עבור לתוכן

איך המיפרט הזה? (קניה היום)

Featured Replies

פורסם

5484f02ee9b0d.jpg

אם הזכרונות בתמונה חסרים בסניף באזורי..אפשרות שניה.. G.Skill Aegis Ultra low voltage 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28

לוח אם כבר ניקנה Z87-GD65 Gaming

כרטיס מסך יש ..gtx560ti

ארדיסק יש..

יש צורך בתיקון במיפרט בתמונה לפני רכישה היום?

[h=1][/h]

פורסם

רכשת לוח אם Z87 ומעבד ללא אפשרות להמהרה.

פורסם
  • מחבר
רכשת לוח אם Z87 ומעבד ללא אפשרות להמהרה.

יש לך טעות הוא כן ניתן להמהרה..ואגב הוא נמכר בהמהרה.. ב tms Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo

אז איך הגעת לזה? וחוץ מיזה לדעתי זה לא נותן כלום לא מורגש בכלל..מנסיון של שנים אני לא שמתי לב ..בכל אופן זה לא הדיון וזה לא משנה כרגע..ומדיון קודם הבנתי שזה מעבד מצוין..אני שואל תשאלה האחרונה לפני קניה בטוחה..! לגבי זכרונות וכל השאר לקבל תאוקי .. שאני עושה צעד טוב :gguyz:

נערך על-ידי haim855

פורסם

1) למעבד יש טורבו בוסט, אך להמהיר הכוונה לתדר של 4.2/4.5. רק רציתי להדגיש שזה מיותר לרכוש לוח Z87 ולא B85 או H87, יכולת לחסוך כמה שקלים.

2) הזיכרונות: עדיף לרכוש סטיק אחד של 8GB כדי לשמור אפשרויות שדרוג עתידיות.

3) הקירור: Arctic Freezer i11 קצת יותר מוצלח ושקט.

4) מארז: זה תלוי בך, אם אהבת סבבה.

נערך על-ידי דובי770

פורסם

אז למעשה אתה שואל שאלה, מקבל תשובה עניינית ואומר שהיא לא ממש מעניינת אותך. אז מה אתה רוצה בדיוק?

אמרו לך שלקחת לוח יקר שנותן יכולות המהרה ידנית שהמעבד שבחרת לא תומך בהן. אתה יכול לחסוך כסף ולקנות לוח אחר, זול יותר.

פורסם
  • מחבר
1) למעבד יש טורבו בוסט, אך להמהיר הכוונה לתדר של 4.2/4.5. רק רציתי להדגיש שזה מיותר לרכוש לוח Z87 ולא B85 או H87, יכולת לחסוך כמה שקלים.

2) הזיכרונות: עדיף לרכוש סטיק אחד של 8GB כדי לשמור אפשרויות שדרוג עתידיות.

3) הקירור: Arctic Freezer i11 קצת יותר מוצלח ושקט.

4) מארז: זה תלוי בך, אם אהבת סבבה.

הלוח כבר ניקנה..שזה לא לא רלוונטי כבר..אני לא הבנתי למה התכוונת בדיוק..אבל שהיה..יש 4 סלוטים זה מספיק ל8 כרגע בעתיד לעוד 8 לא מאמין שאכוש יותר מ16 זה כמעט בטוח..מה שהבנתי דואל עובד טוב יותר לא?

אוקי אשנה את זה ל freezer 11 לא בעיה עוד 10 שקלים..

מארז סבבה נשאיר אלה כן הראה משהו בעין משתלם יותר..

אז מה כדי סלוט אחד של 8 או דואל 4X2

מזה התדר הזה שאתה מתכוון אליו תסביר?

ומה רע בלוח שקניתי? ובמעבד שרוצה לקנות אתה הראשון שטוען שלוח הזה"לאטוב" כנל המעבד..נ.ב קניתי אותו בגלל יעוץ מאנשים בפורום הזה :smiley7:

נערך על-ידי haim855

פורסם

הלוח בתור לוח Z87 הוא לוח מצוין.

המעבד בתור מעבד הוא מעבד מצוין.

השילוב בין שניהם גם טוב אך רק לא מנצל את כל יכולות הלוח, לא משהו ממש גדול.

הלוח יעבוד מצוין עם המעבד ותהנה מכל יכולות המעבד שאתה רוצה לרכוש, זה השורה התחתונה.

הזיכרון, כמו שכתבתי, 8GB בסטיק אחד יתן לך יותר מרווח שידרוג, אך 2X4 זה גם שילוב טוב, ההבדל של דואל צ'אנל קיים אך לא תמיד מורגש.

כתבת "הקניה היום" בכותרת, כבר קנית?

פורסם
  • מחבר
הלוח בתור לוח Z87 הוא לוח מצוין.

המעבד בתור מעבד הוא מעבד מצוין.

השילוב בין שניהם גם טוב אך רק לא מנצל את כל יכולות הלוח, לא משהו ממש גדול.

הלוח יעבוד מצוין עם המעבד ותהנה מכל יכולות המעבד שאתה רוצה לרכוש, זה השורה התחתונה.

הזיכרון, כמו שכתבתי, 8GB בסטיק אחד יתן לך יותר מרווח שידרוג, אך 2X4 זה גם שילוב טוב, ההבדל של דואל צ'אנל קיים אך לא תמיד מורגש.

כתבת "הקניה היום" בכותרת, כבר קנית?

חח מצחיקול אתה מזתומרת לא מנצל את כל הלוח..מה יש לנצל בו?תסביר.. (בעתיד ננצל ) נוסיף עוד כרטיס מסך עוד זכרונות אני לא ממהר ..

ולא קניתי ..חוזרמ עבודה מאוחר .. לא מספיק.אבל השבוע!

תבנה מחשב בksp שלח לי אותו לפה ניראה מה היית לוקח.. רק אל תגזים כן!

פורסם
  • מחבר

54884eac311cb.jpg

נקנה זה

פורסם

בקיצור, שאלת מה מייעצים לך ועשית בדיוק הפוך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר
בקיצור, שאלת מה מייעצים לך ועשית בדיוק הפוך :xyxthumbs:

חחחחחחחח איזה רע אתה תאמין לי..למה הפוך קניתי בדיוק מה שיעצו לי לא באשכו להזה אבל בפרטי הרבה אנשים שמבינים..

מה אתה אמרת לי כולה 8 גיגה סטוק אחד..אז קניתי 4כפול 2 מה רע וגם רשמת שזה עדיף בלה בלה לא כזה משמעותי יכלתי להוסיף בית קירור עליו לא היה צריך כי זה חרטה פה אמרו הרבה וגם המוכר לפה לשם הכל חרטה..קירור אמרת סביר יש דגם טוב יותר..נו בסדר זה מה היה קניתי את זה לא הבדל כזה גדול זהו מה למה הפוך חח מארז בחרתי מה היה זמין ומה משתלם מה מגיע עם מאוורים ובלה בלה..ומעבד זה המעבד שרציתי והוא מצוין עליו לא היה וויכוח..

פורסם

על סימני פיסוק שמעת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים