עבור לתוכן

צריך המלצה למחשב נייח+ציוד הקפי ומסך למשחק סימס 4, תקציב 1800 או 2800 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

לפני שאמלא את השאלון, אסביר שפירסמתי בקשה דומה בפורום ניידים, שם הומלץ לי לבדוק אופציה למחשב נייח בתקציב הנ"ל. המחשב מיועד לאחותי.

מבחינת התקציב, הראשוני הוא 1800 שקלים. במקביל, אני בודק אופציה להוסיף לה כ-1000 ש"ח לתקציב בעצמי, כך שהתקציב השני הוא 2800 שקלים+-.

אשמח לקבל הצעה לשני התקציבים הנ"ל. סה"כ היא מחפשת לשחק רק במשחק סימס 4, באיכות טובה+, שהמשחק ירוץ חלק בלי להיתקע.

תודה רבה.

1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 שקלים למפרט אחד+2800 שקלים כאופציה למפרט חזק יותר.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם כך הוא נמוך. אם יש אופציה למשהו באמצע, בין שני התקציבים הנ"ל בלי להתפשר הרבה אז גם טוב.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מהתקציב של 2800 שקלים אני משער שאפשר ב-100-400 ש"ח, במידה וזה יהיה קריטי מאוד ומשמעותי, ולא סתם כדי להוסיף FPS אחד או שניים!

2. מה שימושי המחשב? גלישה, צפייה בסרטי HD, אבל העיקרי זה משחק בסימס 4 (זה המשחק היחידי שהיא תשחק בו).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- סימס 4 בלבד.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)- לא ידוע, אני צריך גם מסך במסגרת התקציב.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בתקציב הנ"ל, נסתפק בבינוניות, ואם אפשר יותר אז מה רע...

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? הכל: עכבר, מקלדת, רמקולים פשוטים, מסך מחשב. אין העדפה למשהו מיוחד, וגם לא צריך איכות גבוהה או משהו יעודי, לדוגמה עכבר ומקלדת רגילה יותר מיספיקו, רמקולים פשוטים גם כן, מסך שסה"כ לא ידפוק את העיניים ויציג תמונה בסדר.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לכלול הכל.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי, אבל אם בתוספת קטנה אפשר קירור שקט יותר למעבד במקום הסטוק שבדר"כ מאוד רועש אז זה יעזור. עד כמה שזכור לי, הקירורים הפשוטים נשמעים כמו טרקטור, מה שמפריע גם בזמן ישיבה על המחשב .

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב בחנות! (לא צריך מערכת הפעלה).

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא חשוב. אני גר בשפלה אם זה משנה, אבל לא קריטי לי.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? כמה שיותר קרוב.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא משהו שאני מצליח לחשוב עליו. יצא סימס 5 כבר נשבור את הראש, חבל לי להוסיף כסף על אופציה שאולי נצטרך ואולי לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים