עבור לתוכן

המלצה לשדרוג מחשב

Featured Replies

פורסם

בעקבות מותו של לוח האם שלי בטרם עת ומותו של הספק ומותו של כרטיס המסך שלי ועקב אי מציאת לוח אם שתומך במעבד i7 עם סוקט 1156 החלטתי על שדרוג המחשב

ברשותי מחשב עם מארז מסוג aero rs9

http://www.cclonline.com/product/101560/EN52771/Cases/Aerocool-RS-9-Black-Gaming-Case/CAS0742/

זכרונות kingston 4X2g ddr3 1600

מאוורר של zalman

הארד דיסק

המחשב אמור להיות לגיימרים

התקציב הוא בין 3000-4000

אין צורך במסך

פורסם

אם תוכל לפרט יותר זה בוודאי יעזור:

1. מה התקציב המקסימאלי?

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

פורסם
  • מחבר

• כעיקרון דוד שלי רשם בשמי אז אני אענה להודעה:1- התקציב הינו כ4000 שח ובמידת הצורך אפשר לחרוג טיפה2- המחשב מיועד לגיימינג ומיועד להריץ משחקים חדשים כגוןcall of duty, shadow of mordor, watch dog ודוגמתם והשאיפה להריץ אותל על הגדרות גבוהות (לשם השוואה המחשב שמת לי נקנה לפני כ4 שנים והריץ את כל המשחקים החדשים בהגדרות כמעט מקסימליות)3-אין צורך בציוד היקפי4-אין צורך בדיסק קשיח, מאוורר וזכרונות שיש ברשותי מהמחשב הישן5- עדיפות למחשב שקט אבל לא קריטי (ברשותי מאוורר של זלמן שהוא מאוד שקט רק אני לא יודע אח זה צריך להיות תואם לסוקט 1156)6-לא יודע מה זה oc7-לא צריך אופיס או ווינדוס8-אין עדיפות לרשת מסויימת רק משהו שיהיה אמין ומחיר טוב באזור רחובות או בית שמש9-עכשיו אני בלי מחשב אז מעוניין לקנות כמה שיותר מהר10-אין דרישה לחיבורים מיוחדים11- מעוניין לשדרג הכל עכשיו ולא לעשות שדרוג ארוך ומייגע
    תודה על העזרה בכל מקרה ומקווה שעזרתי בתשובות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים