פורסם 2014 בנובמבר 1611 שנים שלום לכולם.אני מעוניין לקנות מספר מטבעות כסף מסויימים בחנות בארה"ב (לא איביי או אמאזון) שלא עושה משלוח לארץ.אני צריך להשתמש בשירות המשלוחים ש BUY2USA או דומיו.כל המוצרים לא עוברים את ה75$ כשלעצמם (המשלוח חינם בתוך ארה"ב תמיד) אבל כל הקניה כולה מגיעה לסביבות ה250 דולר.מישהו יודע מה הדרך הזולה ביותר לבצע את הקניה הזאת?אני יכול לפצל את כל הקניה לכמה קניות קטנות בהפרש של יום-יומיים אחד מהשני (כדי שיהיה לחנות מספיק זמן לשלוח את החבילה)?אם אני מזמין את הכל בקניה אחת כמה אני צריך להוסיף בהנחה שהקניה מסתכמת ב300 דולר (זה פחות אבל רק לשם השאלה...)? תחת איזה קטגורית מס זה נופל?תודה מראש לעוזרים
פורסם 2014 בנובמבר 1611 שנים שים לב, מספר חבילות שמגיעות בתוך 72 שעות לאותו נמען בישראל, מחושבות ביחד לצורך מס/מכס.
פורסם 2014 בנובמבר 1611 שנים מחבר מה?הם שמים לב לזה??אוקי אז אני אזמין פעם ב6-7 ימים...השאלה היא מה גובה התשלום שאצטרך להוסיף עבור המכס\מס קניה\מע"מ?
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים מחבר אם אתה לא עובר את ה75 דולר לא תצטרך לשלם כלוםאת זה אני יודעיש לך חישוב עלויות באתר שלהם..באתר של מי? BUY2USA?תחת איזה קטגוריה זה נופל? לא מצאתי כלום אז שמתי לפי שונות (חפצים אישיים) ויצא 66 דולר מיסים על קניה של 350 דולר (פלוס 20 דולר משלוח לארץ)
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים אני חושב שהם מפרידים, אבל הכי טוב לשאול את המומחים - Buy2USA במייל.הם עושים דברים כאלה כל הזמן.אגב, ההשערה שלי היא שאתה לא תצטרך לשלם.
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים מחבר אגב, ההשערה שלי היא שאתה לא תצטרך לשלם.אשמח אם תוכל לשתף אותי...איך לא אשלם? אתה מתכוון בשיטה של לפצל את הקניה לכמה קניות קטנות?
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים כן, אני חושב שהם יוכלו לחשב את המס בנפרד לכל קנייה, אבל לארוז את החבילה לישראל יחד. אבל שאל אותם.
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים אתה פשוט יכול להזמין בסכום של עד 75 דולר ולשלוח אליהם הכוונה היא שאתה תפצל את הקנייה ולא הם כי הם כנראה לא יוכלו לעשות את זה כי הם דורשים חשבונית על כל משלוח שיוצא מהם לארץמה שכן הם עושים בדר"כ זה איחוד חבילות ולא פיצולמעבר לזה הם גובים על זה עמלה
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים מחבר אתה פשוט יכול להזמין בסכום של עד 75 דולר ולשלוח אליהם הכוונה היא שאתה תפצל את הקנייה ולא הם כי הם כנראה לא יוכלו לעשות את זה כי הם דורשים חשבונית על כל משלוח שיוצא מהם לארץמה שכן הם עושים בדר"כ זה איחוד חבילות ולא פיצולמעבר לזה הם גובים על זה עמלהכן זה מה שהתכוונתי, לפצל לקניות קטנות. אבל...שים לב, מספר חבילות שמגיעות בתוך 72 שעות לאותו נמען בישראל, מחושבות ביחד לצורך מס/מכס.זה חדש לי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.