עבור לתוכן

מחשב נייד לסטודנט ב3K-4K (כולל OS)

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב נייד באיזור 3000-4000 ש"ח. התקציב כולל מערכת הפעלה (ווינדוס 8.1).

השימושים המרכזיים בו הם גלישה, Office וצפיית סרטים (גם במחשב וגם עם חיבור לטלוויזיה). אם אפשר להריץ עליו גם משחק NBA מהשנים האחרונות - אדרבא.

המחשב מיועד לסטודנט, ולכן צריך להיות קל יחסית, ובו זמנית עם מסך 15 אינץ'. לא קריטי שהסוללה תחזיק הרבה זמן, אבל מן הסתם שזה לא יזיק. כנ"ל לגבי שקט וקירור (לא יזיק).

לגבי המקלדת - כדאי שתהיה מוארת, ועדיף שתהיה כמה שיותר דומה למקלדת רגילה (עד כדי הNumpad).

תודה (:

פורסם

אין קל ו-15". מחשבי 15" בתקציב ישקלו לכל הפחות כ-2.2 ק"ג.

פורסם
  • מחבר

קל יחסית (:

פורסם
פורסם
  • מחבר

אני חושב שזה יספיק לNBA. לא מכיר את הדרישות של המשחקים האלה, אבל בד"כ הם לא כבדים.

לגבי הSSD - הוא נועד שתשב עליו מערכת ההפעלה? אם כן אז 16 ג'יגה זה לא מעט מדי?

ושאלה לגבי החנות - "הפעלה ראשונית והגדרה שפה עברית" זה אומר להתקין את המערכת הפעלה והדרייברים?

עריכה:

הסתכלתי קצת על ביקורות ונראה שבגדול המחשב מצטיין בזמן סוללה, מסך מגע, ובהרצת משימות "יום-יומיות" (office, גלישה, סרטים). החסרונות שלו הן שהתצוגת מסך שלו היא ממוצעת, המקלדת גם כן, והוא לא מתאים למשחקים (אבל זה בסדר מבחינתי).

עוד הצעות? שוב, לא חייב זמן סוללה ארוך.

נערך על-ידי errrr

פורסם

לא, זה משמש כ-Cache בלבד.

לגבי הגדרות - זה שטויות ובולשיט.

ברגע שאתה מפעיל את המחשב בפעם הראשונה הוא שואל אותך באיזו שפה אתה רוצה את המערכת, זה הכל. מיותר לחלוטין ובטח בטח שלא לשלם על דבר כזה כסף.

אם כבר אז אם אתה רוצה - תרחיב אחריות ל-3 שנים.

מחשב אחר, עם מסך טוב יותר - פאנל IPS, אך עם זמן סוללה פחות טוב.

https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=2210

נערך על-ידי Chevy

פורסם
  • מחבר

גם עם הFlex 2 אני רואה ביקורות דומות.

איך הייתי משווה אותם לLenovo Z50-70?

או לToshiba Satellite S50-B?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים