עבור לתוכן

קניית בגדים דרך אתר ASOS

Featured Replies

פורסם

היי,

אני שומע דברים טובים על האתר..החלטתי לנסות גם

האם המוצרים של החברה עצמה ASOS הם איכותיים? רוצה לקנות כמה קפוצו'נים..בהתחלה רציתי american apparel אבל הם לא שולחים לארץ

האם האיכות של ASOS משתווה להם? איפה הבגדים מיוצרים?

הבנתי שאפשר גם לפצל חבילות ככה שלא יעבור את ה 75 דולר..איך עושים זאת?

תודה

פורסם
  • מחבר

מישהו?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

קניתי מספר פעמים מ-ASOS, בגדול הכל עבר חלק.

המוצרים שלהם מעולים ובמחיר נוח בדר"כ..אני מניח שהם מיוצרים במזרח הרחוק, כמו רוב הטקסטיל בעולם..

אפשר לפצל ידני, פשוט תשים בסל את כל המוצרים שאתה רוצה, ותחשב בעצמך חבילות שלא יעברו את 75$..

פורסם
  • מחבר

תודה

בקשר לפיצול, לעשות פשוט הזמנות נפרדות של 75$? הם לא יאחדו לי את זה כי יראו שזאת אותה כתובת?

פורסם

לפי מדיניות המכס (לא יודע אם היא באמת נאכפת...), חבילות שונות שמגיעות תוך 72 שעות לאותו בן אדם מאותו שולח, נחשבות לחבילה אחת לצורכי חישוב מס. אז כדי להיות בטוח, חכה 3 ימים אחרי שההזמנה נשלחת לפני שאתה עושה עוד אחת.

פורסם

הזמנתי פעם אחת משלוח יקר וניסו לקחת לי מכס (סירבתי, החזירו לאסוס - והם החזירו לי את הכסף). אז זוהי המלצה מאוד חשובה.

הבגדים של אסוס עצמם הם ברמה בינונית. זה לא ג'אנק אבל זה לא מאוד איכותי. משהו ברמת קסטרו - זארה. תלוי בבגד. זה הגיוני בהתחשב במחיר הנמוך למדי. אמריקן אפרל נחשבים לבגדים מאוד איכותיים, כך שלדעתי הם ברמה גבוהה יותר (אף פעם לא היה לי בגד שלהם).

באופן כללי אסוס הם אחלה - לא סתם חצי מישראל מזמינה משם. יש להם אחלה בגדים באחלה מחירים ואחלה שירות לקוחות. קח בחשבון זמן המתנה ארוך - כי לאחרונה מצבו של הדואר שלנו בקרשים.

שים לב לכך שהמידות שלהם קטנות. אם אתה לפעמים M ולפעמים L - הייתי ממליץ להזמין משם L. יש שם תמיד דוגמן עם הבגד וכתוב איזו מידה הוא לובש ומהו גובהו - מהניסיון שלי, צריך להגדיל את המידה שהוא לובש במידה אחת ואז לעשות את החישובים. ואני לא אוהב ללבוש דברים זרוקים או משהו כזה.

בפעם הראשונה שאתה מזמין כדאי להתחיל מהזמנה צנועה ולראות איך הדברים יושבים עליך ואיך אתה מסתדר עם המידות שלהם...

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

כן הזמנתי כרגע פריט אחד רק לנסות, בחרתי מידה לפי המידות שלי וזה באמת L אצלם, מידה אחת יותר

אמריקן אפרל לא שולחים לארץ מהאתר שלהם..מצאתי מוכר באיביי והזמנתי ממנו גם משהו, אבל אין מבחר כמו באתר הראשי שלהם

יש מקום מומלץ שמוכר אמריקן פארל ושולח לארץ?

פורסם

אין לי שמץ...

היתה לי אקסית היפסטרית שאהבה אותם. אני לא בקשר איתה אבל. :rolleye0018:

פורסם

Ido.G גם לי עשו אותו קטע דואר ישראל שביקשו מכס (ועוד ברמה מוגזמת), עשיתי בידיוק כמוך, טיפה ביאס אותי אבל לא מוכן לשלם מחיר של כמעט חצי מסך החבילה.

לפני כשבועיים הזמנתי שני מכנסיים שהיו במבצע, מחכה שיגיע, אך עם המצב של הדואר יקח הרבה זמן.

פורסם

כן. מה שיפה באסוס זה שגם אם החבילה מגיעה אליהם אחרי חודשיים בחזרה הם מחיזרים את הכסף ברגע שהיא נוחתת אצלם, בלי כאב ראש ובלי כלום. אחלה שירות.

פורסם
  • מחבר

הגיע החבילה וכמו שאמרו..באמת איכות לא משהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים