עבור לתוכן

חווית שירות מחפירה בBUY2USA

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

אני רוצה לספר לכם למה לא כדאי לכם לשלוח דרך BUY2USA:

קניתי מוצרים דרכם משילוח מAMAZON, לאחר כשבוע מהודעה מAMAZON על סיום השילוח קיבלתי מהם הודעה כי המוצר התקבל. לאחר מכן הם דרשו עלויות שילוח גבוהות פי 1.5 ממה שנדרש במחשבון שלהם באתר ומיסים לאור העובדה שהמוצרים היו מעל 75$.

ביקשתי לפצל את החבילה כדי שיירד מתחת ל75$ - וכמובן שהם דורשים על זה 10$!!! חברות אחרות עושות את זה או בעלות של 3-4$ ואחרות גם בחינם!

לאחר מספר ימים הופרדה החבילה ונתקבקשתי לשלם שוב פעם עלויות שילוח מוגזמות לחלוטין שהיו יותר ממה שנדרש בהתחלה. וכמובן שעדיין נדרשתי לשלם מיסים למרות שמתחת ל75$. לאחר המתנה של 50 דקות על הקו!! תוקן המיסים אך הפלא ופלא הקופון שלהם אזל. פשוט ככה. הסיבה שבגללה בכלל בחרתי דרכם היא הקופון.

כמובן שלא אשלח דרכם יותר בחיים.

ממליץ לכם לפנות לחברות אחרות - SHIPITTO, MUSTOP DEALTAS

אריאל

פורסם

נשמע רע

בכלל כל העסק של צד שלישי הולך להעלם כי יותר ויותר עסקים שולחים ישירות לארץ ולא צריך משחקים של לשלוח לכתובת פקטיבית ושהם יעשו טובות

אולי נפגמו להם העסקים ומתחילים לראות סימנים בשטח

פורסם

יש לא במעט מקומות אחרים גם בפייסבוק שלהם תלונות דומות.

הרוב זה על זמנים, אבל יש גם כאלה.

גם לי עשו עניין שאמזון שלחו 3 חבילות (נעליים) ביחד במקום בנפרד (ההזמנות היו בנפרד), ואז כן צריך לשלם מיסים.

הם אמרו לי שעולה $7 להפריד חבילות, כלומר 3 חבילות = $21. והמיסים היו $24. על $3 לא אבזבז זמן,

אבל אחר כך , אחרי ששילמתי והכל, הם כתבו לי שטעו והמחיר הוא $5 לחבילה. אז יכולתי כן לחסוך $9 שזה יחסית לא מעט... חצי משלוח של זוג נעליים.

קופון כמובן לא רלוונטי אלי כי מדובר במחירון נעליים. אין כפל מבצעים.

לא הציעו פיצוי מכל סוג, פשוט ככה. אחרת הייתי מפצל את החבילה, לא משלם ומיסים וחוסך עוד $9.

לפני חודש הזמנתי מהם מוצר ב-2000 שקלים, על $9 בטח לא אגיד מילה, אבל כשמדובר במוצר שאתה מחשב כל שקל עליו אז זה כן חשוב.

לגבי עלויות יקרות, גם על זה נפלתי איתם. מאז קניתי רק עם קונים עבורך בשביל ראש שקט.

בעיקר בחלקי חילוף לרכב שלעיתים שמים אותם בקרטון הרבה יותר גדול מהאמיתי.

לגבי הקופון, שמעתי גם במקומות אחרים שלפתע הוא לא 'במלאי' יותר. בטח לפי התנאים הם הגדירו מלאי מסוים אבל אף אחד לא יכול לדעת אם זה במלאי.

זה לא כמו נעליים שאתה בא לחנות ואין, סבבה.. אבל פה אנשים קנו ושלחו למחסן שלהם מוצרים ופתאום אין במלאי? היו צריכים לעשות אפשרות לנצל את הקופון לפני הגעת המוצר אליהם למחסן

שאנשים יוכלו לשמור לעצמם את הקופון, להזמין מוצר ולהיות בראש שקט ולא פתאום "לא אין הנחה...". זה מרתיח.. מבין אותך לחלוטין.

פורסם

השנה יש המון תלונות וביקורות שליליות עליהם (מעבר לרגיל בתקופה), כנראה שצריך לעבור הלאה לחברה הבאה...

פורסם

אני בטוח אנסה את שיפיטו בחבילות קטנות ונראה איך הם...

לפני שעה הם פרסמו בפייסבוק לגבי ההנחה של ה-BF... אולי הקופונים חזרו לעבוד, שווה לבדוק.

פורסם
  • מחבר

הקופונים לא חזרו לעבוד

הם השיקו קופון של 10$ במקום 15$.

ובדיוק מה שאתה אומר לגבי החבילה למה אי אפשר לעשות שמירה לקופון? הרי לא הייתי מזמין אליכם בכלל אם לא היה את הקופון ופתאום נגמר.פשוט חוצפה.

פורסם

צר לי, לא מבין את התלונה המקורית.

יש להם מחשבון, שבו אתה מזין את המידות ומשקל, ומקבל מחיר למשלוח. אין מצב שלוקחים מחיר אחר ממה שרשום במחשבון.

מה שכן יש מצב זה שהחנות בה קניתם שולחת חבילה גדולה יותר מהרשום באתר, ואז מחשבים לפי המידות בפועל.

במידה ואתה רוצה לפצל, לאחד או לארוז מחדש חבילות, גובים על כך כסף, וכתוב במפורש במחירון שלהם.

יש לטעמי תלונות מוצדקות יותר עליהם - כמו העובדה שהם אף פעם לא מתכוננים כראוי ל Black Friday ואז תמיד לוקח המון זמן לקלוט ולשלוח חבילות, לפעמים נעלמות וכו'.

פורסם

הבעיה שהמחשבון הזה הוא בולשיט. כמה מוצרים אמזון או כל אתר אחר שולח מוצר באריזתו המקורית? ממש אפסי...רק אם זה משהו שהמוצר עצמו מוגן בפנים.

אחרת הם שמים בקרטון נוסף... מי ישלח עכבר מחשב או אוזניות בקרטון המקורי? תמיד ישימו בקרטון נוסף... ומן הסתם הוא יהיה גדול יותר.

אולי ישלחו SSD או משהו קטן אחר במעטפה, זה קטן אבל עדיין שונה מהמימדים המקוריים של קרטון SSD קטן.

לכן כל המחשבונים האלה לא שימושיים כי הקרטון בפועל הרבה יותר גדול.

סתם עבודה בעיניים... אז אם יצא לך לשלם $22 שזה עד חצי קילו והחבילה שהם קיבלו 600 גרם, עכשיו תשלם $33...מתסכל.

פורסם

לשיפטו יש את החסרונות שלהם, אמנם השירות מהיר ובצאט עונים תוך דקה, אבל אם במקרה חס וחלילה יש אפילו פסיק אחד שלא תואם את הפרטים שלך [ לדוגמא שם PAYPAL שונה במקצת] החשבון שלך מעוקב וצריך להתחיל לשלוח מסמכים, שזה קצת מתיש בכל אופן הם הרבה יותר זולים ויש להם מחסנים במדינות ללא מס [ בתוך ארהב כמובן ].

פורסם

לא יודע, לא מעט פעמים שילמתי את מה שהופיע במחשבון.

צריך גם לקחת בחשבון שלמחשבון שלהם לא ממש יש דרך לדעת איך יארזו את המוצרים, אז זה קצת מצחיק לבקש מהם לתת הערכה יותר מדוייקת.

מקסימום, אם ההפרש גדול אני לוקח בחשבון שאני מוסיף 5 דולר אריזה מחדש.

פורסם

אני לא מצפה מהם להיות מדויקים אבל המחשבון נותן הרגשה בטוחה מדי ללקוחות שהולכים להזמין בהתבסס על התוצאות.

נכון כתוב בקטן מתחת שזו הערכה בלבד אבל אנשים לא מבינים את זה עד שמקבלים את החבילה וצריכים לשלם.

יכול להיות שהזמנת למשל מוצר ב300 גרם, המחיר הוא $22. ואז הקרטון בפועל הוא 450 גרם, זה עדיין $22.

פשוט עצוב וחבל שצריך לקחת בחשבון עוד דולרים לשירות כזה או אחר, או למשלוח יקר יותר.

בגלל זה תמיד הזמנתי דרכם בקונים עבורך, משלם קצת יותר אבל ראש שקט ובלי עיכובים.

אבל אחרי המקרה שהיה לי איתם ברכישה של נעליים, מתחיל להסתכל אצל המתחרים ואולי אנסה איתם... לקחת קצת סיכון ולראות מה יהיה.

הם צריכים להרגיש שהם הפסידו כדי שתהיה להם סיבה להשתפר, אחרת זה פשוט ימשך...

פורסם

עובדה שב- DealTas הם לא מתייחסים למשקל הנפחי ורק למשקל הפיזי (כמובן עד גבול מסוים). הם גם נותנים שירות פיצול/איחוד/אריזה מחדש בחינם ועמלות בדיקת מכס על חשבונם.

בנושא דומה הממשלה דנה באי הוודאות במשלוחים מחו"ל ומתכוונת לעשות רגולציה על חברות המשלוח (לא ידוע מתי ואיך, ולא ברור אם זה יצא לפועל בממשלה הבאה), לא יתכן ונשלם משלוח לספק וגם עמלות שקר לחברת השילוח (כל תשלום מעבר למסים).

@d30DK

אני לא חושב שהראש שקט בשירות קונים עבורך של B2U. לפעמים ההפרש יוצא משמעותי גבוה יותר מעלות הקניה העצמאית, מה שיותר חמור זה שעל כל טעות במשלוח/מימוש אחריות וכו' אתה נתון לנהלים שלהם וזה כרוך בעלויות לא מבוטלות של משלוח וטיפול. אתה לא יכול לעשות זאת בעצמך מול הספק כי הם אלו שביצעו את הקנייה.

נערך על-ידי LazyCat

פורסם

הלוואי ותהיה רגולוציה לזה... כי אז כן יהיה משתלם להזמין דברים אקספרס.

שיהיה כמו עם אמזון.

כן בתחום האחריות אתה צודק, זה לא אני הלקוח אלא הם. בינתיים לא היה לי משהו שהייתי צריך לו אחריות.

לרוב אני מזמין חלקי חילוף לרכב דרכם כי המכס בודק את המוצרים האלה והם לא גובים עמלה כמו אחרים על בדיקה פרטנית.

אם אתה אומר שDEALTAS גם לא גובים בדיקה פרטנית שווה יהיה לבדוק אותם.

פורסם

בהחלט שמעתי גם דברים טובים על Dealtas, למרות שלא ניסיתי אותם.

ב- Mustop אני לא אזמין בחיים משתי סיבות:

1. אם המשלוח נופל לבדיקה פיזית של המכס, אתה תחוייב בעלות הבדיקה של 200-300 ש"ח

2. יש להם יד חופשית מול כרטיס האשראי שלך. לפי פוסטים של אחרים שהשתמשו בשירות, הם מקבלים את החבילה ושולחים מיד, ואחר כך מחייבים אותך בכמה שנראה להם. כולל מכס ומיסים. אתה יכול לקבל את החיוב גם הרבה אחרי שקיבלת את החבילה, ואחר כך לך תתווכח איתם. אולי מדדו לא נכון את החבילה, או יש להם טעות בהזמנת הנתונים, או לך תזכור על מה שילמת ומה לא ואיך החישוב. מעדיף בהרבה את השיטה של Buy2 בה יש חיוב אחד מראש ונגמר.

פורסם

^ לגבי מאסטופ, הם הראשונים לפני כמה שנים שניסיתי.. הזמנתי נעליים, היה להם מבצע $19 למשלוח. הזמנתי.

שבועיים אחרי שיש לי אותם אני מקבל חיוב של 220-250 שקלים באשראי ומה מסתבר? הנעליים 'נפלו' לבדיקה פרטנית של המכס.

זה הרס את כל הקנייה ואין לי מה לעשות. במקום 400 שקלים יצאו לי נעליים ב-650 שקלים, הייתי קונה כבר בארץ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים