פורסם 2004 במרץ 1821 שנים שלוםלכולםאולי נתקלתם בבעיה הזו אבל אני משתגע כברנכנס לי הוירוס הבלסטר שמכבה את המחשב אחרי 60 שניות הורדתי את העדכון אבל משום מה הוא מתחיל לרוץ אבל נעלם לגמרי אותו דבר הנורטון אנטי וירוס אני פותח אותו כדי לעשות סריקה או עדכון הוא נסגר ונעלם נכנסתי לאתר של מיקורוספט וקראתי אחר כל ההוראות בכדי להסיר את התולעתאבל שוב הקובץ נפתח ולאחר כמה שניות נסגר ונעלםאותו הדבר הנורטון אנטי וירוסמה אני עושה?.יש פתרון?במצב של safemode הכל עובד חלק אבל שאני עולה עם הוינדוס במצב רגיל אותו הדבר נפתח האנטי וירוס לכמה שניות ונסגראותו הדבר קובץ ההרצה של התולעת עשיתי כבר את כל העידכונים של ה xp יש לי את הכל אין לי שום עדכונים חדשים אני נכנס לעדכונים חדשיםאבל שאני מאתחל את נמחשב ונכנס אחר כך לעדכונים של הוינדוס שוב מופיע לי שיש לי עדכונים כאילו לא עשיתי כלום מה יכולה להיות הבעיה תודה
פורסם 2004 במרץ 1821 שנים גם לי היה את זהפירמטתי וזה חזרעזוב תטול של הבלאסטר או את הנורטון הם לא מגלים את זהכנס ל msconfig דרך safe mode תמצא שם תוכנית (שם קובץ) בלי מיקוםתעשו לו דיסאיבל ואז תעשה עליו חיפוש ותמחוק אותו
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים ישנם מיקרים שאכן במצב רגיל יעלמו לך חלונות כמו regedit ו msconfig גש ל safe mode ונסה להתקין שם את העידכון.הסימטומים הללו דומים מאד לוירוס בשם swane
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים מחבר תודה רבה לכולם ושבוע טוב הצלחתי בהקשר לשאלה הקודמת אני הרצתי את הפאץ ב safe mode אבל עדיין לא נפתח לי הנורטון והפאץ לא רץ גם נסגר שעליתי ב normalבכל אופן תודה אני מודה לכולםשבוע טוב
פורסם 2004 במרץ 2121 שנים תודה רבה לכולם ושבוע טוב הצלחתי בהקשר לשאלה הקודמת אני הרצתי את הפאץ ב safe mode אבל עדיין לא נפתח לי הנורטון והפאץ לא רץ גם נסגר שעליתי ב normalבכל אופן תודה אני מודה לכולםשבוע טובאתה יכול לפרט איך הצלחת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.