עבור לתוכן

שידרגתי למהירות 200 מגה בהוט

Featured Replies

פורסם

השארתי להוט את פרטי הבקשה, לעבור מ-100 ל-200 וחיכיתי למענה.

אחרי כמה שעות התקשרה מישהי שכלל לא קשורה לבקשה והעבירה אותי לנציג.

הנציג הספיק לברך אותי בשלום והשיחה התנתקה.

למחרת חזרה אלי הנציגה מהוט ועדכנה את פרטי הבקשה. כמובן שהייתי צריך גם את הוט נט לחגיגה והנציגה הבטיחה לי שהמחיר הוא 20 ש"ח לכל המהירויות והעבירה אותי.

מסתבר שלא עברתי לשום מקום ונאלצתי להתקשר להוט נט ולהצטרף לתור הארוך של הממתינים.

בהוט נט הודיעו לי שהמחיר הוא בכלל 30 ולא 20 כמו שסיפרו בהוט. חבל שהוט מוסרים מידע שגוי בנושא שרלוונטי לבקשה.

מכאן הדרך היתה סלולה, להגיע לנקודת שרות של הוט מובייל. שם מסרתי את ההוטבוקס הישן ויצאתי עם הוטבוקס 2

ההתקנה העצמית עברה בהצלחה וההוטבוקס עשה כל מיני פעלולי אורות בשעה ששעדכן את התוכנה ומצא את הקונפיגורציה המתאימה. ענין של 10 דקות.

אצלי הוא משמש כמודם ומחובר ל- TP LINK 1043 מודל חדש.

גירסה 2 של ההוטבוקס יפה מאוד, שיפור נאה לעומת גירסה 1 והוא גם די קריר.

מה שמפריע זו תצוגת הלדים הקדמית שאותי מסנוורת.

מקבלים בדיוק את מה שמבטיחים. מהירות הורדה של 200 והעלאה של 5. בדקתי בכמה צורות. הכל כמובטח.

גם אין שגיאות, אחרי 24 שעות יש רק שגיאה בודדת שתוקנה.

מבחינת הביטורנט די התאכזבתי.

אין שינוי במהירות ההורדה. מבחינת הקצב העולה יש הרבה אפשרויות אבל אין שום שינוי לעומת מהירות 100.

זו ההתרשמות לאחר 24 שעות.

פורסם

יפה תתחדש! , גם אני רוצה :)

אגב אתה מוריד מטורנטים ציבוריים? ניסית להוריד מטראקר פרטי ? המהירויות שם גבוהות יותר.

וסתם מסקרנות כמה עולה התשתית של 200 מגה בהוט?

פורסם
  • מחבר

מאחר ואין לי טריפל או דאבל אני נאלץ לשלם מחירי מחירון ככה שכלכלית זה לא משתלם לעבור ל-200

פורסם

אתה יכול לבדוק בבקשה אם אתה יכול לראות TWITCH באיכות הכי גבוהה (SOURCE) בצורה רציפה?

פורסם
  • מחבר

כן ובמסך 27 מלא

אבל אל תתפוס אותי כמומחה לנושא. אולי זה רק מצב רגעי.

פורסם

אני שואל כי אני בהוטנט ובזמן האחרון יש לי הרבה בעיות עם TWITCH ואתרים נוספים (כמו MAKO, YNET וכו' שאפילו נמצאים בארץ), רציתי לראות אם זה משהו מקומי או לכולם... אם עובד לך עכשיו תקין אז כנראה שהבעיה אצלי וגם נראה כאילו TWITCH בכללי לא יציב כל כך בזמן האחרון. מצאתי תוכנה בשם Tardsplaya שעוזרת, גם משתמשת בפחות משאבים מדפדפן+FLASH וגם נראה כאילו החיבור הרבה יותר רציף.

פורסם
  • מחבר

תבדוק אם אתה על ערוצים דומים

פורסם

לא נראה לי שזה בעיה שקשורה להוט, בעיה ספציפים עם כמה אתרים בדרך כלל מרמזת שה ISP הוא הבעיה.

בכל מקרה החיבור שלי יחסית תקין, לא מושלם כמו שלך אבל בגבולות התקין. ה SNR שלך יותר טוב משלי, הפרש של יותר מ 3dB שזה מכובד מאוד, מצד שני עוצמות השידור שלך מעט גבוהות.

לשם השוואה אחרי 3 ימים יש לי 2732 Uncorrectables ו 3820 Correctables שזה בערך הנתון הכי גבוה שהיה אצלי בשנה האחרונה, יכול להיות שזה קשור לזה שלפני יומיים קמתי בבוקר לגלות שאין מים ואין אינטרנט לאף אחד בבניין...תענוג לגור בשכונה שבבניה.

פורסם

דווקא אני עברתי לפני כמעט 3 שבועות ודווקא ציינו בפני את עניין הספק ל200 שעולה 30 בנוסף גם היה כתוב באתר של הוטנט.

מבחינת מהירות הורדה בטורנט דווקא זה תלוי מאיפה אתה מוריד

2N4ZZkx.gif

ASZtpRv.gif

^אלו הטורנטים הראשונים שהורדתי לאחר המעבר ל200/5 .

המחשב הנייח מחובר ישירות לHotbox 2 כנתב שאליו גם מחובר חוטית הTP-Link WR941ND בשביל הWiFi .

לגבי הCorrectables/Uncorrectables אצלי זה 0/0 לאחר 5 ימים.

Twitch/Mako/Ynet... עובד גם אצלי כרגיל.

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר

אם איזה תוכנה אתה מוריד ?

פורסם

uTorrent 2.2.1 build 25302 והטורנטים עצמם מTracker פרטי.

פורסם
דווקא אני עברתי לפני כמעט 3 שבועות ודווקא ציינו בפני את עניין הספק ל200 שעולה 30 בנוסף גם היה כתוב באתר של הוטנט.

מבחינת מהירות הורדה בטורנט דווקא זה תלוי מאיפה אתה מוריד

2N4ZZkx.gif

ASZtpRv.gif

^אלו הטורנטים הראשונים שהורדתי לאחר המעבר ל200/5 .

המחשב הנייח מחובר ישירות לHotbox 2 כנתב שאליו גם מחובר חוטית הTP-Link WR941ND בשביל הWiFi .

לגבי הCorrectables/Uncorrectables אצלי זה 0/0 לאחר 5 ימים.

Twitch/Mako/Ynet... עובד גם אצלי כרגיל.

אתם יכולים בבקשה להסביר לי מה זה אומר - "Correctables/Uncorrectables"? יש לי מהם מאות. בכל שורה.

וב-לוגים יש לי שגיאות מפה ועד להודעה חדשה, כמעט כל יום. DHCP WARNING, Dynamic Range Window violation, Missing BP Configuration Setting וכו.

פניתי הרבה פעמים לתמיכה של הוט והם אמרו ש- "הכל בסדר" (לא פירטתי להם על השגיאות אלה רק שההוטבוקס עושה בעיות וריסטרטים).

פורסם
  • מחבר

זה כל מיני תקלות בקו או תיקונים

אם יש לך מיליונים באופן קבוע זו כנראה בעיה.

אני מציע לך לא להתיחס כולל ההודעות האחרות. זה די נורמלי.

פורסם

JupitersCock לגבי הCorrectables/Uncorrectables אפשר להפעיל את הHotbox מחדש מידי פעם או לכבות לאיזה דקה ולהדליק שוב בנוסף יכול להיות שהמפצל פגום או ציוד נוסף שלהם.

באתר של NetCheif יש בדיקת רמת הקליטה במודם HOTBOX .

בכל מקרה גם בלי ממש לשאול תוך כמה ימים אתה מקבל כמות שגיאות כזאת לא ממש משנה מאחר ואמרת שהHotbox עושה בעיות ממילא אז כדי לדבר איתם שוב לגבי זה, למרות שמוזר לי שאומרים לך ש"הכל בסדר" אחרי בדיקות מהירות הכל תקין והאינטרנט מבחינת גלישה והורדות עובד טוב? פשוט זה מוזר אם כן, בלי קשר לזה שהHotbox מאתחל את עצמו.

פורסם

עם*

וזה נראה כמו UTORRENT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים