עבור לתוכן

התייעצות לפני קניית סמארטפון אנדרויד

Featured Replies

פורסם

היי,

אני רוצה לקנות פלאפון חדש, ואשמח לייעוץ.

נכון לעכשיו אני שם עין על ה LG G2 משתי סיבות עיקריות - המסך הוא לא גדול מדי ולא קטן מדי (לטעמי כמובן, השימוש העיקרי שלי הוא יוטיוב) ויותר חשוב לפי מה שקראתי חיי הסוללה שלו אדירים.

מבחינת תקציב אין לי בעיה להוסיף ולהגיע עד 3000 אפילו אם מדובר במכשיר באמת טוב.

האם אתם מכירים מכשיר שיש לו את שתי התנאים האלה (חיי סוללה טובים ומסך בערך באותו גודל של G2) שלדעתכם יותר משתלם/כדאי לקנות?

מצלמה למשל לא מעניינת אותי, גם לא קריטי לי לקנות את מכשיר הדגל הכי חדש שיש.

עדיף שיהיה משהו שאוכל לקנות מאילת (KSP נניח) :)

אשמח לייעוץ בנושא,

אבי.

נערך על-ידי avrahams1

פורסם

הlg g2‏ משתלם מאוד מבחינת מחיר. שים לב לבדוק במקום (כלומר, צא החוצה) האם ה ‏GPS‏ ננעל במהירות ויש קליטה טובה. אם לא, תבקש מכשיר אחר.

פורסם

היתרון המשמעותי ביותר של הG2 זה זמן הסוללה הארוך שלו.

פורסם

הG2 סובל ממגעים בן גב המכשיר לבן הלוח ושהטלפון נימצא בחום ברכב הפלסטיק מתחמם ואז מופיע העיה עם ה GPS הפתרון לשים מיתחת לנקודת המגע חתיכת נייר עבה גזורה מכטיס ביקור

הבעיה השניה המצלמה האחורית קרובה לכפתור העוצמה וההדלקה ונישרטת לעיתים קרובות מהציפורנים של בעל הטלפון

פורסם

בעיית המגעים של ה-GPS התרחשה בעיקר במכשירים בחודשים הראשונים לאחר שה-G2 יצא.

למיטב ידיעתי (ומניסיון אישי של 3 מכשירים), הבעיה כבר לא קיימת כיום וה-GPS עובד כשורה.

פורסם
  • מחבר

אז לגבי ה G2 - אני רוצה לקנות מ KSP, ויש שם משהו לא ברור:

http://ksp.co.il/?select=.272..573..134..1912.&list=1&sort=3&glist=1&uin=21612&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

http://ksp.co.il/?select=.272..573..134..1912.&list=1&sort=3&glist=1&uin=22875&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

שתי הפלאפונים הם בדיוק אותו דגם אך אחד עולה 300 שקל יותר מהשני, נראה שההבדל היחיד הוא האחריות.

יש למישהו מושג מה ההבדל בין 2 סוגי האחריות?

האם היקרה יותר היא בהכרח יותר טובה? או שאף אחת מהם לא תעזור לי ב"רגע האמת"?

ד"א, מבדיקה ברשת נראה שזה מכשיר בעייתי שנוטה להתקלקל, וחבר (שדי מבין בנושא) המליץ לי על הנקסוס 5, מה אתם אומרים עליו?

אני יודע שחיי הסוללה שלו לא משהו אבל מבחינת שאר הפיצ'רים הוא טוב.

המון תודה על העזרה :)

נערך על-ידי avrahams1

פורסם

^ שהחבר לא מבין ועדיף LG G2, ל-NEXUS 5 סוללה זוועתית.

פורסם

^ מסכים.

לגבי שני הדגמים: הזול הוא ייבוא מקביל מחו"ל והיקר הוא מהיבואן הרשמי של LG בישראל.

היתרון האמיתי ביבואן הרשמי זה עברית מלאה (כולל חייגן T9) גם לאחר עדכוני קושחה, ותמיכה תוכנתית בדור 4 (האפשרות לא מופיעה בדיפולט בהגדרות).

יש דרכים לסדר את הדברים האלה למי שיש לו root, אבל לא כולם רוצים או יודעים להתעסק עם זה.

פורסם
  • מחבר
^ מסכים.

לגבי שני הדגמים: הזול הוא ייבוא מקביל מחו"ל והיקר הוא מהיבואן הרשמי של LG בישראל.

היתרון האמיתי ביבואן הרשמי זה עברית מלאה (כולל חייגן T9) גם לאחר עדכוני קושחה, ותמיכה תוכנתית בדור 4 (האפשרות לא מופיעה בדיפולט בהגדרות).

יש דרכים לסדר את הדברים האלה למי שיש לו root, אבל לא כולם רוצים או יודעים להתעסק עם זה.

אתה אומר שגם אם אני קונה את הדגם היקר יותר מהיבואן הרשמי אני צריך לעשות עדכוני קושחה כדי להשיג תמיכה ב LTE וחייגן T9?

כמה מסובך זה?

היה לי Galaxy SII, התעסקתי איתו עם CyanogenMod ו ROOT וכאלה אני לא כל כך מפחד מזה, אבל אין לי כוח להתעסק עם זה.

למישהו מכם יש את המכשיר אגב?

אני שואל כי הרבה ביקורות ברשת אומרות שהוא מפתח בעיות עם הזמן והרבה אומרים ששלחו אותו לתיקון כמה פעמים.

פורסם

אם אתה קונה מהיבואן הרשמי אז יש לך LTE והכל טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים