב. אתה כאילו מתעלם מכל המגראות שלהם ומחפש איפה להצדיק אותם.

פורסם

אין לי צורך להוכיח את עצמי בפנייך מכיוון שאתה במילה אחת טיפש שמחפש ממש ספציפית אותי כל פעם מחדש וכמובן בלי שום הוכחות העיקר לזרוק מילים למרות שאני מרכיב אין ספור מפרטים בפורום ואם תבדוק תראה שהרכבתי גם מPlonter וKSP אבל כמובן לא תטרח ותעדיף סתם לזרוק מילים ולהיכנס לדיונים שמישהו אחר כבר בנה מפרט לעשות שינוי קטן ואז לכתוב ששלך כרגיל "משתלם הרבה יותר" וכל פעם זה חוזר על עצמו הסרט הזה שזה כבר גובל בפיגור פשוט ולא רק זה אני גם אוכיח לך ולשאר המשתמשים עד כמה שאתה שאתה כן משתמש FXP שגם משקר כמובן וככה במקרה לקח לך כמעט שבוע להגיב!

pR3V1qc.jpg - מגרעות וזו כמובן אחת ידועה אצל משתמשי FXP, בנוסף מצטט הודעה שהיא מעלייך facepalm.gif שזה עוד סימן היכר למשתמש FXP.

ומכיוון שאתה לא ממש מודה ככה במקרה הגעתי לזה(לחיצה על התמונה תוביל אל הפרופיל שלך כמובן)

ZQi06UK.jpg

וככה לפני שתשנה כינוי פתאום

w4G28pO.jpg

בכל מקרה אל תגיב אלי יותר תמשיך בדרכך בFXP ושחרר אותי כי להבא אני לא אגיב.

לגבי TMS לידיעת פותח הדיון ושאר משתמשי הפורום תנאי המשלוח שונו(אגב Computex לא נראה לך שאם הייתי עובד אצלהם הייתי יודע דברים כאלה מהר יותר אולי ומבלי לשאול?! אבל משתמש FXP + הגיון = :s07::bash::facepalm:)

ELqULln.jpg

נערך על-ידי rony2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים