עבור לתוכן

ביקורת חיובית על שירות יבואן ח.י

Featured Replies

פורסם

המקרה שאפרט הוא על טלוויזיה מדגם 47LW570Y , טלוויזית סמארט 3D. בזמנו עלתה לי 7,000 ש"ח כולל 3 שנות אחריות ח.י. איסוף מהמחסנים של ח.י עצמם.

בזמנו תלת מימד היה ממש במכנסיו וכל הדגמים (גם של סמסונג שבזמנו היה רק אקטיבי) ולכן המחיר היקר.

הסיפור המלא:

בתאריך 30.10.14 (יום שישי) חזרתי מחופשה מחו"ל ובלילה ראיתי סרט עם המשפחה, הכל היה בסדר.

למחרת יום שבת בצהריים הדלקתי את הטלוויזיה ואני רואה שיש פס בצד ימין לאורך כל המסך, מלמעלה עד למטה.

כיביתי אותה, ניתקתי מהחשמל, נתתי לה 'לנוח', אבל כלום, הקו נשאר.

בתאריך 02.11.14 (יום א') בדקתי דרך אתר של ח.י לגבי אחריות הטלוויזיה לפי מספר סיריאלי, ונשארה אחריות לחודש וחצי (אמצע דצמבר). מזל גדול.

התקשרתי לשירות לקוחות של ח.י וסיפרתי על התקלה.

הם קבעו טכנאי ליום שלישי ה-04.11.14, בשעות הצהריים.

הטכנאי אכן הגיע, בדק את הטלוויזיה וקבע שיש להחליפה.

בתאריך 03.11.14 (יום ד') בשעות הבוקר התקשרו אלי משירות לקוחות ח.י ואמרו לי שאכן צריך להחליף טלוויזיה.

אמרו שאקבל טלוויזיה חדשה (סימן קריאה) והדגם שאקבל הוא 47LA621Y .

יש לציין כי לאחר שהטכנאי ביקר אצלי, בדקתי בזאפ טלוויזיות כדי למצוא דגם שיביאו לי במידה ויחליפו לי לדגם אחר וזה הדגם שציפיתי שיגידו לי.

אז כבר הכרתי את הדגם כי בדקתי לגביו ואישרתי את העניין.

הם פקססו לי לעבודה מכתב אישור לגבי הדגם, אחריות, שאקבל חדש מהקרטון וכו'. מילאתי, חתמתי ופיקססתי בחזרה.

בשעות הצהריים התקשרו אלי משירות לקוחות ח.י וקבעו כי ביום ראשון בשעות הצהריים יגיע מתקין לקחת את הטלוויזיה הנוכחית ולהחליפה בחדשה.

לאחר כמה שעות התקשרו אלי והתנצלו כי טעו בשעה שהמתקין יגיע וזה יהיה בשעות הבוקר. אפילו היה נוח יותר עבורי.

בתאריך 09.11.14 (יום א') בשעה 10 בבוקר הגיע המתקין (שני אנשים) ואכן הביאו טלוויזיה חדשה בקרטון מדגם 47LA621Y כפי שהובטח לי.

הם לקחו את הטלוויזיה הנוכחית והתקינו את החדשה. בדקו שעובדת.

המתקין השני היה מופתע שאני מקבל טלוויזיה חדשה מהקרטון. למען האמת, גם אני הופתעתי.

לסיום, יצאתי מאוד מרוצה מהטיפול המקצועי והמהיר של ח.י :)

היה שווה כל שקל לקנות טלוויזיה LG ובאחריות יבואן רשמי ולא פרללי שהיה זול יותר בזמנו.

מאחר והאחריות נגמרת באמצע דצמבר והייתי מרוצה מהשירות המקצועי והאדיב, הארכתי את האחריות ל-3 שנים נוספות בעלות של 900 ש"ח בלבד. עכשיו יש ראש שקט עד סוף 2017.

יש לציין שמעולם לא הזדקקתי לשירות אחריות על טלוויזיה.

לפני כן היתה לי סמסונג אבל גנבו אותה כשפרצו אלי הביתה ואז קניתי את ה-LG בעיקר בגלל תלת מימד פסיבי ולא אקטיבי.

שמח לראות שקיבלתי אחריות מעולה, שירות אדיב ומהיר. במצב של היום זה לא מובן מאליו.

לגבי הטלוויזיה שקיבלתי, דגם מעולה. היא באמת מדהימה. לפני כמה ימים היה עדכון של כ-520MB, עודכנה בלי בעיה.

הכל עובד מצוין, רואים מדהים ואישית הכי אהבתי זה השידור האלחוטי לטלפון/טאבלט. מדהים :D

קיבלתי טלוויזיה עם לא מעט אפשרויות שלא היו לי בטלוויזיה הקודמת כי אחרי הכל, ב-3 שנים אפשר לשפר לא מעט.

נ.ב

במקור פרסמתי הביקורת היום בפורום אחר אבל מעתיק גם לכאן למרות שזה לא התחום העיקרי של הפורום אבל בהחלט הכרחי לדעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים