עבור לתוכן

מילה טובה לאייבורי כי כשמגיע אז מגיע.

Featured Replies

פורסם

בהמשך ישיר למסורת הת'רדים עם שלל תלונות על שירות גרוע, החלטתי לספר על חווית שירות מצוינת שהייתה לי באייבורי.

ביום שישי של הבלאק פרידיי נסעתי לתל אביב לרכוש מקלדת מכנית של דאקי מדגם שיין 3. אני עובד המון על המחשב ומקליד למחייתי אז רציתי מקלדת שמתאימה לקלדנות וגם קצת לגיימינג.

קניתי את המקלדת עם הסוויצ'ים הכחולים (בהנחה של עשרים וחמישה אחוז) וחזרתי הביתה שמח וטוב לב אך אבוי, אשתי הטילה וטו על הסוויצ'ים הכחולים עוד לפני שהמקלדת חוברה למחשב. "זה ישמע כמו חדר מלא בכתבניות בית משפט" היא אמרה ולא יספה...

אז, יום ראשון על הבוקר דיברתי עם שירות הלקוחות של אייבורי, הם אמרו לי שאם המקלדת לא הייתה בשימוש (=כבר נפתחה), אין בעיה שאחליף אותה ושיש את השיין 3 עם סוויצ'ים חומים בסניף סגולה. נסעתי לשם אחר כבוד אך לצערי איש המכירות איתו דיברתי בחנות אמר שאין אותה במלאי וזו כנראה טעות של שירות הלקוחות ולה לה לה.

בסוף לקחתי את הדאקי זירו (הפשוטה יותר) עם סוויצ'ים חומים.

שבוע עבר, ובדיון פה בפורום בנוגע למקלדות מכניות זרקתי ש"אני בטוח שהמקלדת שאני מחפש יושבת לה שם איפושהו במחסן בסגולה..."

יום לאחר מכן, קיבלתי ה"פ מנציג של אייבורי. הוא אומר לי שהוא בדק ואני אכן צודק, יש יחידה אחת של דאקי שיין 3 עם סוויצ'ים חומים בארץ והיא נמצאת בסגולה. הוא יכול לתת לי אותה בהנחה של בלאק פרידיי אם אני מעוניין.

דיברתי איתו והסברתי שרכשתי מקלדת אחרת בסופו של דבר והיא כבר בשימוש של שבוע וכל זה. הוא אמר שאין בעיה ואני יכול להגיע לסגולה מתי שאני רוצה, להחזיר את המקלדת המשומשת, להשלים למחיר שהיה במבצע ולקחת את השיין 3 והם כבר יסתדרו עם זה.

חזרתי משם לפני שעה עם המקלדת החדשה ועם חיוך מאוזן לאוזן.

אז קודם כל תודה רבה לנציג החביב ותודה על שירות הלקוחות המצוין.

אפשר ללמוד שיש שירות (ממש) טוב בארץ אבל הוא נופל עליך בלי שאתה מוכן או מצפה לו

ואני יודע שאייבורי הרוויחו לקוח מרוצה מספיק כדי לספר ולשתף את המקרה עם אנשים אחרים.

יישר כח.

פורסם

כל הכבוד לאייבורי, שירות נהדר, מקווה לשמוע עוד סיפורים דומים עליהם :)

פורסם
הם אמרו לי שאם המקלדת לא הייתה בשימוש (=כבר נפתחה), אין בעיה שאחליף אותה
אפשר לפתוח משהו והוא עדיין לא יהיה בשימוש אתה יודע ככה שנראה לי בסוגריים אולי היית צריך לכתוב(=לא חוברה לחשמל/מחשב), למשל קרה לי מקרה דומה לא מזמן בBlack Friday אצל KSP ראשל"צ שקניתי נתב לא מזמן לאחי ולא היה בו צורך בסוף אבל כן פתחנו את האריזה ההרמטית אבל לא פתחנו את הקופסא ובכל מקרה הייתי צריך לקנות משם כמה דברים אז חזרתי אליהם שלחו אותי למעבדה ששם הטכנאי הרוסי שמבואס מהחיים פתח ובדק אם זה היה בשימוש הוא סיים לבדוק לא דיבר עד שלא פניתי אליו אבל דיבר ברוסית עם העובד מחסן ואחרי ששאלתי אם אני אקבל זיכוי הוא ענה לי בשיא האדישות שכן חזרתי למוכר שזיכה אותי וממילא השתמשתי בו באותו רגע וגם זה לא הספיק כי הייתי צריך להוסיף כסף.

אם כבר מילה טובה צריך לתת כשמשתמשים באחריות אצל חנות מסוימת כשהמוצר בשימוש במשך תקופה ששם בדרך כלל נופלים בעניין השירות אחרי קנייה ואחרי שימוש.

^באותו עניין קרוב משפחה שלי קנה מהם דיי מזמן עכבר למחשב שעדיין באחריות(G700) נדפק לו הכפתור השמאלי הלך אל KSP(סניף ראשל"צ) רצו להביא לו עכבר שגם עולה פחות בסוף השאיר להם בחנות את הG700 ואיכשהו רק אחרי איזה 3-4 חודשים קיבל G700S בלי להוסיף כסף כמובן.

חבר שלי קנה מהם נתב מסוים שהוא חיבר לחשמל פעם אחת והיה אצלו איזה יום יומיים מאחר והוא לא יכל לחזור לחנות באותו היום והמוצר היה בקופסא המקורית שלו בשאר הזמן, רצה להחזיר לא קיבלו בסוף הוא אפילו השיג אחד חדש סגור הרמטי מהיבואן ועדיין לא קיבלו.

נערך על-ידי rony2

פורסם

מעניין מה הם עשו עם דאקי זירו....החזירו אותה למלאי במצב משומש? מקווה שלא.

פורסם
  • מחבר

@っ◕‿◕)っℜ◯ⓃУ

אחי, מילה טובה צריך לתת כשאתה מרגיש טוב עם משהו, לא לפי סטנדרט של האם הסכימו לקבל משהו בניגוד לתקנות או לא.

בעיקרון יכולתי גם לקחת את המקלדת למסיבת LAN של שתיים עשרה שעות ואז לנקות אותה טוב ולטעון שלא השתמשתי בה, זה קטע של לא לצאת מנקודת הנחה שהלקוח שקרן.

חוצמזה שזה גם בכלל לא העניין הראשי. העניין הראשי הוא שעובד מסויים של חברה קרא בפורום איזושהי הערה שמביעה חוסר שביעות רצון (לא תקפתי ולא התלוננתי בצורה מכוונת. סתם אמרתי שבעסה איתם ואני בטוח שזה מתגלגל שם איפושהו), הלך למחסן, בדק, גילה שיש דבר כזה ואז יצר קשר עם הלקוח והציע לספוג עלות של החזרה תמורת שביעות רצון גבוהה יותר של אותו הלקוח.

לא כל כך מעניין אותי מה העלות של ההחזרה או אם הם מוכרים את זה מחדש ברווח ענק למדינות מתפתחות באפריקה.

בשורה התחתונה הייתי מרוצה מהמקלדת שלי תשעים אחוז ועכשיו אני מרוצה ממנה מאה וחמישה.

מה, לא שווה פוסט? :D

פורסם

^אם ככה אני יכול לתת מילה טובה על כל שטות שאני קונה אבל זה יהיה מיותר ולא מדד לכלום =\ כי שירות אחרי קניה כשצריך לממש אחריות הרבה יותר חשוב לדעתי ונראה לי גם לדעת אחרים.

בכל מקרה את מה שקרה לי בדומה לפותח הדיון אפשר גם לקחת כמשהו טוב לא?

אבל לגבי מה שקרה לקרוב משפחה שלי וחבר שלי כנראה אולי פחות?

וגם אם מחברים מוצר לחשמל ועדיין לא עברו 14 ימי עסקים עדיין אפשר להחזיר את המוצר לפי החוק אאל"ט יחד עם האריזה המקורית אבל לא כל חנות בארץ מקשיבה לחוק כשיש לה חוקים משלה לא? ואני מניח שלא בעיה לגגל ולמצוא את הסיפורים השונים.

פורסם

יש לי רק דברים טובים לספר על אייבורי, הם היו צריכים להחליף לי מקלדת K90 כי לד אחד נדפק, במקום שאני אמסור אותה ואחכה שבוע-שבועיים כמו בכל מקום הם שלחו במיוחד מקלדת עם מונית לסניף ליד הבית שלי כי זה היה היום היחיד בשבוע שיכולתי לאסוף אותה.

מוצרי חשמל ואלקטרוניקה לא ניתן להחזיר ברגע שעשו בהם שימוש, זה נשמע הזוי אבל החוק יותר מגן על הצרכן מאשר על בית העסק, אם היה מותר להחזיר מוצרי חשמל משומשים היה קשה מאוד לדעת אם מוצר שקנינו באמת חדש או לא, יכול להיות שבמקרה הזה הם מכרו את המקלדת שהוא החזיר לעובד שלהם בהנחה או משהו בסגנון.

ד"א נראה לי שקנית ממני משענת למקלדת אם כן אז אני מקווה שאתה מרוצה ממנה היא הולכת ממש טוב ביחד עם המקלדת :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר
ד"א נראה לי שקנית ממני משענת למקלדת אם כן אז אני מקווה שאתה מרוצה ממנה היא הולכת ממש טוב ביחד עם המקלדת :xyxthumbs:

כן, מרוצה ממנה מאוד, תודה.

הגעתי למצב מעניין, אני מסתכל על המחשב וכל הציוד מסביב ולא יכול לחשוב על שום שדרוג שאני רוצה.

מצב מוזר בהחלט...

פורסם

יכול להיות שהם ישתמשו במקלדת שהוא החזיר לתצוגה או שהם יחזירו לחברה שתמכור את זה כמשומש/משופץ (או אפילו יעשו את זה בעצמם). יכול להיות שיש עובד בחברה שירצה את המקלדת ויתנו לו אותה במחיר מוזל ויכול להיות גם שינקו אותה טוב טוב ויחזירו לאריזה וישמרו אותה למבצעים הבאים כי במבצעים אנשים בדרך כלל פחות בררנים (כן אני יודע שזה נשמע נוראי אבל אני חייב להודות שאם היה לי עסק המחשבה הייתה עולה לי בראש לפחות לשניה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים