עבור לתוכן

מפרט מחשב | מחשב גיימינג עד 4500

Featured Replies

פורסם

היי,

נא להתעלם מהדיון הקודם שלי (מחכה שימחקו אותו או משהו), שיניתי את הדרישות אחרי שקראתי קצת תגובות פה בפורום

אני מחפש מחשב לגיימינג, סביב ה4500, המחשב צריך לכלול מעבד i5 (כנראה ה4590), 8 GB RAM וכרטיס מסך אני שואף ל GTX970.

חוץ מזה צריך SSD של 128, וצריך HD של 1TB.

דרישה חשובה - שהמארז יהיה עד גובה 43.5 סנטימטר.

אשמח לעזרתכם :)

1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנצל את הכל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כמה מאות שקלים, אם זה מה שיעשה את ההבדל בין GTX970 או לא.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - ביתי, תכנות ומשחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Skyrim, GTA V, Assasins Creed

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080 (שני מסכים)

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. -לא.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - די חשוב (נגיד 6)

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? -לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - כן הרכבה. אין צורך במערכת הפעלה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. -מרכז (אזר ראשון לציון-תל אביב), PLONTER זה אחלה.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - יום ראשון-שני (אפילו לפני)

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). - 3 חיבורים לכרטיס מסך, 2 מסכים + טלוויזיה. יציאות USB 3, כולל יציאות USB (בעדיפות 3) מקדימה.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? - לא ממש

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: צריך צורב פשוט

הרבה תודה!

נערך על-ידי Eran Diari

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים