עבור לתוכן

מחפש את הסמארטפון הפשוט והמתאים לי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

כבר כמה זמן אני מתחבט בשאלה איזה מכשיר חדש לקנות אך לא מגיע למסקנה (מריבוי המכשירים שיש היום ומחוסר הידע שלי).

אפרט בפניכם את הדרישות לנייד שישרת אותי ואשמח מאוד אם תוכלו לייעץ לי לאור זאת איזה מכשיר כדאי לקנות:

1. אפשרות להפעלת WAZE, מיילים וגלישה פשוטה באינטרנט.

2. מהירות תגובה של המכשיר ולא קופץ/ נתקע.

3. סוללה חזקה.

4. אחריות בארץ.

5. בלי צורך בתיאומי תדרים/GPS או כל דבר שאין לי זמן להתעסק איתו.

6. מכשיר אמין שאפשר לסמוך עליו בשלוש שנים הקרובות תו"כ שימוש סביר.

7. ממשק קל הפעלה.

8. ועם כל אלו עדיין נראה לי שאפשר למצוא משהו זול יחסית

9. שיהיה מספיק נוח וסביר לכתוב בו הודעה.

10. ממש לא מעוניין במדיה בנייד שלי- נטו לדבר ולהיעזר בעזרים פרקטיים בלבד.

בקיצור דרוש מכשיר חזק לשימוש מינימאלי ביותר, למעט WAZE מידי פעם (אבל שיפעל כמו שצריך בשימוש בו) וכמה כניסות קצרות (דקה-שתיים) לאינטרנט מידי יום.

אני חייב לציין שעד עכשיו היה לי נוקיה C2 ללא אינטרנט והייתי ממש מבסוט עליו אך אני רואה שאני צריך להיעזר בזמן האחרון בנפלאות הטכנולוגיה.

בנוסף- אני ממש לא מבסוט על הסמסונג פוקט/יאנג שהיה לאישתי שאי אפשר להפעיל בו בכלל WAZE ולכתוב הודעה לוקח בערך חמש דק' מרוב שהוא קטן.

כאמור- מאוד אשמח לעזרה מכם וסליחה על החפירות...

תודה רבה מראש!

פורסם

Moto G

מכשיר מצוין ביחס למחיר שלו (1100 בארץ, בסביבות 1000-900 ש"ח באמאזון).

מספר רמות מעל שלל מכשירי ה"מיני" החלשים ולא יקר כמו מכשירי הדגל.

יש 3 גרסאות למכשיר שאתה יכול לבחור מביניהן כתלות במה שמעניין אותך:

(Moto G (2013 - אמור להיות הזול ביותר מביניהם, מסך בגודל 4.5' וללא דור 4.

Moto G LTE - זהה לקודם אך כולל קישוריות דור 4 ומקום להרחבת זיכרון (מגיע רק עם 8 ג'יגה מובנה).

Moto G 2014 -הגרסה החדשה שיצאה לפני מספר חודשים, מסך בגודל 5' ומצלמה יותר טובה (במקוריים היא די גרועה). אין כרגע דגם עם LTE לגרסה הזו וחשוב לציין שרוב החומרה נותרה זהה לגרסת 2013, כך שלמעט מה שציינתי אין הבדלים משמעותיים בין הגרסאות.

אגב, כבר עכשיו המכשירים התחילו להתקבל עדכונים לגרסה 5 של אנדרואיד.

המכשיר אמור לענות על כל הצרכים שציינת, לדעתי לדגם של 2013 יש צריכת סוללה טובה מלדגם של 2014 בעיקר בגלל המסך.

פורסם

יש גם את LG Nexus 4 E960 16GB ב1140ש"ח והוא מגיע עם 2GB RAM וכמובן ניתן לעדכן לגרסה 5 .

Motorola Moto G LTE עולה 1119ש"ח וMotorola Moto G 16GB עולה 1025ש"ח .

בכל מקרה אם אתה מזמין מחו"ל אפשר ללכת על מכשירים זולים יותר מחברה אמינה וטובה כמו הXiaomi Hongmi 1S שמקבל עדכונים קבועים מבית MIUI .

פורסם

אבל למה הוא צריך מכשיר ב1100 שקל? יש מכשירים בחצי מזה שעומדים בדרישות.

פורסם

^בדיוק בגלל זה הצעתי בנוסף

בכל מקרה אם אתה מזמין מחו"ל אפשר ללכת על מכשירים זולים יותר מחברה אמינה וטובה כמו הXiaomi Hongmi 1S שמקבל עדכונים קבועים מבית MIUI .

ובכלל אני העלתי את הNexus 4 כי יש קטע כזה פה בפורום כל פעם שמישהו מחפש מכשיר "זול" פתאום מציעים את הMoto G ואם כבר בערך באותו מחיר אז עדיף מכשיר עם 2GB גם בלי הLTE אבל לפותח הדיון אפשר בהרבה פחות כמובן השאלה אם הוא רוצה רק מהארץ או גם מחו"ל?
פורסם

גם בארץ יש בפחות.

פורסם

לגבי ה-nexus 4 , האם מדובר במכשירים חדשים? ממשיכים לייצר אותם עדיין? או שמדובר במכשיר מחודש?

אני מסכים שמדובר במכשיר מצוין, עם זאת, כמו כל מכשירי הנקסוס, הסוללה שלו חלשה מאוד (בתור בעל Galaxy nexus יכול להעיד על זה).

לגבי מכשירים סיניים, שמעתי דברים טובים על חלק מהדגמים ורעים על אחרים, לא יודע להעיד על דגם ספציפי כלשהו.

פורסם
גם בארץ יש בפחות.
ועדיין סיני יהיה יותר טוב וייתן יותר תמורה למחיר.

בכל מקרה איזה מכשיר כבר אפשר להביא בארץ בכל כך זול שייתן יותר תמורה טובה יותר למכשיר סיני?

פורסם
  • מחבר

לא אוכל למצוא משהו במחיר של פחות מאלף? במחירים כאלו עדיף לי ללכת על S3 אחרי שהוספתי עוד מאה ש"ח בערך עם אחריות לשנתיים.

מה עם לנובו? הבנתי שהם עכשיו הגיעו לחברה השלישית בגודלה בענייני המובאייל (אחרי שקנו את מוטורולה).

פורסם

S3 לא עומד בדרישה 5 שלך ויש לו 1GB RAM והNexus 4 עדיין עדיף עליו ומקבל עדכונים ישירות מגוגל עם אנדרואיד 5 נקי.

בכל מקרה כמו שאמרתי קודם ואתה מתעלם יש לך את הXiaomi Hongmi 1S ב149.99$ + מכס(35.7%) שזה 53$ בערך יוצא בסביבות ה774ש"ח

http://www.aliexpress.com/item/Russian-Spainsh-support-Original-XIAOMI-Red-Rice-Hongmi-WCDMA-3G-Version-Quad-Core-MTK6589T-1-5Ghz/1479637026.html

http://www.mi.com/my/redmi1s/ - עמוד המוצר באתר הבית

בארץ מוכרים אותו ב895ש"ח .

למקרה שאתה לא יודע Xiaomi כרגע החברה השלישית בגודלה לטלפונים חכמים מתחת לסמסונג(1) ואפל(2)

מה29 לאוקטובר(התמונה לחיצה ומפנה למקור)

WLzLHM9.png

פורסם

כבר לא. מאז הרכישה של מוטורולה על ידי לנובו היא השלישית ושיאומי רביעית.

פורסם

בדיוק יום אחרי הפרסום בIDC(מה30 לאוקטובר)

Lenovo buys Motorola becoming world’s third largest smartphone producer

Beijing-based Lenovo Group bought Motorola from Google, the deal elevating it to the world’s third largest smartphone producer, moving Xiaomi Corp., another Chinese smartphone maker better known in the West as ‘Mi’, to the fourth position.
כך או כך Xiaomi בחמישייה אמנם מקום רביעי אבל הנקודה שלי היא שהמכשירים שלהם איכותיים אבל פחות מוכרים מLenovo פה בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים