עבור לתוכן

כדאי לקנות מהאינטרנט בבלאק פריידי ?

Featured Replies

פורסם

אממ אני דיי חדש פה ובגדול הדברים שאני מתכנן לקנות בקרוב זה זכרון RAM 8 GB DDR3 ו chromecast.

רציתי לדעת אם את המוצרים האלה כדאי לקנות בBF מהאינטרנט או שכבר עדיף לקנות אותם בארץ ?

פורסם

אלה מוצרים שכנראה לא יזכו להנחה. זיכרון כדאי לקנות בארץ (הפרש לא גבוה מאשר חו"ל, אחריות).

כרומקאסט ניתן כבר היום להשיג בגרושים.

פורסם
  • מחבר
אלה מוצרים שכנראה לא יזכו להנחה. זיכרון כדאי לקנות בארץ (הפרש לא גבוה מאשר חו"ל, אחריות).

כרומקאסט ניתן כבר היום להשיג בגרושים.

מה זה גרושים ? בחול ראיתי את הכרוםקטסט ב 15-20 דולר ובארץ הכי זול זה סביבות 200 שקל..

וראם לא יזכה בהנחות בלאק פריידי בארץ ?

פורסם

בארץ לא נתקלתי בחומרה שנמכרת בהנחה. את הכרומקאסט קנה מחו"ל

פורסם

TMS מציעה חומרה במבצעים.. אבל לא ראיתי שם זיכרון.

פורסם
  • מחבר

Tms לא יעשו הנחות על ראם שאלתי אותם..

יש מקום מומלץ לקנות את הכרום קאסט ?

פורסם

מחכה ליום שישי השחור הישראלי.

בכל מקרה, לא מצאתי דיסקים קשיחים בנפחים גבוהים (5TB/6TB) ב BF באינטרנט...

פורסם

בדקתי וה-chromecast נמכר ב-35$ בחו"ל לא כולל משלוח. איפה ראית ב-15$?

פורסם
  • מחבר
בדקתי וה-chromecast נמכר ב-35$ בחו"ל לא כולל משלוח. איפה ראית ב-15$?

במבצעים של BF ראיתי כמה שמוכרים ב 15-25 דולר

פורסם

אז תזמין ותשלח עם BUY2USA. יצא לך בערך 15$ משלוח לארץ.

פורסם

אני לפני שנה או שנתיים קניתי בבלאק פריידיי זיכרון של קינגסטון 2X4GB של סדרת HYPER X BLU ב-25$ מאמזון, ככה שלפעמים יש מציאות. שווה לעקוב.

פורסם
אז תזמין ותשלח עם BUY2USA. יצא לך בערך 15$ משלוח לארץ.

עלות משלוח מינימלית היא 23$ אם אני לא טועה והיא בBUY2USA, בחברות אחרות היא גבוה יותר

פורסם
  • מחבר
אני לפני שנה או שנתיים קניתי בבלאק פריידיי זיכרון של קינגסטון 2X4GB של סדרת HYPER X BLU ב-25$ מאמזון, ככה שלפעמים יש מציאות. שווה לעקוב.

יש דמי משלוח מינימלים או משהו כזה באמזון ? או שקיים גם free shipping כמו באייבי ?

פורסם

השתמשתי בחברת שילוח חיצונית. מאסטופ אם אני לא טועה. עלה לי עוד 20$ משלוח אבל עדיין זה היה מאד משתלם ביחס למחיר בארץ. לגבי המשלוח מהמחסנים של אמזון אל המחסנים של מאסטופ, הוא היה בחינם.

פורסם

מתי השתמשת בזה?

המחיר עלה בחודשים האחרונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים