עבור לתוכן

מפרט לעבודה יומיומית מרובה, מחובר לטלוויזיה ולמערכת שמע. 3-3.5K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?3000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD (יושב בסלון ומשמש גם כמדיה סנטר), לפעמים קצת פוטושופ, לעיתים רחוקות משחק בפיפא 2015

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לעיתים רחוקות משחק בפיפא 2015

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מחשב 20" MVE 1680X1050 ומחובר גם לטלוזיה (כשרואים סרטים) 1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא צריך תוכנות אבל שכן יגיע מורכב

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. חשוב רשת מוכרת עם אחריות

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עכשיו

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אני משתמש במחשב גם למוזיקה בבית. הוא יחובר למגבר. כמו כן חשוב יציאת HDMI לטלוויזיה וDVI למסך מחשב.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כנראה שלא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

המחשב יעמוד תחת שימוש כבד ויום יומי

המון המון תודה אנשים!

נערך על-ידי pashpash

פורסם

איך אתה מתחבר למגבר? סראונד? RCA? אופטי?

פורסם
  • מחבר

היום אני מתחבר למגבר 2 ערוצים ישן דרך 3.5 לRCA ועוד שתי רמקולים של מחשב לסראונד. באופן כללי נראה לי שאם יהיה אופטי או קומפוזיט זה יהיה נחמד.. אבל ממש לא חובה

פורסם

שאלתי כי בתקציב הזה יש אפשרות להכניס כרטיס קול נחמד עם קדם מגבר בסיס, פנימי או מבוסס USB, אם זה מעניין אותך

פורסם
  • מחבר

את המגבר אני אוכל לחבר גם לרמקולים אקטיבים וגם פסיבים? אם כן, זה נשמע טוב...

פורסם

זה תלוי במגבר כרגע, מה הדגם שלו? בגדול עם כרטיס קול סביר אתה יכול לוותר על מגבר הרבה פעמים - ולקבל את הסאונד ישירות מהכרטיס לכמה ערוצים באיכות דגימה גבוהה - רמקולים אקטיבים ופאסיביים, חיסרון שבטווח מחיר בינוני היציאות שלו יהיה כנראה רק RCA וTRS, אז תצטרך מחברים מתאימים.

כרגע אתה בטח מתחבר AUX למגבר - RCA לרמקולים.

תשאיר את המגבר בשביל הסראונד וחבר מהכרטיס קול ישירות לאחרים. השיפור בסאונד, במידה ויש לך אוזן קצת מיומנות ורמקולים טובים (ולא שומע מוזיקה דרך יוטיוב), בין כרטיס קול מובנה לבין ייעודי לתחום הוא שמיים וארץ.

פורסם
  • מחבר

OK, אני אשמח לקבל מפרט כזה...

פורסם

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601560615 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1150MHz - Haswell Refresh - Tray...

כמות: - 1 - 970/951

לוחות אם - Intel LGA1150

H81M-E34 - MSI - Socket LGA1150 CPU support - Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 1 PCI Express x16 slot - 8-channel audio - Gigabit ...

כמות: - 1 - 275/150

זכרונות - DDR3 - לנייח

0514-012TB0 - Zeppelin - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V...

כמות: - 1 - 359/352

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA

ST1000DM003 - Seagate - 1TB - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 series...

כמות: - 1 - 280/274

מארזי מחשב - מארז עם ספק

SST-PS09B-A400 - SIlverstone - SilverStone Precision PS09 Black with 400W Antec BP-400PX...

כמות: - 1 - 400/392

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

UCACO-AP111-GBB01 - Arctic - Alpine 11 Rev 2 cooler for intel socket LGA775,1156, 1150 - Ultra quiet 92mm PWM fan with low noise impeller - Fluid dynamic bearing - Pre-applied MX-2 thermal grease - Easy installation with push pi...

כמות: - 1 - 68/67

פתרונות קרור - מאווררים למארזים

NF-R8-redux-1200 - Noctua - NF-R8 redux-1200 - 80mm...

כמות: - 1 - 64/63

DVD צורבים תקליטורים ו - פנימי SATA DVD צורב

GH24NSB0 - LG - x24 DVD-RW Drive with M-DISC™ Support - Burns DVD+R/-R discs at 24x speed - SATA interface - Black (GH24NSC0)...

כמות: - 1 - 83/81

2499.00 / 2449

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=15328

כרטיס קול

http://www.kilombo.co.il/item/focusrite_scarlett_2i4_p

יש גם אפשרות למשהו פנימי קצת יותר זול אבל יהיה פחות עדיף במידה ואתה לא מתחבר עם SPDIF, מבחינת כמות ערוצים שיכולים לעבור בו זמנית.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! אני חושב שאני אחכה עם הכרטיס קול מכוון ואנחנו נעבור דירה בקרוב ואני לא בטוח אם המחשב עדיין ישמש לסאונד כי לא בטוח שהוא ישב באיזור הסלון.

אני חושב שעם ההפרש כדאי להוסיף SSD. על איזה SSD אתה ממליץ? והאם יש עוד משהו שהיית משפר על חשבון הכרטיס קול?

נערך על-ידי pashpash

פורסם
  • מחבר

תודה,

כמה שאלות לפני רכישה:

1. האם אתה ממליץ על פלונטר? יש לי סניף קרוב של KSP ואייבורי לדעתך עדיף ללכת בכל זאת על פלונטר? הם מבאים את המחשב מורכב?

2. אני חושב שעדיף לי כבר להשקיע על SSD באיזור ה256GB. מה אתה ממליץ?

3. מחיר הלוח אם זול יחסית. האם זה מספיק טוב, ראיתי שיש את כל יציאות הוידאו שדרשתי. אין איזשהו קאטצ' איתו?

4. שילוב המארז והמאווררים שהמלצת איתנו לי מחשב יחסית שקט ונקי?

המון תודה על כל העזרה!

פורסם

KSP יהיו טובים יותר עם יש לך עוד כמה מאות שקלים להשקיע, ביחס למה שפלונטר מציעים לצורך העניין. חנות וותיקה ואמינה.

SSD256, מהיקר לזול - EVO של סמסונג, ULTRAPLUS של סאנדיסק (כמו זה שהוצע), MX100 של קרוסייל (קיים בKSP דווקא במחיר מאוד אטרקטיבי)

הלוח זול ומספיק לצרכים שלך, החיסרון היחיד של הצי'פסט הזה הוא כמות מחברי SATA פנימיים קטנה. למחשבים שאין צורך בריבוי קשיחים הם יהיו מעולים - בגלל התקציביות שלהם

המארז זה מארז קטן ושקט (כולל חיפוי אקוסטי) שמצטרפים אליו מאוורר מאוד שקט לחל האחורי ומאוורר מעבד יחסית שקט - שכמו שהומלץ במידה ותרצה קירור קצת שקט יותר הKATANA4 או הArcticCooling i11 יהיו נהדרים

בכל מקרה צירפתי מפרט דומה מKSP (מבוסס על אחת החבילות שהם מציעים עם שינויים)

דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i5 4590 3.3Ghz - IR16

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray

מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA, DVI, HDMI

זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9

כרטיסי מסך: On Board Intel HD Graphics 4600

דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1

כונני SSD: כונן קשיח Crucial MX100 CT256MX100SSD1 256GB SSD SATA III 1

צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1

כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio

ציוד רשתות: On Board 10/100/1000

ספקי כוח: ספק כח אקטיבי Antec 450W VP450P 1

מארזים: מארז ללא ספק Antec P100 Mid Tower Black 1

הרכבה: הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע

מחיר החבילה: 3251 שקל

עמוד מוצר

לשיקולך; זה כן מגיע עם מארז לוח וזכרונות עדיפים...

כשאם אתה קונה בפלונטר יש לך אופציה להכניס אפילו כרטיס מסך אם תרצה ואז המפרט יראה אחרת לגמרי ומן הסתם יהיה לך יותר כיף לשחק פיפא או בכל דבר אחר שתרצה -

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=15394

נערך על-ידי blatata

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים