פורסם 2014 בנובמבר 2911 שנים מחבר משהו יודע איפה אפשר למדוד את redback בת"א?איפה מדדת ידידי?אתמול הלכתי ומדדתי גם רדבק וגם בלנדסטון, בסוף קניתי את הבנלנדסטון, הרדבק לא היו נוחות בכלל
פורסם 2014 בנובמבר 2911 שנים מחבר הבנתי שלבלנסטון יש הרבה דגמים איזה מהם המומלצים יותר?אני קניתי את ה561הבנתי שזה הדגם הכי פופולרי
פורסם 2014 בנובמבר 2911 שנים אהלן חברבדקת את האופציה של רדבק? גם נעליים אוסטרליות והן לא פחות ואפילו יותר טובות מהבלנדסטון.עכשיו מצאתי איזשהו אתר שהזמנתי ממנו רדבק מקווה שהכל ילך חלק.יש להם אחלה מחיריםהם שולחים לישראל גם. http://www.everythingaustralian.com.auזה ממש זול 250 ש"ח לרדבק, אתה בטוח שהאתר הזה אמין ומדובר במגפיים מקוריות?אם כן אני מזמין 2 זוגות...
פורסם 2014 בנובמבר 2911 שנים זה ממש זול 250 ש"ח לרדבק, אתה בטוח שהאתר הזה אמין ומדובר במגפיים מקוריות?אם כן אני מזמין 2 זוגות...לא יודע לגבי אמינות ומקוריות, אני הזמנתי. אם זה זיוף אני לא דואג אני פותח פנייה בפייפאל ושולח להם את הנעליים חזרה
פורסם 2014 בדצמבר 111 שנים יצא לי למדוד בלנסטון ורד באק.הרד באק הרבה יותר מסיביות מעט יותר כבדות, מבחינת נוחות דווקא הבלנסטון יותר נוחות והסוליה יותר גמישה.רק חבל שהן לא מיוצרות באוסטרליה, ולפי מה שהבנתי הרבה פחות עמידות.גם כן המידות הזויות אני מידה 42-43 ובנעלים האלה אני 40.5 אבל אין מידה כזאת אז צריך לקנות 41 ולשים ספידה נלוות. נערך 2014 בדצמבר 111 שנים על-ידי Alex.K
פורסם 2014 בדצמבר 111 שנים כן, מדובר במידות אוסטרליות לפי מה שהבתי. זה בעצם מקביל למידה אחת פחות מהאמריקאית, אבל עדיין קצת גדול.באופן כללי משהו כמו 1.5-2 מתחת למה שלוקחים בד"כ.כמובן שהכי טוב למדוד בעצמך כדי לדעת איזו מידה תצטרך.איזה דגם של בלנדסטון הכי מומלץ מבחינת נוחות. מעניין אותי לנסות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.