עבור לתוכן

מחשב נייד לסטודנטית למשפטים

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? לקחת ללימודים (סטודנטית למשפטים) בעיקר אופיס וPDF, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים.

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיפה לא פחות מ-14", אבל הכי הייתי רוצה 15.6 (גמיש), עדיף מאט לא הכרחי.

* משקל רצוי? גמיש, אבל עדיף מחשב שנוח יחסית להסתובב איתו

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 4-5 שעות

* כונן אופטי? עדיף כן

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף , לא חייב.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL אבל לא הכרחי

*תקציב - בסביבות 3000 ש"ח

הייתי שמחה למחשב שיחזיק כמה שנים טובות (לפחות 5-4), שלא יתקע....

אני נוטה לi5, ואני לא יודעת אם 4 או 8 ראם...

והייתי שמחה לדעת האם כדאי להתעקש לקנות מחשב שמגיע עם 3 שנים אחריות או מספיק מחשב שמגיע עם שנה אחריות, האם זה לא מעיד על טיב המחשב?

מודה לכל עזרה! אני ממש חסרת מושג, אני כבר חצי שנה מתלבטת ולא מצליחה להגיע לידי החלטה.

פורסם

כדי שהמחשב יהיה קל ונוח להסתובב איתו יש צורך במסך קטן יותר 13.3-14 (ההפרש בין 13.3 ל-14 הוא 0.7" בלבד אבל התמורה גדולה)

כמו כן, לגבי כונן אופטי( צורב) - לא משתמשים בו כמעט כיום וזה אוטומטית מעלה את משקל המחשב.

אם פעם בחודש יש לך שימוש בצורב, אולי עדיף לך לקנות צורב חיצוני USB.

עדיף ומומלץ אחריות ל-3 שנים "איסוף והחזרה" או "בבית הלקוח". (יש ל-DELL לדוגמא מספר דגמים שבאים עם "אחריות מעבדה" - שזה לא טוב כי זה מצריך הגעה פיסית למעבדה לשים את המחשב שם ואיסוף המחשב ובזבוז זמן גדול)

לשימושים שציינת לא יהיה משמעות בין 4 ל-8.

פורסם

vostro 5470 4030u

*קישור נערך ע"י אחראי פורום*

מומלץ מאוד

נערך על-ידי Chevy

פורסם

optx,

לא חושב שבתור "בעל עניין" של חנות מותר לך לפרסם קישורים לרכישה בחנות.

מותר לך לרשום רק המלצה לדגם X , לא קישור ישיר.

ראה פיסקה הנוגעת לנציגים של חנויות בחוקי הפורום:

http://hwzone.co.il/community/misc.php?do=showrules

יש ל-5470 בעיות WIFI, שזה משהו מאד בסיסי שדרוש ממחשב נייד כך שרק על זה לא הייתי אומר "מומלץ מאד".

פורסם

אני רואה שיש המלצה גורפת בפורום להרחיב אחריות ל 3 שנים.

למה?

האם לא מדובר באחריות ש"לא מחזיקה מים" כמו אחריות לטלפונים?

למה שהיצרן יסכים להחליף מחשב נייד אחרי שנתיים ועשרה חודשים, ולא יפתור את עצמו מאחריות ע"י חרטוט כזה או אחר - קורוזיה, שימוש לא הולם, שבר או שקר כלשהו?

פורסם

תתפלא - לי החליפו בדל מסך שבוע לפני שהאחריות נגמרה (3 שנים) בגלל פיקסלים תקועים בפינת המסך. יתכן וזה היה בגלל שבר שאני לא הייתי נוכח לדעת כי המחשב לא היה ברשותי כל הזמן אבל לא היתה פגיעה בפלסטיקה. החליפו בלי לשאול שאלות.

לא מדובר בדגם "עסקי" מיוחד, אלא דווקא פשוט ובסיסי.

אם לא מתאים לך, אתה יכול לא להרחיב. אבל זה לרוב יהיה שווה את התוספת של כמה מאות שקלים בעוד תיקון כלשהו בנייד יכול בקלות לעלות מינימום פי 2 מהמחיר של הרחבת אחריות הייתי אומר שזה כדאי.

מאותה סיבה אתה יכול לשאול - מדוע לא נותנים אחריות לחודש/חצי שנה אם ממילא "יחרטטו/ לא יטפלו" במחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים