עבור לתוכן

מסך רופף ופיקסל תקוע במחשב חדש

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

לפני כשבוע רכשתי נייד חדש וזמן קצר לאחר מכן הבחנתי בפיקסל תקוע בצידו השמאלי.

ניסיתי לתקן זאת במספר דרכים שהוצעו ברשת מבלי לגעת באופן ישיר במסך, אך ללא הועיל.

היום העזתי ללחוץ עליו מעט וגיליתי שהמסך אינו מקובע היטב בצד זה. ז"א, הוא נדחף פנימה כאשר לוחצים עליו. ואכן כאשר לוחצים עליו הפיקסל התקוע נעלם.

שאלתי היא מה אתם ממליצים לי לעשות במצב כזה? האם זה דבר שניתן לטפלו באופן עצמאי, האם אני יכול לממש אחריות או אפילו להחזיר את המוצר מאחר שלא חלפו עדיין 14 יום מיום קבלתו?

פורסם
לממש אחריות או אפילו להחזיר את המוצר מאחר שלא חלפו עדיין 14 יום מיום קבלתו

התשובה בגוף השאלה :)

פורסם

החוק לגבי החלפת מוצר תוך 14 ימים מרכישתו תקף רק אם הוא סגור באריזתו המקורית. עליך לפנות לנותן האחריות, ולפי מדיניות הפיקסלים שלו הוא יקבע מה לעשות. כיוון שמדובר על מחשב בן כמה ימים, דרוש החלפתו בחדש או זיכוי על מלוא הסכום.

פורסם

על פיקסל בודד רוב הסיכויים שאף אחד לא חייב לך כלום

המסך שאינו מקובע למקום - בדוק אם המסך זז בגלל התעקמות הפלסטיק (כולל זה שמאחורי המסך) במקום שבו אתה לוחץ. יש מחשבים שבהם הפלסטיק פשוט דק וחלש, וניתן לצפות לכך שהוא יתעקם כשאתה לוחץ. אם כן, יש סיכוי גבוה שהבעיה תהיה בכל הסדרה ולא במחשב הספציפי שקיבלת - תשקול להחליף למחשב מדגם אחר

פורסם
  • מחבר

תודה לכולכם על התגובות.

על פיקסל בודד רוב הסיכויים שאף אחד לא חייב לך כלום

המסך שאינו מקובע למקום - בדוק אם המסך זז בגלל התעקמות הפלסטיק (כולל זה שמאחורי המסך) במקום שבו אתה לוחץ. יש מחשבים שבהם הפלסטיק פשוט דק וחלש, וניתן לצפות לכך שהוא יתעקם כשאתה לוחץ. אם כן, יש סיכוי גבוה שהבעיה תהיה בכל הסדרה ולא במחשב הספציפי שקיבלת - תשקול להחליף למחשב מדגם אחר

הפלסטיק מאחור לא מתעקם. בנוסף, זו בדיוק הנקודה היחידה שבה המסך רופף. בשאר המקומות הוא מקובע היטב ולחיצה עליו לא דוחפת אותו פנימה. כמו כן, כפי שצויין, הפיקסל מסתדר כאשר לוחצים על המסך בנקודה בה הוא רופף ודוחפים אותו פנימה, וחוזר לצבע ירוק כאשר מרפים מן הלחיצה.

אני מניח שהבעיה עם אותו פיקסל אכן קשורה לעובדה שהמסך אינו מקובע היטב בנקודה זו - האם במקרה זה עדיין ייתכן שלא אהיה זכאי להחלפה או לטיפול?

פורסם

תמיד כדאי לבדוק

הפיקסל לבדו בדרך כלל אינו משהוא שיצדיק החלפה, הפלסטיק פוטנציאלית כן אם זה נראה כמו בעיה במחשב הספציפי (למשל אם זה נראה כמו פין פלסטיק פנימי שתופס משהוא שבור)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים