עבור לתוכן

מבזק: לא רוצים פרסומות ב-YouTube שלכם? תשלמו

Featured Replies

פורסם

את כל מה שמתואר כאן ויותר אפשר לעשות כבר עכשיו בצורה חינמית.

פורסם

אני מוכן לשלם את זה בתנאי אחד, שלכל וידאו יהיה אופציה לשמוע בנייד רק את האודיו שלו.

פורסם

אחלה מבזק.

עד עכשיו לא ידעתי שיש בYOUTUBE פרסומות...

אני עדיין לא רואה אותם, אבל אני מאמין שיש אם אתם אומרים.

פורסם

לזה שביקש אודיו בלי וידאו: כבר כיום באחד העדכונים האחרונים של אפליקצית יוטיוב לiOS כאשר חוזרים למסך הבית השמע ממשיך וטעינת הוידאו מופסקת. (כאשר חוזרים לאפליקציה הוידאו מסתנכרן מחדש מהמקום בו חזרת)

פורסם

למי שלא מבין (יש פה כמה)... אני רוצה שמבחינת כמות הביטים שיורדים מהאתר שירד רק האודיו של הקליפ (עדיפות באיכות גבוהה) ולא וידאו (שאולי לא יוצג במקרה של היום). אני רוצה זאת ל-כ-ל ס-ר-ט שיש ולא רק למוזיקה.

פורסם

כשיש לך בעיות בהבנת הנקרא אל תטיל רפש באחרים. זה בדיוק מה שכתבתי - רק האודיו נטען.

פורסם

needacomp, אתה לא יכול לפתוח את הקונטיינר של הסרט ולמשוך משם רק חלקים נבחרים בצד של יוטיוב. אתה מזרים/מוריד את מה שהם נותנים לך וזה סטרים אחד שמכיל את כל המידע.

מקסימום תוכל למצוא פלאגין או משהו שיודע להתעלם מהצד של הוידאו (דומה למה ש nachum37 הציע) אבל בכל מקרה זה יהיה מקומי.

בקיצור, אין לך אפשרות "לערוך" או "לשלוף" חלקים מתוך קובץ בסטרימינג.

מצד שלישי, אולי יש לך סטאראפ ביד...

מצד שישי, די בטוח שזה נוגד את תנאי השימוש ביוטיוב.

פורסם

היית שמח להוכיך לך שאתה טועה (ושזה עדיין מוריד את הוידאו גם), אבל לצערי גם עם מערכת הפעלה הכי חדשה ועם אפליקציית יוטיוב הכי חדשה אי אפשר לנגן דברים כשיוצאים מהאפליקציה.

פורסם

אחי, תחשוב על זה שניה, יש לך קובץ אחד שהכל מקודד פנימה (והוא לא ברשותך, הוא על השרת של יוטיוב)

אתה לא יכול לזהות כבר מההתחלה מה זה מה ולמשוך רק חלק שאתה רוצה...

ואם אתה יודע אחרת, שלח איזה לינק, זרוק איזה עצם... :)

תוספת נוספת: אם הפוסט הקודם לא היה מכוון אלי אז הפוסט הזה קצת לא קשור.

פורסם

א. אכן לא היה מכוון אליך.

ב. כפי שאמרתי, אני מוכן לשלם ליוטיוב כדי שיפרידו בין הוידאו לאודיו אצלהם.

פורסם

RobotCop

כיום ביוטיוב מעבר לרזולוציה מסוימת האודיו נפרד מהוידאו. (קובץ ‏m4a‏)

פורסם

וואלאק? טוב לדעת.

אתה יודע במקרה מה הגבלות על הסאונד? איזה ביטרייט/תדר דגימה?

אני שואל כי תמיד עניין אותי מתי יהיה אפשר להתחיל להשתמש ביוטיוב לשמוע משהו בסאונד טוב :)

פורסם

ולגבי הלינק: אם תחפש את שם הסרטון ב ‏KEEPVID.COM‏ תקבל קישור לזרם האודיו בלבד ישירות משרתי יוטיוב.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אין לי כל כך מידע האם יש שיפור באיכות או שמדובר באותו האודיו בקידוד שונה. הייתי גם שמח לדעת בוודאות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים