עבור לתוכן

שאלה לגבי מחשב לילד בן 7

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות מחשב לבני בן ה-7. אשתי מתעקשת על מיני PC ולכן חשבתי על ה-NUC של אינטל. השימוש לו במחשב זה משחקי אינטרנט.

האם יש משמעות להבדל ביכולות הגרפיות בין i3 ל-i5 שישפיעו על חווית השימוש שלו או שאין טעם להשקיע.

למישהו יש רעיון יותר מוצלח למחשב קטן שייתן תמורה טובה יותר לכסף?

תודה מראש

פורסם

מחשב נייד. מניסיון אישי עדיף.

ככה גם יתפוס פחות מקום ויאפשר לכם שליטה טובה יותר (לקחת לו את המחשב) מתי כן מותר לו לשחק ומתי לא.

כזה יתאים - http://www.orpc.co.il/items/309636

או כזה עם מעבד מעט יותר טוב (לא שזה משנה משהו, אבל משתלם יותר) - http://store.pc365.co.il/product-2190-Lenovo_Ideapad_G510_59426601_%D7%9C%D7%9C%D7%90_%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA_%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94

בין השאר, כשהנייד לא בשימוש הוא יכול לעמוד לרשותכם בכל צורך שהוא כך שזה לא "רק" בשביל בנכם.

מרבית המשחקים בגיל הזה זה פלאש באינטרנט מכל מיני אתרים.

פורסם

אין טעם להשקיע - אני רכשתי לפני שבוע מחשב משומש לבן שלי עם מעבד Q מלפני כמה שנים טובות (Q9400 ) - הוא מריץ כל דבר שהבן שלי רוצה (ילד בן 6) - כל המשחקים של KING (קנדי קראש פארם בבל פופ וכיוב'). ומתמודד יפה מאוד עם המשימה. אז אני מאמין שמעבד I3 חדיש יתן לך מספיק ביצועים (בעבודה אפילו שמתי HYPERV עם 2 מכונות על מעבד I3 והוא סוחב אותם יפה מאוד). לא צריך לזלזל בכח שלו.

פורסם

אני מסכים עם הנקודה שמחשב נייד עדיף במקרה זה. יתן לכם הרבה יותר אפשרויות.

פורסם

עד שהילד יילך איתו ויפיל אותו...

פורסם

למה שילך איתו, בין השאר קצת כבוד ואחריות לילדים ולא לומר להם "לא לא לא" תעזור קצת יותר.

למה תמיד לחשוב על worst case scenario :\

פורסם

למה לא טאבלט? לא חסר משחקים באנדרואיד

אפשר להשיג בארץ טאבלט 7" של חברות מוכרות בפחות מ1000 ש"ח, או להזמין מסין במחירים של 200-400 ש"ח.

פורסם

את הנסיון עם טאבלט כבר ניסיתי - טאבלט איננו מחליף מחשב - המה גם שחשוב לי מאוד שהילד ידע להשתמש במחשב (זה אמנם יוצר בעיות אחרות אבל כשנגיע לגשר נחצה אותו). אני אכן מאמין שלאט לאט הטאבלטים יחליפו את המחשבים לפחות לשימושי קז'ואל אבל זה יקרה עוד כמה שנים. יש ל-PC "פור" ענקי על הטאבלטים - אבל הם מתקדמים בצעדי ענק. והכי חשוב - ילדים גם צריכים לשחק במשחקי קופסא \ לגו \ משחקי חברה כדי להתפתח - חשוב מאוד לשים להם גבולות כדי שזה לא יהפך לכל עולמם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים