עבור לתוכן

[סופית] הגעתי להחלטה אלה ארבעת הטאבלטים שאני רוצה, ואני צריך לבחור מביניהם רק אחד.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם לפני מספר ימים פתחתי פה בפורום אשכול דומה על טאבלטים שאני רוצה לקנות ולא הייתי כל כך בטוח איזה מהם אני רוצה ומה הדרישות שלי עכשיו אני יודע בדיוק מה אני רוצה ואלה הדרישות שלי שבדרישות האלה מצאתי 4 טאבלטים שממש נראים לי ואין לי מושג איזה מהם לבחור אני אשמח אם תעזרו לי לבחור אחד מהם או לחלופין להציע לי טאבלט אחר באותו גודל מסך 8 - 8.4 אינץ'

זה הדרישות שלי : מסך: 8 - 8.4 אינץ' (יותר מזה זה כבר גדול בשבילי) , חיבור WIFI , לפחות 1GB זכרון RAM , סוללה חזקה , מערכת הפעלה: מאוד מתלבט בין אפל לאנדרואיד , השימושים: גלישה באינטרנט.

LG G PAD 8.3

Dell Venue 8

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=870137

Nvidia Shield

http://www.gsmarena.com/nvidia_shield-6601.php

Apple iPad Mini 2 With Retina Display 16GB WiFi

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=863233

נערך על-ידי Moshik144

פורסם

בסדר יורד:

ה-iPad Mini הטוב ביותר, וגם היקר ביותר.

כמובן שיש לו את החסרונות של מוצרי אפל, אבל בסך הכל לשימושים משרדיים, וידאו ואינטרנט הוא הטוב ביותר, ולקריאה במיוחד.

קח בחשבון ש-16 גיגה זה לא הרבה, והם לא ניתנים להרחבה בשונה מה-LG, למשל.

אחריו ה LG G Pad. מומלץ מניסיון. (איכות בנייה טובה, ממשק עם הרבה אפשרויות, מסך יפה).

ה-Dell Venue לא משהו, גם כן מניסיון... הוא משתלם בחו"ל.

את ה Nvidia אני לא מכיר. (מבחינת מפרט הוא טוב מאוד).

נערך על-ידי nachum37

פורסם
  • מחבר
בסדר יורד:

ה-iPad Mini הטוב ביותר, וגם היקר ביותר.

כמובן שיש לו את החסרונות של מוצרי אפל, אבל בסך הכל לשימושים משרדיים, וידאו ואינטרנט הוא הטוב ביותר, ולקריאה במיוחד.

קח בחשבון ש-16 גיגה זה לא הרבה, והם לא ניתנים להרחבה בשונה מה-LG, למשל.

אחריו ה LG G Pad. מומלץ מניסיון. (איכות בנייה טובה, ממשק עם הרבה אפשרויות, מסך יפה).

ה-Dell Venue לא משהו, גם כן מניסיון... הוא משתלם בחו"ל.

את ה Nvidia אני לא מכיר. (מבחינת מפרט הוא טוב מאוד).

תודה רבה אני אשמח לעוד חוות דעת ...

פורסם

לא ממליץ אף אחד מהם, אם יש לך סבלנות אני ממליץ לחכות ל-Nokia N1.

כל מה שהבאת פה פשוט לא משתלם למחיר, הדבר היחיד שמאוד משתלם פה זה ה-Shield Tablet, אבל יש בו כל כך הרבה בעיות שאני לא ממליץ להתקרב אליו.

הדבר היחיד מכל אלה שאולי קצת מושך אך באותו זמן מרתיע, הוא ה-ipad mini. אם אתה לא רגיל ל-IOS, אל תתקרב לזה אפילו, ואל תתקרב בכלל אם אתה מגיע מעולם האנדרואיד.

אני גם מת לקנות טאבלט (עם צרכים קצת שונים כמובן), אבל היחיד שכנראה יענה על צרכי זה ה-Nokia N1 שיצא בפברואר הקרוב.

פורסם
  • מחבר
לא ממליץ אף אחד מהם, אם יש לך סבלנות אני ממליץ לחכות ל-Nokia N1.

כל מה שהבאת פה פשוט לא משתלם למחיר, הדבר היחיד שמאוד משתלם פה זה ה-Shield Tablet, אבל יש בו כל כך הרבה בעיות שאני לא ממליץ להתקרב אליו.

הדבר היחיד מכל אלה שאולי קצת מושך אך באותו זמן מרתיע, הוא ה-ipad mini. אם אתה לא רגיל ל-IOS, אל תתקרב לזה אפילו, ואל תתקרב בכלל אם אתה מגיע מעולם האנדרואיד.

אני גם מת לקנות טאבלט (עם צרכים קצת שונים כמובן), אבל היחיד שכנראה יענה על צרכי זה ה-Nokia N1 שיצא בפברואר הקרוב.

מה עם הנקסוס 9 ???

פורסם

dadzik

אתה מקשקש. אתה לא ממליץ על אף אחד אבל מחכה לטאבלט שעוד לא יצא?...

פורסם
מה עם הנקסוס 9 ???

ממש לא, איכות בנייה בין הגרועות שקיימות.

יש לו כל כך הרבה בעיות בייצור ואני לא ממליץ להתקרב.

ובנוסף על כך הוא גם יקר מאוד, במחיר שלו הייתי כבר לוקח ipad air 2, למרות שאני שונא את IOS.

dadzik

אתה מקשקש. אתה לא ממליץ על אף אחד אבל מחכה לטאבלט שעוד לא יצא?...

אני לא ממליץ עליו, אני ממליץ לחכות.

אני לא קופץ על שום דבר, עד שאני לא שומע מה משתמשים חושבים על מוצר מסויים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים