פורסם 2014 בנובמבר 1411 שנים שלום,אני מחפש מחשב נייד ולהלן הפירוט:* מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות ותכנות. גם סרטים.* גודל המסך? 14 אינץ'. לא חשוב מבריק או מאט.* רזולוציית המסך? לא קריטי. 1366X768 זה בסדר גמור.* משקל רצוי? עד 2.2 ק"ג.* האם נדרש זמן סוללה ארוך? יותר משעתיים.* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB* Bluetooth? כן.* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 128G* כונן אופטי? אין צורך.* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן וזמינה לאיסוף והחזרה מבית הלקוח.* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן.* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מעדיף DELL או LENOVO* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: אין שום צורך במסך מגע. 8G RAM, מעבד I5 לפחות, מהירות מעבד טובה. דגם שאין לו בעיות ידועות בקישוריות WIFIמן הסתם נמשכתי אוטומטית ל DELL VOSTRO או LENOVO IDEAPAD אבל אשמח לדעת אם לדעתם מתאימים לי יותר דגמים אחרים.תודה רבה!
פורסם 2014 בנובמבר 1411 שנים מחבר צודק, שכחתי...התקציב שלי הוא עד 4500 ש"ח.מצאתי את הדגם הבא:Dell Latitude 6430u I5 8GB SSD256 http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=2898מה אומרים?
פורסם 2014 בנובמבר 1411 שנים מחבר צודק גם הפעם מה אומר על הדגם בהתאם לדרישות? הבעיה היחידה שראיתי זה שהאחריות תקפה רק במעבדה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.