עבור לתוכן

מפרט למחשב ב 9k (ללא ציוד היקפי)

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?

9000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

אין צורך לנצל הכל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2000

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

גיימינג

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

גיימינג

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

1080p צפוי שדרוג ל 2k

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

גוש דן

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

עכשיו (כנראה מחר)

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

ssd256-512

המחשב נמצא בסביבה עם הרבה אבק אז אני צריך מארז טוב עם מסננים

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

יש חנות וולקום שמוכרת SAPPHIRE R9 295X2 8GB GDDR5 ב 2790 שקל השאלה מה עדיף זה או gtx980 (מבחינת חום רעש ספק)

בנוסף היא מוכרת גם את המארזים האלו

1. SilverStone Temjin Professional Full Tower SST-TJ10B-WNV Nvidia Edition ב885

2. SilverStone Temjin Professional Full Tower SST-TJ07B-W ב 772

3. SilverStone Fortress Mid-Tower SST-FT02B v 1.4 ב 863

השאלה היא אם המארזים האלו כדאיים (הם במבצע במקום מחירים הרבה יותר גבוהים ) ולגבי הראשון אם הוא יתאים בכלל כי הבנתי שזה קשור ל nvidia (התכוונתי להוציא על מארז בערך ב 700 ככה שלא אכפת לי להוסיף עוד קצת כסף אם הם שווים את זה).

בנוסף אם למישו יש המלצות לגבי החנות הזאת.

את שאר המחשב אני כנראה אקנה במקום אחר.

נערך על-ידי yairdf

פורסם
  • מחבר

עזרה בבקשה

פורסם

- 295x2 הוא כרטיס מיותר לחלוטין, אף פעם לא כדאי לקנות כרטיס שכזה, פרט למקרים מיוחדים. GTX980 הוא כרטיס יעיל הרבה יותר, אבל לא משתלם היות ועם אוברקלוק ל-GTX970, אתה יכול לנשוק לביצועים שלו.

- לגבי מארז - זה שיש מבצע על משהו, לא אומר שהוא משתלם. 700~ ש"ח על מארז זה לא מעט, והמארזים הללו אומנם איכותיים אבל לא כוללים תכונות מיוחדות כלשהן. השאלה היא איזה סוג מארז אתה רוצה. אם אתה רוצה מארז יפה (אם כי זה עניין של טעם כמובן) עם חלון, יש לך למשל את H440 של NZXT + לשלם כמה מאות שקלים עבור חומרה באותו הצבע (במקרה את המארז הזה יש לי, אתה יכול לדפדף כמה עמודים אחורה בדיון של הצגת המחשבים פה בסטיקי), או לחילופין ללכת על סדרת ARC של פרקטל ששמה דגש על קירור ואיכותי או דיפיין ששם דגש על שקט וכדומה.

- אם קניה מחו"ל היא אופציה עבורך, יש כעת כחלק ממבצעי הבלאק פרידיי ב-newegg כונן SSD בנפח של 480 ג'יגה של אינטל מסדרת 730 המעולה ב-200 דולר. הבעיה שהם לא שולחים לארץ, לכן צריך להזמין דרך חברת משלוחים צד-שלישי, אך עדיין יצא מאוד משתלם לדעתי. לשיקולך.

פורסם
  • מחבר

למה אתה אומר שה r9-295x2 מיותר, יש איזו סיבה?

מבחינת מחיר הוא יוצא לי יותר זול.

המחשב הזה הוא נטו למשחקים.

נערך על-ידי yairdf

פורסם

לא יודע עד כמה זה טוב, אבל אם היה לי תקציב כמו שלך למחשב שהוא 100% למשחקים, הייתי הולך על משהו כזה:

[TABLE=width: 500]

[TR]

[TD]חלק[/TD]

[TD]שם[/TD]

[TD]מחיר[/TD]

[TD]חנות[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]מעבד[/TD]

[TD]Intel Core i5 4690K[/TD]

[TD]1,140[/TD]

[TD]KSP[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]קירור למעבד[/TD]

[TD]Noctua NH-U14S[/TD]

[TD]285[/TD]

[TD]KSP[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]לוח אם[/TD]

[TD]MSI Z97 Gaming 7[/TD]

[TD]886[/TD]

[TD]WellCom[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]זכרונות[/TD]

[TD]G.Skill RipjawsX 16GB 1600Mhz[/TD]

[TD]760[/TD]

[TD]KSP[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]כרטיס מסך[/TD]

[TD]Gigabyte GeForce GTX 970 G1[/TD]

[TD]1960[/TD]

[TD]KSP[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]כונן SSD[/TD]

[TD]Samsung 840 EVO 250GB[/TD]

[TD]670[/TD]

[TD]KSP[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]כונן HDD[/TD]

[TD]Western Digital Caviar Black 2TB[/TD]

[TD]695[/TD]

[TD]KSP[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]כונן אופטי[/TD]

[TD]Samsung Slim x8 External[/TD]

[TD]155[/TD]

[TD]KSP[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]ספק[/TD]

[TD]Seasonic X-750[/TD]

[TD]660[/TD]

[TD]KSP[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]מארז[/TD]

[TD]Nanoxia Deep Silence 1[/TD]

[TD]682[/TD]

[TD]WellCom[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]מאווררים נוספים[/TD]

[TD]Noctua NF-A14 FLX x4[/TD]

[TD]340[/TD]

[TD]KSP[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

סה"כ: 8,340 ש"ח.

אם אתה לא צריך יציאה לכבל אודיו אופטי, אתה יכול ללכת על הלוח אם Gaming 5 ב-240 ש"ח פחות.

אפשר גם לקנות מאווררים של Nanoxia מ-WellCom במקום Noctua מ-KSP ב-13 ש"ח פחות לכל מאוורר (52 ש"ח סה"כ לארבע יחידות). מן הסתם אתה אפילו לא חייב להוסיף מאווררים מעבר למה שבא עם המארז.

ללכת בכיוון הנגדי של להעלות את המחיר, אתה יכול לקנות את ה-Samsung 840 EVO 500GB ב-1350 ש"ח במקום 670 ש"ח ל-250GB.

עוד פעם, מדגיש, אני לא יכול לאמר בביטחון מלא שזה מפרט טוב במיוחד, רק שזה פחות או יותר מה שאני הייתי בונה לגיימינג בלבד ללא תכנון לאוברקלוק או הרחבות בתקציב כזה.

שים לב שאת רוב מה שיש ב-KSP אפשר לקנות ב-Ivory באותו המחיר.

פורסם
  • מחבר

היי

למה לא i7?

לגבי הכרטיס מסך תועלת/מחיר לא שווה לי ללכת על ה 295x2? (מה רע בו)

מה לגבי מערך של gtx970?

נערך על-ידי yairdf

פורסם
היי

אתה ממליץ i5 ולא על i7 בגלל תועלת/מחיר?

ולגבי הכרטיס מסך תועלת/מחיר לא שווה לי ללכת על ה 295x2? (מה רע בו)

אם הדבר היחיד שאתה עושה במחשב זה גיימינג, ללא תוכנות כבדות ,יישומים מקבילים, או דברים מהסוג הזה, אז ה-i5 משתלם הרבה יותר מה-i7.

גם לקחתי בחשבון שאמרת שאין לך כוונה להשאיר את המחשב פתוח לשדרוגים.

ה-295x2 פשוט יוצר אצלי רושם של הגזמה מובנית (צריכת חשמל של 500 וואט?!), מה גם שיש לי ניסיון יחסית מר עם הדרייבירים של AMD בשנים האחרונות (לא שזה אומר ש-Nvidia יהיו יותר טובים), והתקנת הרדיאטור שבא איתו נראה לי כטרחה מיותרת.

עדיין, זו התרשמות די שטחית, ככה שאם נראה לך שיהיה לך טוב איתו, וש-970 בודד לא יספיק לך, לך על זה (רק תוודא לקנות ספק הרבה יותר חזק).

פורסם

- פותח הדיון רשם שלא יעשה אוברקלוק, לא מבין למה נתת לו מעבד שכן תוך + קירור די קיצוני + לוח-אם המבוססת ערכת שבבים Z97. לכן, צריך לשאול קודם האם בכל זאת הוא יהיה מעוניין לבצע זאת.

- גם 8 ג'יגה זיכרון ראם יהיו מעל ומעבר, תמיד אפשר להוסיף.

- לאיבו של סמסונג יש בעיית קושחה, כאשר לאחר מספר חודשים צריך להריץ את העדכון - יש לקחת את זה בחשבון. יש אייטם על זה בעמוד הראשי.

- ננוקסיה DS1 הוא מארז מעולה, אבל בכמעט 700 ש"ח הוא פשוט לא שווה את זה.

- 340 ש"ח על מאווררים נוספים? באמת?

295 הוא כרטיס כפול של AMD, זה כאילו שאתה קונה עכשיו SLI. הוא כ"כ חם ולא יעיל עד שהוא מגיע עם קירור מים מובנה. הוא כרטיס חזק מאוד, אבל לא חף מבעיות - את הבעיות הללו לא אפרט, תוכל למצוא אותם בסטיקי של פורום כרטיסי מסך. בדורות הקודמים, כש-AMD ניסו לייצר כרטיס בודד עם זוג ליבות שיהיה אמין ויתן תמיד ביצועים גבוהים - זה לא הצליח להם. אני יודע שאתה רוצה להריץ משחקים כבדים על הגדרות גראפיות גבוהות, אבל לקחת כרטיס יקר מאוד ע"מ להריץ בצורה חלקה יותר משחקים שממילא יצאו עם באגים או להפעיל פילטרים על פילטרים על פילטרים רק כדי להרגיש טוב (ללא שינוי הנראה לעין במשחק) זה לא דבר חכם לעשות.

פורסם
- פותח הדיון רשם שלא יעשה אוברקלוק, לא מבין למה נתת לו מעבד שכן תוך + קירור די קיצוני + לוח-אם המבוססת ערכת שבבים Z97. לכן, צריך לשאול קודם האם בכל זאת הוא יהיה מעוניין לבצע זאת.

- גם 8 ג'יגה זיכרון ראם יהיו מעל ומעבר, תמיד אפשר להוסיף.

- לאיבו של סמסונג יש בעיית קושחה, כאשר לאחר מספר חודשים צריך להריץ את העדכון - יש לקחת את זה בחשבון. יש אייטם על זה בעמוד הראשי.

- ננוקסיה DS1 הוא מארז מעולה, אבל בכמעט 700 ש"ח הוא פשוט לא שווה את זה.

- 340 ש"ח על מאווררים נוספים? באמת?

צודק, אבל בתקציב של 9K, חשבתי "אם כבר אז כבר". חוץ מזה שעם המעבדים החדשים של אינטל זה פחות "אוברקלוק" ויותר פונקציה מובנית.

פורסם
  • מחבר

לגבי הssd הבנתי שה crucial mx100 ממש מומלץ אז אני כנראה ילך עליו אבל עדיין פתוח להצעות

[h=1]לגבי הכרטיס מסך אני אלך על הgtx970 של msi[/h]לגבי הזכרונות אני אלך על

אוברקלוקינג אני לא יבצע בכלל

ברעיון אין לי הגבלת מחיר על המחשב, פשוט אני רוצה מחשב מאוד טוב עם רכיבים אמינים, אבל כמובן שעדיין יהיה עם יחס תמורה/מחיר טוב.

לגבי המארז חשוב לי שיהי- די שקט, יסנן אבק ברמה גבוהה, יראה טוב ושיהיה מאוד איכותי ככה שלא ישברו לו צירים (בלי פלסטיקים) ככה שאם יש איזה שהוא מארז טוב אפילו שיעלה קצת יקר אני עדיין אקח אותו.

- - - תגובה אוחדה: - - -

לגבי הssd מצאתי עכשיו SanDisk Extreme PRO 480GB Solid State Drive (SSD) SDSSDXPS-480G-G25[h=1]ב 204 דולר +54 דולר משלוח השאלה עם זה משתלם [/h]

פורסם
צודק, אבל בתקציב של 9K, חשבתי "אם כבר אז כבר". חוץ מזה שעם המעבדים החדשים של אינטל זה פחות "אוברקלוק" ויותר פונקציה מובנית.

"אם כבר אז כבר", תוכל לחשוב כך שמדובר בכסף שלך ולא של אחרים, שממליצים בפורום למישהו על מה להוציא 9K צריך לגלות קצת אחריות לדעתי.

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh - Tray...

כמות: - 1 - 1486/1456

לוחות אם - Intel LGA1150

GA-H97-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 2 x PCI Express x16 slots - 8-channel audio - Gigabit LAN -...

כמות: - 1 - 489/479

זכרונות - DDR3 - לנייח

HX316C10FK2_16 - Kingston - 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Fury Series (Can be ordered in Red, Blue, Black or White)...

כמות: - 1 - 788/772

כרטיסי מסך - nVidia PCIe

GV-N970G1-GAMING-4GD - Gigabyte - GeForce GTX970 GPU - 4GB 256 bits GDDR5 memory - HDMI, Dual DVI, 3 x DisplayPort video outputs - GPU/Memory clocks 1329/7000 MHz - WINDFORCE 3X cooling system - Flex display technology (support up to ...

כמות: - 1 - 2096/2054

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

CT256MX100SSD1 - Crucial - 256GB MX100 Series - SATA3 6Gbps 2.5 inch Internal SSD - 7mm - 550/330 MBps Read/Write...

כמות: - 1 - 578/566

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA

ST2000DM001 - Seagate - 2TB - 3.5 inch -SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 - 2 platter - (ST2000DM001)...

כמות: - 1 - 425/416

מארזי מחשב - ATX מארז

FD-CA-ARC-R2-BL - Fractal Design - Fractal Design Arc Midi R2 Black...

כמות: - 1 - 489/479

ספקי כח - ATX

SS-650RT - Seasonic - 650W - 80 PLUS Gold certified - 120mm Super low noise fan - Active PFC - Short circuit, over voltage, over power protection - ATX12V compliant - 8pin CPU connector - 2 6+2pins PCIe connectors - X-ser...

כמות: - 1 - 440/431

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

UCACO-FI11001-CSA01 - Arctic - Arctic Freezer i11...

כמות: - 1 - 149/146

DVD צורבים תקליטורים ו - פנימי SATA DVD צורב

GH24NSB0 - LG - x24 DVD-RW Drive with M-DISC™ Support - Burns DVD+R/-R discs at 24x speed - SATA interface - Black (GH24NSC0)...

כמות: - 1 - 82/80

שרות במעבדות פלונטר - הרכבת חלקים

SERVICEFORUM - Plonter - הרכבת מחשב, חיווט ובדיקות מקיפות חינם להזמנה של חבר פורום. זיכרו למלא בעת פתיחת בכרטיס הלקוח מאיזה פורום הגעתם או הודיעו לנו אחרי...

כמות: - 1 - 1/1

7023.00 / 6883

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=14408

ממליץ לך לבצע תחקיר על כל חלק וחלק, כך תוכל להיות בטוח בבחירות שלך.

תוכל לשנות ל512GB SSD.

מעבר למה שהמלצתי לך, אתה די זורק את הכסף.

נערך על-ידי shapin

פורסם
"אם כבר אז כבר", תוכל לחשוב כך שמדובר בכסף שלך ולא של אחרים, שממליצים בפורום למישהו על מה להוציא 9K צריך לגלות קצת אחריות לדעתי.

צודק, צודק.

אני גם לא מסוג האנשים שממליץ לאחרים מה לקנות, אבל ראיתי מישהו שמחפש מחשב במחיר יחסית דומה למחיר של המחשב שאני הולך לקנות, אז חשבתי לנסות לעזור.

פורסם
Trilandian אני ממליץ לך לפתוח שרשור התייעצות בפורום, כי המפרט שלך לא מאוזן\מומלץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים