פורסם 2004 במרץ 1921 שנים מפרט חלקי של יצירת המופת הזו : RF RAV-DVD2 System Control (2) T8004 Power Amplifiers (2) T15002 Power Amplifiers (4) X162S 6.5'' Type RF Component Systems (10) T1124 12'' Punch Subwoofers Design/Fabrication Jason Digos, Kyle Witherspoon, Mike Eckley, John Malk, Sponsors CONCEPT 1 SMA Hmmer -Black Chrome Accessories -Tire Carrier -Light Bars -Brush Guard -Custom Body Bumper -Roof Rack Race Line Wheels Nitto Tires Term-Pro Ohio Generator Whipple Super Charger Xenarc Monitors Rancho Suspension Dakota Digital Guages Brembo Brakes VIP Interiors VIA Technologies Raytheon (nightbriver system) וקצת לתמונות - התקנה יוצאת מהכלל : לתמונות נוספות, פרטים ושיטים אחרים - http://www.rockfordfosgate.com
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים תראה איך המתלה האחורי יותר נמוך מהקידמי... כמה משקל זה... הדבר הזה מפחיד.. אבל אם כל הכבוד לרמקולים לא הייתי קונה את האמר
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים אתה מעוניין לקנות אמר ? (הינה הצעתי לך..)מה תעשה עם זה ?!!אם היית גר בלוס אנג'לס הייתי מסכים איתך אולי... אבל נראה אותך מסתובב בתל אביב.. ושלא נדבר על חניה.עזוב H2 זה חרא אותו.. מי שאומר אחרת לא ממש מבין... הH1 היה חייה.. אבל גם מצד שני הוא היה מגעיל למה היה לו איבזור צבאי כזה.. ממש פשוט ולא נעים. נראה איך יהיה ה H3
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים מחבר ה H2 ביצועיסט יותר מה H1, אבל אישית אני נוטה להעדיף את H1. חיית שטח ללא מתחרים.
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים מה זאת אומרת איזה ביצועים ?ביצועים ב3dmark 2001 , 2003 , aquamark .זה חשוב .
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים גם אני חושב שH1 הוא עדיף ייותר מ H3+H2שניהם יותר מידי מצועצעיםדרך אגב אני ראיתי פעם אחת בישראל H2מעניין כמה עולה
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים פבל אל תשכח שהH2 ממש יציב בprime95... ו H2 ומעלה זה סתם מכוניות... H2 אפילו לא מבוסס על אותה שילדה של H1 זה מבוסס על איזה שילדה של ג'יפ אמריקאי אחר (לא זוכר עכשיו את השם)לך תקרא השוואות או תראה תוכניות על המכוניות האלו ותבין את הקישקוש הזה..
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים אני אקח H1 גג קצר על כל רכב אחר עליי אדמות .. H2,H3 זה כבר סיפור אחר.. הם ניסחפו עם המעבר לרכב אזרחי ובקשר לחניה ? מה הבעיה ? תחנה על איזה פורש :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.