עבור לתוכן

הוט - אינטרנט 200 מגה רק בטריפל?

Featured Replies

פורסם

התחשק לי לשדרג את האינטרנט ל200 מגה - בעיקר בשביל האפלוד

השארתי פרטים באתר של הוט וחזרו אלי במהירות

אך התשובה שקיבלתי היתה: אתה לא יכול לשדרג את האינטרנט כי אתה מנוי סינגל (כלומר ללא שירותי טלוויזיה)

השאלה שלי: האם זה חוקי? האם לא מדובר בהתניית שירות בשירות?

אם זה חוקי, איפה עובר הגבול?

אם מחר יחליטו שאינטרנט 200 מגה זה רק אם אני רוכש גם חבילת ספורט זה עדיין חוקי?

בינתיים מחכה שיחזרו אלי מקשרי לקוחות להבהרה.

פורסם

אליי התקשרו מקשרי הלקוחות והציעו אינטרנט 100 מגה + טלפון ללא הגבלה בעלות של 80 ש"ח לחודשיים ולאחר מכן עלות של 85 ש"ח קבוע.

לאחר מכן הנציג השחיל את העובדה שבעצם מדובר בטריפל.

אם אלך על המבצע ללא הטריפל, אצטרך לשלם 250 ש"ח דמי התקנה חד פעמיים והמחיר יהיה כ140 ש"ח בחודש רק לאינטרנט 100 מגה+טלפון ללא הגבלה.

מה אתם אומרים? כדאי להצטרף לטריפל ולהתנתק לפני החודשיים? זה גם מה שהנציג הציע לי לעשות.

אני מפחד להתקרב לחברה הזאת בכל הקשור לכבלים וניתוקים, שלא ימררו לי את החיים איכשהו. אולי אני סתם פרנואיד?

פורסם
  • מחבר

הנוכלים חזרו אלי היום

התנצלו על ההטעיה של הנציגה,

ואז? ניסו לשכנע אותי שאני לא צריך 200 מגה וזה בעיקר לעסקים. :facepalm:

פורסם

מה אתם אומרים? כדאי להצטרף לטריפל ולהתנתק לפני החודשיים? זה גם מה שהנציג הציע לי לעשות.

אני מפחד להתקרב לחברה הזאת בכל הקשור לכבלים וניתוקים, שלא ימררו לי את החיים איכשהו. אולי אני סתם פרנואיד?

אתה לא.

פורסם

עד היום אני מחכה שהנציג המביך הזה ישלח לי את חוזה\פרטי העיסקה למייל :rolleyes:

פורסם

אם אלך על המבצע ללא הטריפל, אצטרך לשלם 250 ש"ח דמי התקנה חד פעמיים והמחיר יהיה כ140 ש"ח בחודש רק לאינטרנט 100 מגה+טלפון ללא הגבלה.

הם יכולים להציע לך מבצע לחודשיים, טריפל ב100 שקל לחודש, התקנה חינם.

אתה יכול לבטל אחרי חודשיים, אבל לא לפני, אחרת תאבד את ההתקנה חינם.

מכיוון שגם ככה אינטרנט 100 מגה עולה 100 שקל, זאת דרך טובה לחסוך את דמי ההתקנה למי שמעוניין לעבור להוט או לעבור דירה.

רק לא לשכוח לבטל את הטריפל אחרי חודשיים בדיוק.

אני עושה זאת כל פעם שאני עובר דירה.

והאמת שזה קצת כאב ראש, כי השירות של הוט מזעזע והנציגים שלהם מוצאים כל פעם דרכים חדשות לבזבז לי את הזמן עם "טעויות" מצידם.

פורסם

מכיוון שגם ככה אינטרנט 100 מגה עולה 100 שקל, זאת דרך טובה לחסוך את דמי ההתקנה למי שמעוניין לעבור להוט או לעבור דירה.

והאמת שזה קצת כאב ראש, כי השירות של הוט מזעזע והנציגים שלהם מוצאים כל פעם דרכים חדשות לבזבז לי את הזמן עם "טעויות" מצידם.

זה מה שכתבתי בהודעה הראשונה. אצלי זה דווקא עולה 80 ש"ח לחודשיים ואחרי חודשיים 85 ש"ח על אינטרנט 100 מגה + טלפון ללא הגבלה (ספק אינטרנט חינם).

הבעיה שאני מפחד להתחבר לכבלים, זו חברה זדונית שיצר אותה השטן בכבודו ובעצמו.

אתה כל פעם עושה את זה ואין בעיה? מצליח להתנתק מהכבלים ונשאר רק עם האינטרנט והטלפון?

פורסם

מה 85?

אתה משלם 85 שקל לחודש על 100 מגה ללא מבצע?

כן אני עושה עושה את זה כל פעם.

נשאר רק עם האינטרנט.

פורסם

לדעתי זה לא שווה לי את הכסף, היום התקנה שלהם שבi אני צריך להיות בחופש, והבלאגן והקדיחות וחוטים בכל מקום וכל מיני שנאים ומגברים שלהם על הקיר, ואז YES באים ועוד יום חופש מוציאים הכל ועושים עוד קדיחות וחורים חדשים, ממש לדעתי לא שווה את הכמה שקלים שזה יעלה לי עוד חודש.

ועוד לא דיברתי על חודשיים עם שירותי טלוויזיה ללא תוכן נורמלי...

נערך על-ידי shapin

פורסם
לדעתי זה לא שווה לי את הכסף, היום התקנה שלהם שבi אני צריך להיות בחופש, והבלאגן והקדיחות וחוטים בכל מקום וכל מיני שנאים ומגברים שלהם על הקיר, ואז YES באים ועוד יום חופש מוציאים הכל ועושים עוד קדיחות וחורים חדשים, ממש לדעתי לא שווה את הכמה שקלים שזה יעלה לי עוד חודש.

ועוד לא דיברתי על חודשיים עם שירותי טלוויזיה ללא תוכן נורמלי...

אתה לא אמור לבטל את הYES אם יש לך ואתה רוצה להישאר איתם.

אתה גם לא אמור לחבר נקודה של הוט לטלוויזיה.

רק נקודה אחת לאינטרנט שממילא יש לך אם אתה בתשתית אינטרנט של הוט.

זה פשוט טריק לקבל התקנה חינם במעבר דירה או במעבר תשתית במידה ובכל מקרה אתה מעוניין בכך.

אחרי שהמבצע נגמר אתה מבטל את הטריפל וממשיך לשלם רק על האינטרנט את אותו הסכום ששילמת במבצע(100 שקל ל100 מגה).

אין שום מניעה להיות באינטרנט של הוט, ובטלוויזיה של YES.

אני לא רואה טלוויזיה בכלל, אז אפילו לא טרחתי לחבר את הממיר במהלך המבצע טריפל.

גם בטלפון שלהם לא השתמשתי אף פעם.

רק לקחתי את ההתקנה חינם מהמבצע, וזרקתי את הטריפל ברגע שהוא נגמר.

הוט יכלו לחסוך כסף אם היו פשוט נותנים לי התקנה חינם במעבר דירה.

בסוף יוצא שאני לא משלם על התקנה, לא משלם על יותר מאינטרנט 100 מגה בחודש, והם צריכים לשלוח מתקינים לקחת את הציוד ולבזבז זמן של נציגי תמיכה והנהלת חשבונות.

חברה מטומטמת.

ואם יום אחד הם לא יהיה אצלם דרך לקבל התקנה חינם במעבר דירה, יכול מאוד להיות שאני אעבור לתשתית בזק.

כמובן שברגע שUNLIMITED יגיע לאיזור, אזרוק את הוט ובזק למקומם הראוי בפח האשפה של ההיסטוריה.

גם אם בזק והוט ינסו להתחרות ולהציע את הזבל שלהם ב20 שקל אני אעדיף לשלם 80 שקל יותר בשביל האינטרנט המעולה שאני מקווה שנקבל מUNLIMITED.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

אין ספק שUNLIMITED ימחץ אותם, יש להם אפשרות פיזית לעמוד מול ההספקים של UNLIMITED?, ז"א שUNLIMITED יתחילו להציע לכל הארץ את השירות שלהם האם גם בזק ישלפו מהשרוול אינטרנט סימטרי?

פורסם

כן יש להם.

IBC מניחים תשתית בקצב מאוד נמוך.

לבזק והוט יש כבר תשתית סיבים אופטים נרחבת.

אומנם הם לא עושים בה שימוש באותה דרך אבל הם יכולים.

בעיקרון בכל מקום בו UNLIMITED יכנסו, הוט ובזק יכולים להתחרות גם בסימטרי וגם באסימטרי כמו שיש כיום רק זול יותר.

מה שבטוח האינטרס של הוט ובזק לא יכול להיות ברור יותר.

הוא לא לספק לנו אינטרנט מהיר.

וודאי שהוא לא לספק לנו אינטרנט סימטרי.

הוא בלמצוץ לנו את הדם כלקוחות, ולדפוק את המתחרים בכל דרך אפשרית.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

עיין ערך: "מודל עסקי ישראלי", אנא הפשל את מכנסייך והרטב את אחורי הלקוח...

פורסם
מה 85?

אתה משלם 85 שקל לחודש על 100 מגה ללא מבצע?

כן אני עושה עושה את זה כל פעם.

נשאר רק עם האינטרנט.

מה קורה איתך ארט, אתה לא מרוכז.

הציעו לי טריפל ב80 ש"ח לחודשיים ולאחר חודשיים אני מבטל את הכבלים ונשאר רק עם אינטרנט 100 מגה + טלפון בלי הגבלה ב85 ש"ח.

הבעיה שהנציג הכסיל הזה לא שלח לי את החוזה לאימייל, עוד סיבה לא להאמין לחברה הזדונית הזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים