עבור לתוכן

שדרוג מחשב לגיימינג

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000, עדיף באמת פחות..

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו COD AW, דוטה, ובעתיד THE WITCHER 3

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ספק כוח - יש לי במחשב הנוכחי 600w seasonic ו4GB זכרונות. לא בטוח שאשתמש בהם, תלוי אם מישהו יקבל את המחשב הנוכחי שלי.

בכל מקרה תתנו לי מחשב עם ספק וזכרונות, למקרה שאת המחשב הנוכחי אני יעביר למישהו במשפחה.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב שיהיה שקט למדי.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כפר-סבא,רעננה,הרצליה. ת"א רק אם זה ממש אבל ממש משתלם בהפרש.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבועיים-שלושה.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא נראה לי.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא יודע אם מאסיבי. חשוב לי שהוא ישמר לאורך שנים. המחשב הנוכחי שלי שרד 3 שנים על ההגדרות הכי גובהות, ועוד שנתיים בהרצת משחקים. חשוב לי שהוא ישרוד לאורך זמן, כי אני לא אוהב להחליף כל הזמן. לכן כרטיס מסך חזק, ולא אחד שיספיק לשנה-שנתיים ואז יהיה צורך בלהחליף.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

שוב, העדפה לאזור שלי (rsm או ksp) ומחשב שישרוד.

נערך על-ידי loverness

פורסם
  • מחבר

?

- - - תגובה אוחדה: - - -

מישהו? אני צריך תשובה די מהר, כי לא יהיה לי זמן השבוע להתעסק עם זה, כך שאני מעדיף היום להתחיל.

מה לשדרג? מה לא? והם כבר כדאי לקחת מחשב חדש ואולי מזה רק לקחת מספר חלקים? (ספק שלדעתי טוב, לוח אם או משהו)

אשמח לעזרה.

פורסם

אתה יכול להשאיר את המארז + הספק + הזיכרון . לגבי קירור המעבד קשה להגיד לך אם הוא תואם לתושבת 1150 של אינטל בלי לדעת דגם , אם הוא תואם ל- LGA1150 והוא מספיק איכותי אתה יכול להתקין אותו על המעבד החדש רק אל תשכח להחליף משחה תרמית לפני שעולה בערך 25 ש"ח.

זה המפרט שצלחתי להרכיב שמתקרב לתקציב שלך בלי לחרוג יותר מידי:

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601560722 - Intel - i5-4460 Quad core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600...

כמות: - 1 - 858/841

לוחות אם - Intel LGA1150

B85M-Pro4 - ASRock - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 M...

כמות: - 1 - 355/348

זכרונות - DDR3 - לנייח

0614-012TE130 - Zeppelin - 4GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V...

כמות: - 1 - 196/192

כרטיסי מסך - AMD PCIe

11196-19-20Gu - Sapphire - Used AMD Radeon HD7950 OC Dual-X With Boost GPU - 3GB 384bit GDDR5 memory - Dual dvi, hdmi, displayp...

כמות: - 1 - 537/526

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

DCACO-FP701-CSA01 - Arctic - Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 - Supports Intel sockets LGA775,1156,1155,1150,1366, AMD sockets...

כמות: - 1 - 132/129

2078.00 / 2036

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=12907

פורסם
  • מחבר
אתה יכול להשאיר את המארז + הספק + הזיכרון . לגבי קירור המעבד קשה להגיד לך אם הוא תואם לתושבת 1150 של אינטל בלי לדעת דגם , אם הוא תואם ל- LGA1150 והוא מספיק איכותי אתה יכול להתקין אותו על המעבד החדש רק אל תשכח להחליף משחה תרמית לפני שעולה בערך 25 ש"ח.

זה המפרט שצלחתי להרכיב שמתקרב לתקציב שלך בלי לחרוג יותר מידי:

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601560722 - Intel - i5-4460 Quad core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600...

כמות: - 1 - 858/841

לוחות אם - Intel LGA1150

B85M-Pro4 - ASRock - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 M...

כמות: - 1 - 355/348

זכרונות - DDR3 - לנייח

0614-012TE130 - Zeppelin - 4GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V...

כמות: - 1 - 196/192

כרטיסי מסך - AMD PCIe

11196-19-20Gu - Sapphire - Used AMD Radeon HD7950 OC Dual-X With Boost GPU - 3GB 384bit GDDR5 memory - Dual dvi, hdmi, displayp...

כמות: - 1 - 537/526

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

DCACO-FP701-CSA01 - Arctic - Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 - Supports Intel sockets LGA775,1156,1155,1150,1366, AMD sockets...

כמות: - 1 - 132/129

2078.00 / 2036

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=12907

מה רע בלוח האם?

לגבי הזכרונות - יש לי כבר 2, אבל לדעתי יש מקום לעוד 2. זה בסדר? (זה 2X2GB)

ולגבי כרטיס המסך - הוא נראה לי די חלש ולא יספיק לזמן רב... אם הלוח אם בדר - לא כדאי לשדרג את כרטיס המסך לאחד טוב בהרבה?

פורסם

ה7950 לא ייכנס במארז מאחר והאורך שלו הוא 270מ"מ

http://www.thermaltake.com/products-model_support.aspx?id=c_00001579

This chassis will fit a video card that is no longer than 263mm(10.4").

לדעתי עדיף לפותח הדיון לחסוך קצת למארז שיהיה פחות מגביל ועל הדרך אפילו ללכת כבר על 280X משומש עם שנתיים אחריות

http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR928X3GD5DXOu

על איזה הגדרות ורזולוציה אתה מחפש לשחק?

בכלל לא ברור אם פותח הדיון מעוניין לשלם לחנות או לבצע את ההרכבה בעצמו.

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר
ה7950 לא ייכנס במארז מאחר והאורך שלו הוא 270מ"מ

http://www.thermaltake.com/products-model_support.aspx?id=c_00001579

לדעתי עדיף לפותח הדיון לחסוך קצת למארז שיהיה פחות מגביל.

בכלל לא ברור אם פותח הדיון מעוניין לשלם לחנות או לבצע את ההרכבה בעצמו.

הרכבה בחנות.

שוב, אין לי בעיה להחליף מארז, או לחרוג מהתקציב - אם זה מאוד משתלם גם ל3000.

הכל תלוי בעד כמה זה שווה... אני רוצה מחשב שיחזיק לפחות 3 שנים, ויריץ משחקים על איכות טובה.

המחשב הזה החזיק לי 5 שנים עם להריץ כל משחק ב3 השנים הראשונות על גבוה, בשנתיים האחרונות קצת פחות, בירידה. היום הוא כבר לא מריץ את רוב מה שיצא...

אני רוצה אחד שיחזיק לי לעוד זמן.

את זה שיש לי עכשיו קניתי בכ4000 ש"ח.

אבל אני מניח שהספק ולוח האם (?) עדיין סבירים אז אפשר לחסוך במקום לקנות מחשב חדש לגמרי - פשוט להביא להם את החלק הזה מהמחשב הנוכחי.

פורסם

לוח אם חדש בשביל i5 אז אתה יכול לקחת למחשב הבא את ספק הכוח והזכרונות.

לגבי כמה זמן יחזיק המחשב זה לא משהו שניתן 100% לדעת אבל מה שכן ברגע שיהיה לך i5 + 8GB תוכל תמיד להחליף לכרטיס מסך חזק יותר אם יהיה צורך.

אגב יש לך SSD?

אולי תענה על השאלון כדי לעשות הכל מסודר שיהיה ברור מה בדיוק התקציב פחות או יותר.

פורסם
  • מחבר
לוח אם חדש בשביל i5 אז אתה יכול לקחת למחשב הבא את ספק הכוח והזכרונות.

לגבי כמה זמן יחזיק המחשב זה לא משהו שניתן 100% לדעת אבל מה שכן ברגע שיהיה לך i5 + 8GB תוכל תמיד להחליף לכרטיס מסך חזק יותר אם יהיה צורך.

אגב יש לך SSD?

אולי תענה על השאלון כדי לעשות הכל מסודר שיהיה ברור מה בדיוק התקציב פחות או יותר.

אין SSD, וגם לא הבנתי את הפואנטה של זה. על הSSD מתקינים רק מערכת הפעלה ומשחקים עיקריים?

בכל מקרה ערכתי, אשמח לעזרה.

פורסם

לגבי המסך שלך מה הרזולוציה שלו? היא מתחת ל1920x1080 שזה FHD ואתה כתבת HD .

לגבי החלקים אתה משאיר הכל בנוכחי ומעביר לבין משפחה? כי אם כן אז צריך גם דיסק קשיח ובכלל מחשב חדש לגמרי אם אני מבין נכון.

SSD יעזןר גם תוכנות ובמשחקים זה יעזור מאוד בזמני טעינה של מפות למשל כמו בBF4 אבל אולי הסרטונים הבאים יעזרו להבין יותר

כל הבדיקות שהוא עשה הם בדיקות די לינאריות.

הם לא באמת מדגימים את היתרון החזק של הSSD, היכולת לבצע פעולות מקבילות ללא עיקובים הולכים וגדלים, או במילים אחרות: להחליק מצבים מורכבים כאילו הם כלום ולייצר תגובתיות מעולה בכל סיטואציה מורכבת ככל שתהיה.

https://www.youtube.com/watch?v=quZrknZZQVQ

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר

תודה.

מה לגבי המפרט?

ערכתי את ההודעה הראשית.

פורסם

לא היה לי הכי ברור אם אתה בכלל לוקח משהו מהמחשב הנוכחי אז הינה מפרט חדש כולל הכל אם יש צורך להוריד משהו אני אשנה.

לTMS יש משלוח עם שליח חינם ושירות משלוחים חינם לאורך כל תקופת האחריות במקרה של תקלה רק צריך לשמור על האריזה ככה שמרחק הוא לא בעיה מאחר ומגיעים עד אלייך.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪973

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i11

כמות: 1 - מחיר: ₪146

לוח אם:

Asus B85M-G for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪311

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד NZXT H230 Glossy Black + FSP 650W Raider

כמות: 1 - מחיר: ₪620

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪349

כרטיס מסך:

Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X 3GB - משומש,אחריות עד 01.12.16

כמות: 1 - מחיר: ₪748

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪297

קשיח למחשב שולחני:

SanDisk SSD Ultra Plus 128GB 2.5" SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪328

כונן אופטי:

LG DVDRW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪98

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3870

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3793 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/v73r9fbs

פורסם
  • מחבר
לגבי המסך שלך מה הרזולוציה שלו? היא מתחת ל1920x1080 שזה FHD ואתה כתבת HD .

לגבי החלקים אתה משאיר הכל בנוכחי ומעביר לבין משפחה? כי אם כן אז צריך גם דיסק קשיח ובכלל מחשב חדש לגמרי אם אני מבין נכון.

SSD יעזןר גם תוכנות ובמשחקים זה יעזור מאוד בזמני טעינה של מפות למשל כמו בBF4 אבל אולי הסרטונים הבאים יעזרו להבין יותר

FHD. 22 inch אמנם של חברה לא מוכרת ויחסית ישן, אבל עדיין עושה את העבודה.

וכן, מחשב חדש לגמרי כנראה. כי בשביל חלק אחד עדיף לי כבר להעביר את המחשב למישהו מהמשפחה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

לא היה לי הכי ברור אם אתה בכלל לוקח משהו מהמחשב הנוכחי אז הינה מפרט חדש כולל הכל אם יש צורך להוריד משהו אני אשנה.

לTMS יש משלוח עם שליח חינם ושירות משלוחים חינם לאורך כל תקופת האחריות במקרה של תקלה רק צריך לשמור על האריזה ככה שמרחק הוא לא בעיה מאחר ומגיעים עד אלייך.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪973

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i11

כמות: 1 - מחיר: ₪146

לוח אם:

Asus B85M-G for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪311

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד NZXT H230 Glossy Black + FSP 650W Raider

כמות: 1 - מחיר: ₪620

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪349

כרטיס מסך:

Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X 3GB - משומש,אחריות עד 01.12.16

כמות: 1 - מחיר: ₪748

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪297

קשיח למחשב שולחני:

SanDisk SSD Ultra Plus 128GB 2.5" SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪328

כונן אופטי:

LG DVDRW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪98

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3870

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3793 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/v73r9fbs

בקשר למארז - זהו מארז משתלם וטוב? אני מבין שהוא עם ספק, ולכן אני לא סגור על עד כמה הוא טוב...

ובקשר לכרטיס המסך - עד כמה הוא באמת חזק? אני מעוניין שהוא יצליח להריץ משחקים על איכות גבוה לאורך זמן... הוא מותאם לזה? הוא באמת מוצלח?

בקשר לזיכרון - לא עדיעף 5DDR? או שאין הבדל משמעותי?

פורסם

המארז מגיע עם שכבה אקוסטית בשביל לקבל יותר שקט ו2 מאווררים ויש אפשרות להוצאת כלוב הקשיחים בשביל להכניס כרטיס מסך באורך של עד 400מ"מ עם כלוב הקשיחים אפשר להכניס כרטיס מסך באורך של עד 290מ"מ, ספק הכוח הוא מעולה תקן 80+ Silver עם 5 שנות אחריות.

כרטיס המסך מאוד חזק ומומלץ היום לFHD, במחיר בקניית מחשב חדש הוא עולה באזור ה1200 ובלי קניית מחשב חדש באזור ה1400 אצל TMS .

קצת התקדמת אין DDR5 כרגע אלא 4 למערכות מבוססות X99 מה שיעלה הרבה יותר כי רק לוח האם הכי זול(אצל TMS) כרגע עולה 1274 ש"ח

http://www.tms.co.il/product/14358

לוח האם תומך עד 32GB RAM DDR3 ויש לו 6 חיבורי SATA ש4 הם SATA3 ו2 הם SATA2 בנוסף יש גם PCIe3.0 ויש אפשרות לעלות ללוח אם עם ערכת שבבים חדשה יותר שייתמוך במעבדי הדור 5 אם זה חשוב לך.

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר
המארז מגיע עם שכבה אקוסטית בשביל לקבל יותר שקט ו2 מאווררים ויש אפשרות להוצאת כלוב הקשיחים בשביל להכניס כרטיס מסך באורך של עד 400מ"מ עם כלוב הקשיחים אפשר להכניס כרטיס מסך באורך של עד 290מ"מ, ספק הכוח הוא מעולה תקן 80+ Silver עם 5 שנות אחריות.

כרטיס המסך מאוד חזק ומומלץ היום לFHD, במחיר בקניית מחשב חדש הוא עולה באזור ה1200 ובלי קניית מחשב חדש באזור ה1400 אצל TMS .

קצת התקדמת אין DDR5 כרגע אלא 4 למערכות מבוססות X99 מה שיעלה הרבה יותר כי רק לוח האם הכי זול(אצל TMS) כרגע עולה 1274 ש"ח

http://www.tms.co.il/product/14358

לוח האם תומך עד 32GB RAM DDR3 ויש לו 6 חיבורי SATA ש4 הם SATA3 ו2 הם SATA2 בנוסף יש גם PCIe3.0 .

אוקיי תודה.

הוא יריץ כל משחק על ההגדרות הגבוהות ביותר כן?

דבר נוסף, אין לי חיבור HDMI במסך. זו בעיה?

פורסם

על הגדרות גבוהות כן לגבי הגבוהות ביותר זה תלוי מאחר ויש משחקים שלא בדיוק עשויים היטב והמנוע שלהם לא משהו ככה שגם כרטיס מסך אפילו יותר חזק לא ישנה וזה הכי חזק שאתה יכול להרשות לעצמך בתקציב הזה.

ובכלל ה280X חזק בהרבה מה5770 הנוכחי שלך

http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-card-review,3107-7.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים