עבור לתוכן

אשמח לעזרה עם השאלות-קניית מחשב טוב כשהפרמטרים ידועים!

Featured Replies

פורסם

היי, אודה מאוד לעוזרים. מעוניין לקנות נייד סביר עד איכותי לשנים הקרובות לשימושי: פנאי (שיוכל להריץ הרבה טאבים ובכלל, כמה תוכנות בו זמנית)+משחקים(קלים יחסית)+עריכה (לא מקצועית בעזרת תוכנת עריכה) עסקי (מסוגל להריץ מצגות ותוכנות עזר לעבודה). מעוניין להשקיע all total באיזור ה3200 שח עם חריגות קלות במקרה הצורך.

מה חשוב לי:

מסך- 14-15.6 אינץ', אני חושב שעדיף לחסוך וללכת על ה14 כשאני משקיע את ההפרש באיכות המחשב. מסך מט. דורש יציאת HDMI. האם זה אומר שהמחשב יהיה FHD? ואם לא, לגבי איכות הרזולוציה אני פתוח לעצות. סרטים אראה אך ורק דרך הטלויזיה לאחר שחיברתי דרך הHDMI.

מעבד- מעוניין במעבד איכותי שיהיה מהיר בכמה (4-5) שנים הקרובות, חשבתי על i5 4200M עם זכרון פנימי של 4GB (עם אופציה להרחבה עתידית כמובן) מהירות מעבד: לדעתי 2.5ghz מתאימים. עדיפות גבוהה (כמעט ודאית) למחשבים בעלי 7200RPM.

מה לא חשוב לי:

לא מעוניין במסך מגע, המשקל לא קריטי, זמן הסוללה חשוב באופן סטנדרטי- כמובן שלא ארצה שהמחשב יכבה תוך 3 שעות אבל הוא לא צריך להיות מותאם ל8 שעות.

נפח הדיסק הקשיח לא קריטי, לדעתי 250gb ומעלה יספיקו לי בהחלט. (לא אתנגד ל500 אך 300 לא יהוו דיל ברייקר)

עכשיו נכנס חלק העצות ולינקים מתאימים. בבקשה לענות על השאלות וכמובן- איזו חברה עדיפה. מבחינת עמידות המחשב, אמינות המוצר והשירות.

אגב, אני מתכנן לקנות את המחשב אונליין בארהב ולייבא אותו בעזרת חברה אז השאלה המתבקשת היא: אם המחשב נקנה בחו"ל, האם האחראיות תקפה בארץ?

(קחו בחשבון כשאתם בודקים מחירים בארץ שהדגם יהיה לי יותר זול בקנייה בארה"ב)

תודה ענקית לעוזרים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים