עבור לתוכן

G2 לנקסוס 6 - מעבר כדאי?

Featured Replies

פורסם

אני בעקרון מרוצה מהמכשיר שלי אבל בכל זאת שוקל לעבור לנקסוס 6 כי באלי להתחדש קצת...

מה דעתכם?

פורסם

קודם כל תבדוק שהגודל של הנקסוס 6 מתאים לך

פורסם
  • מחבר

ואם כן?

פורסם

עדייו לא משתלם, יש לך מכשיר חזק מאוד, בקושי תרגיש את ההבדל אם בכלל.

פורסם
  • מחבר

הנקסוס זו מערכת חלקה, מה גם שאני אהנה מהמערכת החדשה... וגם הסוללה שלו חזקה כמו ששמעתי ואני חושב שזו חוויה.

פורסם

לדעתי זה בערך כמו לעבור מG2 לG3. אני הייתי מחכה לפחות לנקוס הבא כדי לעשות מכשיר כן מכשיר לא.

בכל מקרה אם יש לך כסף רב לבזבוזים אז אני חושב שהנקסוס 6 מכשיר מעולה אם כי סביר להניח שלא תרגיש באמת בהבדל.

פורסם
  • מחבר

הנקסוס 6 הרבה יותר טוב מ-G3...

האמת שאני לא צריך מעבר ל-G2 מבחינת מפרט..

פורסם

הנקסוס אכן יותר טוב מהLG . ההשוואה שביצעתי הייתה מן הסתם השוואה גסה. אני בכל זאת עומד על הרעיון שלשדרג לנקסוס 6 זה כמעט אותו הדבר כמו לשדרג לG3.

אני מבין את הרצון להיות עם הטכנולוגיה העדכנית ביותר והפלא החזק ביותר אבל באמת שאין שום סיבה להחליף מכשיר שכנראה רק לפני שנה או שנה וקצת שילמת עליו ממיטב כספך. אם היה לך GALAXY 3 או מכשיר דומה הייתי אומר לך ללכת על זה.

פורסם
  • מחבר

גם מרתיע אותי קצת איכות הבנייה של הG2 למרות שהוא באמת טוב, והייתי רוצה לקבל את המערכת החדשה ובמיוחד שבנקסוס 6 תקנו הרבה דברים שהיו בעיתיים ב-5..

הבעיה זה שאצטרך להוסיף 2000 שקל בערך על נקסוס 6 וזה מאוד יקר

פורסם

מיותר לחלוטין, אם אין לך על מה לבזבז את הכסף לך על זה.

פורסם
  • מחבר

יצא לי להתנסות בנוט 4 וממש התלהבתי...

לא יודע מה לעשות חח

הנקסוס 6 גם כזה מדהים מבחינת מסך והכל?

פורסם

אם לשקול שינוי מסוג כזה, זה רק בגלל המסך הגדול. כמובן רק עבור מי שמסך גדול כזה הוא יתרון גדול עבורו ולא חיסרון.

מכל בחינה אחרת, מדובר בשדרוג קטן שרוב הזמן לא יורגש. וסתם הוצאה מיותרת על כלום. אלא אם בשבילך מדובר בגרושים.

פורסם
  • מחבר

איך הנקסוס בהשוואה לנוט 4? אם התלהבתי מהנוט אני אתלהב גם מהנקסוס?

בעקרון ה-G2 מספק אותי מאוד אבל ממש התלהבתי מהמכשירים האלה

פורסם

אם הG2 מספק אותך מה בדיוק אתה מקווה לקבל מהטלפון האחרים? הם כולם רצים על אותה גרסא של אנדרואיד(בסופו של דבר) הדבר היחיד זה אם אתה מרגיש שהגודל מסך בG2 קטן לך מידי

פורסם
  • מחבר

אולי הוא קטן בשבילי, לא יודע...

אבל הנוט 4 למשל ממש הלהיב אותי, איכות המסך שלו הייתה פסיכית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים