עבור לתוכן

קניית Moto G 2014 מ K.S.P - כדאי?

Featured Replies

פורסם
לא יודע, אף פעם לא הזמנתי טלפון מהאינטרנט, ברגע שיהיה לי בעיה איתו למי אני אלך?

שלא תבין לא נכון, אני לא מעוניין לשלם אקסטרה 600 ש״ח לK.S.P

אבל נראה לי קצת מסוכן לקנות סמארטפון מחו״ל לא?

צחקתי כמו שלא צחקתי הרבה זמן. אתה מעדיף לקנות מ KSP כדי שיהיה לך להיכן ללכת על פני אמאזון?...

השירות של אמאזון (במיוחד של המוצרים שנמכרים דרכם ממש) כנראה הכי טוב שיש.

פורסם

היי, גם אני רוצה להזמין את המוטו ג'י החדש (2014). מיועד לאמא שלי. כמה שאלות:

1. מה דעתכם על הגודל של בהשוואה למוטו ג'י lte, מגושם מידי או שמתרגלים? איך זה מרגיש בכיס קטן בישיבה? ברור שזה יחסי והעדפה אישית אבל סתם מעניין לשמוע, במיוחד מאנשים שמעדיפים מכשירים קומפקטיים. יש לאמא שלי כרגע מכשיר קטן וישן candybar עם לחצנים פיזיים. לא מצאתי את המכשירים בתצוגה...

2. לפי מה שאני מבין מכאן אם מזמינים מאמזון אז הכי מומלץ מאמזון צרפת?

3. יצא לי 920 ש"ח כולל משלוח, האם זה גם כולל תשלום מיסים בארץ (בניגוד ל handtec ששם עולה 820 ש"ח סה"כ אבל עם סיכון לשלם מיסים בארץ)? הלינק לדף המוצר: http://www.amazon.fr/gp/product/B00NBZ7LVC/ref=gno_cart_title_0?ie=UTF8&psc=1&smid=A1X6FK5RDHNB96

4. לא מצויין איזו גירסה של המכשיר הם מוכרים בלינק, האם זה xt1068 - global dual-sim בוודאות כמו שקיי.אס.פי מוכרים?

5. סוג המשלוח המומלץ זה AmazonGlobal Priority (6-11 days) ?

תודה מראש

נערך על-ידי progame

פורסם
היי, גם אני רוצה להזמין את המוטו ג'י החדש (2014). מיועד לאמא שלי. כמה שאלות:

1. מה דעתכם על הגודל של בהשוואה למוטו ג'י lte, מגושם מידי או שמתרגלים? איך זה מרגיש בכיס קטן בישיבה? ברור שזה יחסי והעדפה אישית אבל סתם מעניין לשמוע, במיוחד מאנשים שמעדיפים מכשירים קומפקטיים. יש לאמא שלי כרגע מכשיר קטן וישן candybar עם לחצנים פיזיים. לא מצאתי את המכשירים בתצוגה...

הגודל סבבה לדעתי, הזמנתי לאחותי והיא התרגלה מהר מאוד.. היה לה טלפון קטן שאפילו לא היה סמטרפון ועשתה את המעבר בקלילות.

2. לפי מה שאני מבין מכאן אם מזמינים מאמזון אז הכי מומלץ מאמזון צרפת?

במקרה רק היום יש מבצע באמזון ארה"ב ב150$ במקום 180$, הם לא שולחים ישירות לארץ מה שמצריך שימוש בחברה כמו Buy2,shipito וכו'.. סיכוי גבוה לתשלום מיסים, אבל בטכלס גם כולל מיסים יוצא בערך 880 שקל בגלל המבצע הנוכחי.

http://www.amazon.com/gp/product/B00MWI4HW0/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

3. יצא לי 920 ש"ח כולל משלוח, האם זה גם כולל תשלום מיסים בארץ (בניגוד ל handtec ששם עולה 820 ש"ח סה"כ אבל עם סיכון לשלם מיסים בארץ)? הלינק לדף המוצר: http://www.amazon.fr/gp/product/B00NBZ7LVC/ref=gno_cart_title_0?ie=UTF8&psc=1&smid=A1X6FK5RDHNB96

אמזון כולל הכל, והדנטק לא.

4. לא מצויין איזו גירסה של המכשיר הם מוכרים בלינק, האם זה xt1068 - global dual-sim בוודאות כמו שקיי.אס.פי מוכרים?

כדאי לפנות לתמיכה של אמזון צרפת ולשאול אם אתה רוצה להיות בטוח ב100% אבל לדעתי כן

5. סוג המשלוח המומלץ זה AmazonGlobal Priority (6-11 days) ?

תבחר את המשלוח שהכי זול.

תודה מראש

נערך על-ידי Tov_Tov

פורסם

תודה על העזרה. הזמנתי מאמזון צרפת. :-)

פורסם

שאלת את אמזון לגבי הגרסה? (סתם מתוך סקרונות)

הצרפתים האלה לא ברורים..

פורסם

באמאזון צרפת זו הגרסה הבינ"ל. בדגם ה5 אינץ הוא גם דואל- סים.

פורסם

סתם לידע כללי, הגרסא [h=2]Global GSM - שיש באמזון US מגיעה רק עם סים אחד, והיא מגיעה עם מטען, מה שהבנתי שלא מגיע בגרסה הארופאית.[/h]

למי שחשוב עניין הDUAL צריך לשים לב.

פורסם

אני הזמנתי גם את גרסת ה5 אינץ וגם את גרסת הדור הרביעי מאמאזון צרפת, ושניהם הגיעו עם מטען בעל שקע אירופאי שמתאים לשקעים בארץ ללא מתאמים כלשהם.

פורסם

אוקיי אז אולי כל מדינה זה אחרת, כמה אנשים שהזמינו מאנגליה קיבלו רק כבל USB.. בכל מקרה אחלה :)

מי שהיה לו הזדמנות לשלוח לחבר היום בארה"ב הרוויח - 590 ש"ח למכשיר הזה, זה דיל מטורף, אני קניתי ב650 ש"ח כשהדולר היה עוד נורמלי וחשבתי שזה הזוי.

פורסם

שאלתי בדך המוצר אבל צריך לחכות לתשובה... אז כבר הזמנתי. בכל אופן גירסה אחרת של dual sim מוכרים רק בברזיל אז רוב הסיכויים שלא יימכרו גירסה של ברזיל בצרפת... : http://en.wikipedia.org/wiki/Moto_G_%282nd_generation%29#Model_variants

[TABLE=class: wikitable sortable jquery-tablesorter]

[TR]

[TD]XT1068[/TD]

[TD]Global GSM[/TD]

[TD]Dual-SIM[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]XT1069[/TD]

[TD]GSM+GSM+DTV[/TD]

[TD]Dual-SIM, Brazil model supporting DTV[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם
  • מחבר

הזמתי מHandtec ב30 לנובמבר, עברו 10 ימים ועדיין לא הגיע, מישהו יכול להעריך עוד כמה זמן יקח?

פורסם
אני הזמנתי גם את גרסת ה5 אינץ וגם את גרסת הדור הרביעי מאמאזון צרפת, ושניהם הגיעו עם מטען בעל שקע אירופאי שמתאים לשקעים בארץ ללא מתאמים כלשהם.

טוב לדעת, כי רציתי לשאול לגבי תאימות לשקעים בארץ. הגירסה של ה 5" שהזמנת מאמזון צרפת היא

XT1068? אשמח אם תבדוק ותרשום כאן.

המכשיר הגיע רק עם מטען?

פורסם

קיבלתי אותו רק עם מטען, וכן, זו גרסת XT1068.

פורסם
קיבלתי אותו רק עם מטען, וכן, זו גרסת XT1068.

מעולה. לגבי אביזרים, יש אנשים שרשמו בדף שהמכשיר הגיע גם עם אוזניות. בכל אופן, לא קריטי.

פורסם

צודק, עכשיו נזכרתי שגם היו אוזניות. פשוט מעולם לא השתמשתי באוזניות בסמארטפונים, לכן שכחתי לציין זאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים