עבור לתוכן

Nexus 4 vs. Moto G LTE vs. LG G2 mini vs. Galaxy S3

Featured Replies

פורסם

מתלבט בין הטלפונים האלו:

Nexus 4

Moto G LTE

LG G2 mini

Galaxy S3

המחירים שלהם די דומים (בסביבות ~1000-1200 ש"ח).

יש למישהו המלצות, אולי אפילו דגם אחר בטווח מחירים הזה?

פורסם

- הנקסוס 4 שתי רמות מעל השאר אבל אין להשיג אותו כחדש, יצורו הופסק לפני למעלה משנה - כמשומש עולה כ-700 ש"ח ולדעתי זו העיסקה המומלצת.

- הגלקסי 3 בדגם הרגיל (I9300) לא מיוצר אפילו יותר זמן, דגם שלו ששוה התייחסות זה ה-I9305 עם 2GB זיכרון ותמיכה ב-LTE - מחירו כחדש קצת מעל המסגרת שקבעת.

- המוטו G נחות משני הראשונים (1GB זיכרון, מצלמה לא משהו) אבל נהנה ממשק כמעט נקסוסי, עדכוני תוכנה ומחיר של סביב ה-1000.

- המיני לא דומה בכלל לאחיו הגדול ולדעתי הוא העסקה הפחות משתלמת בין המכשירים שהצגת.

אם יש באפשרותך להעלות קצת את התקציב, ממליץ על נקסוס 5 - כחדש בערך 1500, כיד שניה כ-1100-1200.

פורסם

מוטו G ללא ספק

פורסם

ללא ספק?

לי יש ספק רב שהוא עדיף את ה SGS3 שנמכר ב KSP ב 1,100 שח. ה SGS3 מכשיר עם חומרה טובה בהרבה.

פורסם

הS3 עם Touchwizz איטי , אין לו LTE והכי חשוב תמיכה תוכנתית , דברים שהMoto G מתעלה עליהם .

פורסם

LTE זה שיקול חשוב, בזה אני מסכים. כך שצריך להקפיד על כך שמדובר על הגירסה הנכונה של המוטו G.

לגבי השאר, סתם מנפחים את החשיבות של הדברים הללו. יש עוד דבירם חשובים לא פחות במכשיר . במידת הצורך אפשר להתקין CM. אי אפשר להתקין מצלמה נורמלית ב MOTO G.

פורסם

CM על מכשירים שהם לא נקסוס תמיד מכיל באגים מעצבנים שלא באמת אפשר לפתור (במיוחד על הExynos עם האפס רצון של סמסונג לשחרר הרבה Proprietary Code שיאפשר למפתחים לנסות ולפתור את הבעיות) , ובלי קשר המצלמה של הS3 לא כזאת מדהימה בעצמה ..

ככה או ככה בגלל האטיות בסופו של דבר עברתי לLG G2 שפשוט טס בכל משימה ,כי כבר נמאס לי מהאיטיות ובעיות של Touchwizz .

פורסם

ככה או ככה בגלל האטיות בסופו של דבר עברתי לLG G2 שפשוט טס בכל משימה ,כי כבר נמאס לי מהאיטיות ובעיות של Touchwizz .

אבל הוא מדבר על דגם ה-Mini

פורסם

ואיפה אמרתי לו לקנות את המיני ? אם תשים לב שתי פוסטים מעל בכלל כתבתי שהG עדיף על הS3 .

פורסם

עדיין יש ל S3 אינספור יתרונות. ה G הוא מכשיר תקציבי. ה S3 הוא, בסופו של דבר, מכשיר דגל (לשעבר).

כך או כך - אני חושב שעניין ה LTE הוא "קלף מנצח" בכל מקרה. אם כבר משקיעים היום כסף במכשיר, לדעתי עדיף כבר ללכת על מכשיר שתומך ב LTE. (אלא אם כן יש דרישה משמעותית אחרת, אבל פה אין)

פורסם

נכון שספינות הדגל טובות יותר ממכשירים תקציביים, אבל במקרה הספציפי הזה הS3 כבר מיושן מדי אפילו יחסית למכשיר דגל בן שנתיים , והG מכשיר חדש שעדיין נתמך על ידי היצרנית.

פורסם

S3 מכשיר זוועתי, לא ממליץ לאף אחד.

הממשק של סמסונג ביחד 1GB RAM מהווים גזר דין מוות.

פורסם

לגבי ה LTE אפשר לפתוח את הנקסוס 4 ל LTE על ידי

#*#4636#*#*

פורסם

מצטער שאני מתפרץ לדיון. אפשר למצוא בארץ מוטו g דור 2?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים