פורסם 2014 בנובמבר 2610 שנים היי אז עוד יום וקצת אנחנו נכנסים לבלאק פרייידיהתכנון שלי להזמין זכרון ראם ועוד כמה מוצרים נחמדים.בקיצור ולעניין איך אני עושה את זה , בעיקר לזכרון ראם ? מאיפה הכי כדאי לקנות את הזכרון ? בהנחה שיהיו הנחות באמזון כדאי לי להשתמש בשירות ShipTo ? (הבנתי שאמזון שולחים למחסן שלהם בחינם והמשלוח מהמחסן עד אלי זה עוד 5-7 דולר )מי שמבין בנושא ומבצע קנית באינטרנט יכול לעזור לי ? (מאיפה הכי כדאי להזמין את הזכרון ואיזה דרך היא השווה ביותר לעשות את הפרוצדורה של המשלוח )
פורסם 2014 בנובמבר 2610 שנים RAM = random access memory כשאתה אומר זכרון ראם אתה אומר random access memory memory.
פורסם 2014 בנובמבר 2610 שנים מחבר חחח נכון לא שמתי לב לזה. בכל מקרה אני מאמין שהבינו את הכוונה שלי.. תוכל לעזור לי עם השאלות שלי ?
פורסם 2014 בנובמבר 2610 שנים המחירים בפירוש לא 5-7 דולר.סימנתי חבילה בשווי 100$, 15X7X3 ס"מ מארה"ב לישראל.הכי זול היה AIR MAIL ECONOMY ב-20$ שאמור לקחת בין 20 ל-45 ימים לפי האתר שלהם.- - - תגובה אוחדה: - - -פשוט תבדוק עלויות ותראה אם משתלם לך.
פורסם 2014 בנובמבר 2610 שנים מחבר כמה גדולה יכולה להיות חבילה של סטיק של ראם ?.ומאיזה אתר הכי כדאי לקנות ראם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.