עבור לתוכן

מפרט עד4000 לגיימינג לסלק פריידי

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה אפתח ואומר שאני כותב מהפלאפון לכן העריכה פה תיהיה קצת נוקשה.

בכל מקרה דרוש מחשב גיימיניג עד 4K ללא ציוד היקפי וללא כונן קשיח(יש ברשותי WD 1TB data 3)

1. מה התקציב המקסימאלי?4k

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוךךך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 שח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

כרגע ה רזולוציות אמורות להיות 720p וגם1680x1050

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר high

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין שום צורך בציוד היקפי.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?כונן 1tb sata3 כבר יש לי אז לא צריך.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?לא קריטי בכלל.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבת מחשב כן,ווינדוס לא.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).חיבור אופטי חובה בלוח אם.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

אני רוצה לקנות ממבצעי הבלק פריידי בTMS אז נא להרכיב רק משם את המחשב ו לנסות להתחשב כמה שיותר במבצעים שקיימים אצלם.

סליחה על אי הסדר(בגלל הטלפון) ותודה מראש!

פורסם
  • מחבר

הקפצה חברים זה די חשוב לי להשבוע.

נא לנסות להרכיב מפרט מTMS .

פורסם

עוד לא ראיתי שהם פרסמו את המבצעים באתר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים