פורסם 2004 במרץ 1821 שנים אלהן חברה יש לי בעיה מאד מעצבנת ה homepage שלי כל הזמן משתנה ל blank וכל פעם נוספים לי שתי איקונים מעצבנים על ה desktop אני מוחק אותם ואחרי 10 דקות הם חוזרים מעצמם לשולחן עבודה ניסיתי הכל adware spyhunter spyboot search&destory בדקתי ב startup כלום אני לא מצליח להיפתר מהבעיה הזאת למישהו יש איזה רעיון איך להתגבר על הבעיה או אולי איך למנוע את הבעיה הזאת שזה לא יקרה בעתיד ובלי להשתמש ב firewall תודה לכם אנשים ???
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים 1) לחץ על "התחל" -> "הגדרות" -> "לוח בקרה" -> "הוספה /הסרה של תוכניות".2) בדוק האם התכניות הבאות מותקנות במחשבך והסר אותן :New.net SaveNowGatorHotBarDelfineMediaload InstallerBargain BuddyCommonName3) בתוך חלון "Internet Explorer" לחץ על "כלים" -> "אפשרויות אינטרנט" תחת לשונית "כללי" לחץ על:"נקה הסטוריה""מחיקת קבצים" סמן גם את "מחק את כל התוכן הלא מקוון" "הגדרות" /"הצגת קבצים" -מחק את כל הקבצים המופיעים."הגדרות" / "הצגת אובייקטים" - מחק את כל האובייקטים המופיעים.4) תחת לשונית אבטחה לחץ על "ברירת מחדל". ותחת לשונית "מתקדם" לחץ על "שחזור ברירת מחדל". לחץ על "החל" / "אישור". בלשונית מתקדם הסר את הסימון מ"אפשר הרחבות דפדפן של יצרנים אחרים" סגור את הדפדפן ופתח אותו שוב מחדש האם הבעייה ממשיכה?5) במידה וכן נסה להפעיל את המחשב ללא תוכניות ברקע :לחץ על "התחל" / "הפעלה" / הקלד Msconfig ולחץ על "אישור".בחר ב"הפעלה סלקטיבית" והסר את הסימון מ"טען פריטי קבוצת הפעלה" לחץ על "החל" / "אישור" ו"הפעלה מחדש".לאחר תהליך זה נסה שוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.