פורסם 2014 בדצמבר 411 שנים חומרה נוכחית מארז - thermaltake element gמעבד - i7 860 + קירור - scythe mugen 2לוח - gigabyte UD 2 + זכרונות Gskill sniper 8gbכרטיס מסך - GTX 570 שנישרףספק כח - Seasonic SS-620GB S12II-620Bronzeאני מעוניין לקנות מחשב חדש והתרשמתי מהמפרט הבא - http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/14עכשיו השאלה היא האם אני יכול להשאיר ספק כח זכרונות וגוף קירור מהמפרט הישן ולקנות רק מעבד לוח כרטיס מסך ssd והארד דיסק מהמפרט החדש אשמח לתשובות מקצועיות אגב הספק כח והמארז בני 3 שנים והזיכרונות בני שנתיים מחשב שמור !
פורסם 2014 בדצמבר 411 שנים לגבי המפרט עצמו, חוץ ממעבד ולוח אם שאפשר טיפה להוריד, לא נראה מפלצתי מידי.
פורסם 2014 בדצמבר 411 שנים מחבר לא הבנתי למה התכוונת חוץ מזה שאפשר להוריד מעבד ולוח מהמפרט החדש ולא ניראה לי שאתה צודק כי זה לוח מומלץ וטוב ועדין לא ענית לי על השאלה המרכזית אבל תודה בכל מקרה אם תוכל לתקן את עצמך ולהיות ברור יותר לגביי שאלתי !
פורסם 2014 בדצמבר 411 שנים נכנסתי לקישור, ראיתי שזה מפרט high end... רק הערתי שחוץ ממעבד ולוח אם שזה קצת מוגזם, כל השאר סביר. זה היה כוונתי, לא התייחסתי ישירות לשלאתך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.