עבור לתוכן

אשמח לחוות דעת לגבי המפרט+כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

היי,

אשמח לחוות דעת לגבי המפרט וכמה שאלות..

המחשב לצרכי גרפיקה 2D (חבילת אדובי מלאה- צרכי פרנסה) +אינטרנט, אופיס ותוכנות אחרות...אין עריכת וידאו,רינדור או גיימינג.

Intel i5 4590 Quad Core Tray

Arctic Freezer 7 Pro Rev. 2

Gigabyte GA-H97-HD3

Crucial 8GB 1600MHz DDR3

Samsung SSD 120G 2.5" Sata3 840 EVO

Seagate 1TB 3.5" Sata3 7200 64MB

Lite-On DVD-RW x24 Sata iHAS124

NZXT H230

PSU 600W

Gigabyte Geforce GTX760 2G D5 OC

Microsoft Win 7 Home Prem 64Bit Eng

שאלותי:

1. האם זיכרון של 8 מספיק? האם לפצל ל-2X4? מה המשמעות של הפיצול – האם מהירות?
  2. האם לבקש שמערכת ההפעלה תהיה על אחד מהכוננים הקשיחים והשני ישמש לשאר?
  3. מה דעתכם על המארז? איזה דגם אחר של מארז לא מבריק הייתם מציעים?
  4. כמה ווואט מינימום לספק צריך לדעתכם? האם 500 יספק? ושל איזו חברה עדיף?
  5. האם יהיה ניתן להוסיף כונן קשיח נוסף בעתיד או שהוספה של כונן קשיח מצריכה הוספה של עוד רכיב?
  6. האם יש משהו שחשוב לי לברר/לדעת לפני רכישה ואני לא מודעת עליו?
  7. יודעת שזה לא פורום מסכי מחשב, אבל אשמח להצעה למסך 24 אינטש, לא של דל, עד 1500 ש"ח

בברכה

פורסם

1. כדאי לקחת זיכרונות 2X8 כדי לחסוך זמן. ערוץ כפול נותן תעבורת זיכרון גבוהה יותר מה שמשפר ביצועים במיוחד בפרוייקטים כבדים.

2. מערכת ההפעלה צריכה להיות על כונן ה SSD ביחד עם תוכנות וקבצי עבודה. כדאי לקחת ווינדוס 8.1 שמהירה וייציבה יותר מ 7. משתמשת בצורה יעילה במשאבי המערכת, מכבידה פחות ובעלת הגנות אקטיביות חדשניות.

כונן ה EVO סובל מבאגים שפוגעים במהירויות הטעינה לכן הוא פחות מומלץ. סאנדיסק אולטרה פלוס או קרושיאל MX100,ו M500 שכרגע במחיר מבצע ב KSP עדיפים.

3. המארז טוב מאוד ושקט אבל הוא לא מאוורר בצורה אידיאלית, יש עדיפים.

4. לדעתי הכ. מסך מוגזם ולא יהיה בו כמעט שימוש. אפשר להסתפק ב GTX750 ואם כך אפשר להסתפק בספק של 400 - 450 וואט של חברה מוכרת ואמינה כמו סיסוניק,FSP, אנטק וקורסאיר.

5. במארז הזה ניתן לכלול עד 6 כוננים, לא משנה אם זה קשיח רגיל או SSD וזה לא מצריך הוספה של רכיבים נוספים.

6. צריך לבדוק אם הכוננים יספיקו מבחינת נפח..

הייתי לוקח בוודאות מעבד חזק במעט ה 4690 בעל תדר שעון גבוה ב 200 מגה הרץ או אפילו מעבד i7 ה 4790 שייתן תוספת ביצועים, יחסוך זמן ויאריך חיים יותר מאשר מעבד i5.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

במפרט הנ"ל לפי מה שאני מבינה יש שני כוננים אחד SSD סמסונג והשני סיגייט. אז למה בעצם משמש הכונן השני אם גם מערכת ההפעלה, התוכנות וגם הקבצים יהיו על ה-SSD?

ה- EVO זה משהו שקשור לסאמסונג או שזה מופיע גם ביצרניות אחרות?

איזה מארזים שקטים ומאווררים אחרים היית מציע?

סבבה לגבי כרטיס מסך. אני מנסה לצמצם עלויות אז אם באמת אקח כרטיס מסך שהצעת אז אולי באמת יעלה את המעבד ל-i7

אני פשוט לא יודעת על מה לשים דגש, כלומר איפה אפשרי להתפשר ואיפה עדיף שלא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים