עבור לתוכן

משלוח מאמזון - carrier delay

Featured Replies

פורסם

במהלך בלאק פריידי הזמנתי SSD מאמזון. עכשיו במעקב אחר החבילה מופיעה לי השורה הבאה:

[h=4]In Transit : Delayed[/h]Sorry, your package is delayed because an issue with the carrier.

מישהו מבין מה זה אומר? אני מבין שהחבילה מתעכבת "עקב בעיה עם חברת השילוח", אבל חיפוש בגוגל של מה זה, למה זה ואיך זה ישפיע לא ברור. תאריך הקבלה המקורי של החבילה הוא 12/12, אז אלא אם כבר עכשיו הם יודעים שייקח עוד יותר משבוע לחבילה להגיע, לא ברור לי למה אכפת לי שיש איזו בעיה עם השילוח...

יכול להיות שהעניין כאן הוא בכלל מכס? כי המיקום של העיכוב מסומן כ-IL זו הזמנה שעברה את ה-75$ ושילמתי import fees and duties עם אמזון...

פורסם

זה אומר שיש עומס בגלל black friday/cyber monday וחבילות מתעכבות.

פורסם

נראה כמו חוסר מזל...קרה לי פעם שמשלוח הגיע באיחור כי ניסיון השילוח הראשון כשל (הרכב של UPS לא שרד את הדרך לירושלים, לפחות זה מה שהשליח אמר :P). דרך איזה חברה הם שלחו לך?

פורסם

גם לי זה מופיע בחבילה שהזמנתי.

חפש את החבילה דרך האתר של i-parcel, שם תראה כי העיכוב מוסבר בתור ״Airline Delay" בישראל מה שלא באמת נשמע הגיוני.

פורסם

תיצור קשר ותשאל. אם מדובר בIPARCEL זמן התגובה שלהם למיילים הוא דקות בודדות ולפעמים אפילו שניות (אני לא מגזים).

פורסם
  • מחבר

אכן מופיע אצלי Airline Delay... טוב, כאמור יש לזה עוד 8 ימים להגיע לכאן עד תאריך המשלוח המקורי אז אם עוד כמה ימים אני אראה שזה לא זז אני אבדוק מה קורה עם זה. אני גם ככה לא לחוץ על זה.

פורסם

קיבלתי הודעה כזאת גם.. UPS התעכבו עם המשלוח ביום. מדובר במשלוח בתוך ארה"ב. כנראה בגלל הלחץ.

פורסם

אצלי החבילה סתם מסתובבת לה בין מדינה למדינה בארצות הברית...

פורסם
  • מחבר

לא יודע, כל העסק ממש מוזר. היום במעקב אצל אמזון ו i-parcel כתוב לי שהחבילה הגיע למדינת היעד. ב i-parcel גם כתוב שזה ממתין למכס או משהו. אז לא ברור לי איזה עיכוב היה שם, אם בכלל...

[TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD]Consolidation Arrived - Pending Customs Clearance and inbound scan

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם
  • מחבר

טוב, היום קיבלתי את החבילה. 4 ימים לפני המועד המשוער אז לא ברור לי איזה עיכוב היה פה, אבל אני לא מתלונן :)

מישהו יודע איך אני יכול לבדוק האם החבילה עברה במכס ושילמו עליה מכס? הפקדתי כסף אצל אמזון כאשר עשיתי את ההזמנה והבנתי שאם המכס לא דורש תשלום אז הכסף יוחזר לי...?

פורסם

אתה דווקא כן מתלונן, הרי פתחת נושא בכייני ומיותר על עיכוב של חבילה כאילו מי ישמע העולם עומד להתמוטט!

פורסם

לי יש חבילה מאמזון שאמור לקבל ב-15 לדצמבר (החודש) וכבר היום היא שוחררה מהמכס ונותבה לסניף דואר שליחים שממנו מגיעים אלי.

כנראה אקבל אותה מחר.

לא חושב שיש לך איך לבדוק, אבל אם צריכים להחזיר לך, יבצעו את ההחזר לאשראי שלך תוך 60 ימים.

פורסם
  • מחבר

תודה טיטן. תגובתך חשובה לנו.

d30 - כן, בכלל אני סופר מבסוט ממהירות המשלוח מאמזון. הם מנצחים אפילו את התחזית של עצמם וזה כבר יפה מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים