עבור לתוכן

סינון מטיפים ומספימים בפורום אקטואליה

האם נכון לשלול ממצטרפים חדשים את הזכות להשתתף בדיוני אקטואליה וכו' ע''מ למנוע מספימים 8 הצבעות

1. 1. האם נכון לשלול ממצטרפים חדשים את הזכות להשתתף בדיוני אקטואליה וכו' ע''מ למנוע מספימים

• אני בעד.
    • אני נגד

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

פורום זה הוא פורום מחשבים.

בנוסף יש בו מדורי אקטואליה וכו' שנוסדו בעיקר בגלל (אני מניח) שהאנשים שפעילים בפורום זה לא אמורים לפתוח אווטר בכל פורום ייעודי, כדי לדון על נושאים אחרים. מלבד זאת ברור שיש משהו הגיוני בלרצות לדון עם אותם אנשים שאתה 'משוחח' ביומיום גם בנושאים אחרים.

בתקופה האחרונה החלו משום מה להגיע לכאן אנשים שאין להם דבר עם מחשבים, ולפעמים גם לא עם אקטואליה. הם הגיעו לכאן מתוך מטרה אחת בלבד להעביר מסרים בעניינים דתיים ופוליטיים בצורה אגרסיבית.

אנשים מסוג זה (ומיסטר קול האמת אתה מראשי הקבוצה הזו) הורסים את המדורים הללו ואת האתר בכלל .

אין שום קשר לדעותיי האישיות או לשייכותי לדת . ולא אגרר לדיונים על כך.

אני מציע\מבקש ממנהלי האתר. אנא, צרו מנגנון שחסום הודעות במדורים הנ''ל למשתמשים שאין להם סך מינימלי של הודעות או זמן באתר (נניח חודש מההרשמה +פעילות של 100 הודעות בנושאי מחשבים וכו') מאוד הייתי רוצה לחזור ולהשתתף בדיונים ברמה סבירה בעניינים אלו.

אבקש מהמשתתפים שעונים על הקריטריונים הנ''ל להצביע ולהגיב , לטובת כולנו.

נערך על-ידי yosi b

פורסם

אתה צודק במאה אחוז, אני לאחרונה לא פותח את הדיונים האלה מלכתחילה כי אני לא מעוניין לקרוא מה שכתוב שם (משום צד), לדעתי זה סתם מכניס שנאה ותחושה שלא בא לי להיכנס לפורום, בפעם האחרונה לא נכנסתי כמה ימים לפורום אחרי תרד' כזה, לכן אני יותר לא קורא\מגיב בהם כלל.

כמה שפחות תרד'ים כאלה יותר טוב לפורום.

פורסם

סקר לא רלוונטי. אם יש בעיה עם משתמש כלשהו נא לדווח עליו. הת'רד ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים