פורסם 2014 בדצמבר 1210 שנים שלוםבאתר של USPS מופיע לי [TABLE=class: zebra-table, width: 595][TR=class: detail-wrapper latest-detail][TD=class: date-time]December 7, 2014 , 8:34 am[/TD][TD=class: status]Customs clearance processing complete[/TD][TD=class: location]ISRAEL[/TD][/TR][TR=class: status-summary-panel open-panel][TD=colspan: 3][TABLE=width: 589][TR=class: bubble-arrow][TD=class: bubble-top, colspan: 3][/TD][/TR][TR=class: detail-summary][TD]Your item cleared customs in ISRAEL at 8:34 am on December 7, 2014.[/TD][/TR][/TABLE][/TD][/TR][TR=class: detail-wrapper odd-row][TD=class: date-time]December 7, 2014 , 8:34 am[/TD][TD=class: status]Processed Through Sort Facility[/TD][TD=class: location]ISRAEL[/TD][/TR][TR=class: detail-wrapper][TD=class: date-time]December 7, 2014 , 8:34 am[/TD][TD=class: status]Customs Clearance[/TD][TD=class: location]ISRAEL[/TD][/TR][/TABLE]ובאתר של הדואר כתובהפריט התקבל מארה"ב ב 07/12/2014הסטטוס הזה לא השתנה כבר שבוע למרות שהפריט ייצא מארה"ב ב 29/11איפה החבילה שלי לכל הרוחות??
פורסם 2014 בדצמבר 1210 שנים מחבר אתה מתכוון ל 171?אז ניסיתי ולא ענו לי אתמול- - - תגובה אוחדה: - - -אבל האם הסטטוס הזה אומר שהחבילה עברה את המכס או שעדיין לא?והאם זה נורמלי?
פורסם 2014 בדצמבר 1210 שנים בשביל זה אמרתי לפי מה שכתוב. אבל עברו סהכ 4 ימים מיום שזה שוחרר. כנראה עד אמצע שבוע הבא תקבל פתק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.