עבור לתוכן

פרגון ל IVORY

Featured Replies

פורסם

ב BF נסעתי ל IVORY לקנות כמה דברים ובניהם מקלדת אבל המלאי של המקלדת בחנות נגמר..

יכולתי לנסוע לחנות האחרונה שנשאר בה המלאי אבל היא הייתה רחוקה ממני (נסיעה של שעה)...

אני כבר קניתי ב IVORY הרבה פעמים בעבר ככה שידעתי שהם חנות מאוד טובה ויש להם שירות מצוין ללקוחות (בניגוד לרשתות אחרות שכולנו יודעים את השירות שהן נותנות ללקוחות בלי לנקוב בשמות..)

אז החלטתי לקנות את המקלדת דרך האינטרנט (באינטרנט המבצעים של ה BF לא היו תקפים המבצעים היו רק בחניות - אני לא מבין את ההיגיון של זה ואני מקווה שבשנה הבא המבצעים יהיו גם באינטרנט אבל כנראה שיש להם את השיקולים שלהם למהלך הזה) בכל מקרה אחרי ההזמנה שלחתי מייל לשירות לקוחות ותוך כמה דקות חזרו אלי ואמרו שאין שום בעיה ושאני אקבל זיכוי לכרטיס אשראי על ההפרש = במילים פשוטות שאני אקבל את ההנחה של המבצע BF..

אחרי יומיים הגיע אלי שליח עד הבית (בלי חיוב נוסף על שילוח דרך שליח) עם החבילה של כל מה שהזמנתי.. שדרך אגב כל התהליך של המשלוח היה נהדר ומלווה בהודעות למייל ו SMS על כל התקדמות.

עד סוף השבוע אני אמור לראות את הזיכוי אצלי בכרטיס - אעדכן כשזה יקרה..

ראיתי פה בחור אחר שהיה לו סיפור דיי דומה ככה שמגיע ל IVORY דאבל קרדיט והערכה

אני מקווה שהם ימשיכו ככה קשה בימנו לראות חנויות שנוהגות כך ואני מקווה שכל השאר יילמדו מ IVORY איך מתנהלים עם לקוחות.

http://hwzone.co.il/community/threads/556289-%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%94-%D7%98%D7%95%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%9B%D7%99-%D7%9B%D7%A9%D7%9E%D7%92%D7%99%D7%A2-%D7%90%D7%96-%D7%9E%D7%92%D7%99%D7%A2

נערך על-ידי cxzvcxv

פורסם

נשמע שאתה מגיב בתשלום. חשבת על השם הזה הרבה זמן?

פורסם
  • מחבר
נשמע שאתה מגיב בתשלום. חשבת על השם הזה הרבה זמן?

בגלל שרק עכשיו נרשמתי ?

עד עכשיו לא היה לי חשבון פה בפורום ועכשיו החלטתי לפתוח אחד כולנו התחלנו מתישו גם כשאתה נרשמת והיית חדש פה רשמו לך שאתה מגיב בתשלום ? גם אתה התחלת עם 0 הודעות בדיוק כמו כולנו... זה שאני חדש ועוד אין לי "מוניטין" לא אומר שאני לא יכול לרשום ביקרות.. אולי גם תגיד שבגלל שהמלצתי למישהו פה על מקלדת מכנית של חברת DUCKY אז אני מגיב בתשלום מטעם DUCKY ? או שמחר אני אמליץ למישהו על כל מוצר/חברה/younameit אני אהיה מגיב בתשלום של אותה חברה ? *אם יש פה חברה שמוכנה לשלם לי אני לא אתנגד :D*

לא חשבתי על השם הזה בכלל, השם לא באמת מעניין אותי.. אני מצטער שאין לי שם מגניב שהושקעה בו מחשבה רבה כמו שלך silky..

*אני מבין מה אתה אומר גם אני הייתי לוקח בסוג של ערבון מוגבל המלצה ממישהו חדש שרק לפני כמה ימים נרשם..

*אם אתה עדין חושב שאני מקבל כסף מ IVORY או משהו כזה זאת זכותך.. ואני יכול להבין אותך כמו שאמרתי גם אני הייתי לוקח בערבון מוגבל מה שמישהו חדש בלי היסטוריה פה בפורום רושם..

נערך על-ידי cxzvcxv

פורסם

פעם ראשונה בחיים שאני קונה באייבורי היום. התקשרתי לברר אם יש את המוצר במלאי (דווקא הלך די מהר בטלפון). הגעתי לסניף, חיכיתי קצת זמן (יותר מהיר מ KSP אבל היה לקראת הסוף). המוכר אמר לי מחיר שהוא פי 2 ממה שהיה רשום באתר. מזל שבדקתי באתר... אחרי שתיקנתי אותו הוא אמר שאולי יש 2 מק"ט למוצר (אצל הייצרן אין), בסוף שילמתי את המחיר הנכון...

לפותח הדיון, בד"כ לא מתחילים יוזר חדש וישר זורקים המלצות, זה סתם נראה מחשיד :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים