עבור לתוכן

שדרוג המחשב עד 1K

Featured Replies

פורסם

היי חברים רציתי את עזרתכם בכמה דברים

1.מאוורר 140 שיכניס לי אוויר קר למערכת עם לדים כחולים(בא לי אם כבר להוסיף קצת צבע)

2.קירור למעבד

3.משחה טרמית

4.האם חוץ מזה המחשב צריך שיפור כלשהו כדי להריץ את המשחקים העכשוויים בהגדרות בינוניות

5.כמה יהיה צורך להשקיע כדי להגיע למצב שהמחשב יוכל להריץ משחקים באיכות גבוהה (COD לדוגמא)

תודה מראש

מפרט:

מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W

לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0

מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש

זיכרון: Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5V

קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14

כרטיס מסך: MSI NVIDIA GeForce GTX 660 Ti

כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

מסך: DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM

פורסם

לא הייתי משדרג את כרטיס המסך כרגע. שלך עוד בהחלט מסוגל להפעיל את רוב המשחקים על HIGH ב1080P, חוץ ממשחקים ספציפיים שפועלים גרוע על כמעט כל מחשב.

למה אתה רוצה להחליף מאוורר? זה שדרוג לא משתלם, אלא אם המעבד מתחמם יותר מדי?

פורסם

מחשב מעולה. המעבד לא אמור להתחמם. אם זה קורה אז חשוב להבין למה. להריץ בדיקות.

לא הייתי משדרג כלום חוץ מהוספת SSD. זהו שיפור יחיד שממש יורגש.

פורסם

shgec יש לו קירור סטוק, זה לא מסובך להבין שקירור סטוק לא מקרר בדיוק.

htdaniel99 שדרוג הכרטיס מסך יתן לך תוספת אך לא תוספת גדולה מאוד, הוספת SSD למערכת תתן לך חוויה יותר טובה.

כונן Crucial M500 240GB ב475 ש"ח בKSP (הכי זול,אין יותר זול מזה, כונן מהיר וטוב)

פורסם

לי יש קירור סטוק. מקרר מצויין. קירורי סטוק של אינטל היו לא משהו בערך ב 1998. מאז הם עברו דרך ארוכה.

וכן, משחק במשחקים כבדים גם. לא הרבה אבל משחק. לא ראיתי שום בעיה ביניתיים. ועוד יש לי מעבד חלש יותר ממעבד רגיל (4770S).

פורסם
  • מחבר

הקירור של אינטל לא באמת קירר משהו הייתי מגיע ל40 מעלות מנוחה ועד 90 מעלות (!!!!) בהורדת טורנט ושמיעת מוזיקה?! יכול להיות שזה המשחה הטרמית אבל חבל על העצבים קניתי כבר את הfreezer ועכשיו שיגעתי את המחשב והמעבד על 45 מעלות :) אז הכל טוב.

מה מיוחד בSSD ? אם מחשב עובד טוב מה יהיה ההבדל המשמעותי בשימוש בSSD? והאם SSD שעליו יותקן רק הWINDOWS יתן את אותה התפוקה?

ועוד שאלה ברשותכם,שמעתי שיש עניין של שחיקה בSSD עד כמה זה קריטי?

נערך על-ידי htdaniel99

פורסם

1) הSSD מורגש בזמן עליה של הווינדוס, זמן טעינת תוכנות וזמן טעינת מפות במשחקים (יש עוד כמה דברים), לא דבר שהוא חובה אבל נחמד מאוד שיש.

2) עניין ה"שחיקה" בSSD: סביר להניח שעד שכונן הSSD יפסיק לכתוב (יישחק) מחירי הכוננים ירדו ממש והנפח יהיה גדול בהרבה מהנפח היום בכל כונן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים