עבור לתוכן

מצב STANDBY ב WINXP מונע הורדת קבצים?

Featured Replies

פורסם

קראתי מאמר על צריכת חשמל...

הבנתי שעם ה STANDBY של המחשב אפשר לחסוך 60% מצריכת החשמל אם המחשב דלוק ברוב שעות היממה...

הבעייה שלי שהמחשב דלוק בגלל קבלת קבצים מחברים (קבצים גדולים מאוד)...

האם הכנסת המחשב ל STANDBY, או אופציית "כיבוי כונן קשיח" בתצורת החשמל של WINDOWS ימנע מהמחשב לקבל קבצים?

המחשב לא בשימוש כל היום ורק המסך כבוי...

האם אפשרי להכניס את המחשב ל STANDBY ולהמשיך להוריד ?

תודה מראש...

פורסם

50% מצריכת החשמל של המחשב היא המסך עצמו.

אתה לא יכול להכניס את המחשב להמתנה בזמן שהוא מקבל קבצים.

פורסם

האם זה נכון גם לגבי LCD?

פורסם

בstandby אני ב99.99% בטוח שכן.

פורסם

LCD צורך פחות חשמל מ CRT אז זה לא יהיה נכון, אבל עדיין המחשב עצמו צורך בערך 100-150 וואט ככה שזה לא כזה סיפור גדול.

פורסם

אחי איזה מזל אני גם בדיוק רציתי לפתוח תראד על אותה שאלה/בעייה.

אז ככה גם אני (כמו כולנו) משאיר את המחשב לעבודה בלילה וכאשר אני קם בבוקר אני רואה שהיה ניתוק מהאינטרנט והורדת קבצים שלי נפסקה. היתכן שזה קורה בגלל שמוגדר אצלי כיבוי HD לאחר 20 דקות (HD אחד בלבד) והמחשב נכנסת ל STANDBY לאחר שעתיים, לפי מה שראיתי שבאמת הניתוק קורה פחות או יותר אחרי שעתיים שאני לא נוגע במחשב. האם זה קשור אחד שלני?

עריכה: מה זה מצב HIBERNATE?

פורסם

הדיסקים לא יכבו אם המחשב כל הזמן מוריד קבצים, אבל ברור שהוא יתנתק אם הוא יכנס לסטנדביי.

פורסם

אבל השאלה אם הוא בכלל יכול להכנס לSTANDBY אם יש פעילות ב HD כמו הורדת קבצים?

היתי רוצה לדעת מה ההגדרות POWER אצלכם כל אלו שמשאירים את המחשב דולק בללילות עכב הורדת קבצים.

פורסם

הדבר היחידי שניתן לכבות זה המסך.

כנראה שוינדוס מתייחס רק לפעולות של המשתמש בכל מה שנוגע לכניסה למצב המתנה ולכן האינטרנט מתנתק למרות שהיה פעיל.

פורסם

אבל זה ממש מפגר... נגיד יש לי שני דיסקים קשיחים אחד עובד כל הזמן ומותקנת אליו מערכת הפעלה על האחר יש נגיד תמונות רק תמונות. אני מגדיר שנגיד אם לא ניגש ל דיסק הקשיח, שאחרי 30 דקות יכבה. הרי ה דיסק עם המערכת ההפעלה לא יצליח להכבות בגלל שיש עבודה של קבצים כל הזמן. אז אכשיו בו נדבר על כל המערכת אם יש פעילות של הורדת קבצים איך המערכת בכלל יכולה להכנס ל מצב המתנה?

אני יבטל את המצב המתנה ונראה אם יהיו ניתוקים נראה היום בלילה.

פורסם

אם יש לך יותר מדיסק אחד אתה יכול להפעיל את כיבויי הדיסקים (אתה יכול להפעיל אותו בכל מקרה, אבל הדיסק הפעיל לא יכבה לעולם).

את המערכת אי אפשר להכניס להמתנה בלי להפסיק את התיקשורת, אבל כנראה שוינדוס מתייחס רק לפעולות יזומות של המשתמש וכאשר אין פעילות כזו הוא נכנס להמתנה בלי קשר למצב הפעילות ברשת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים