פורסם 2004 במרץ 1621 שנים כל כמה שעות קופצת לי הודעה מהסוג הזה , זה נורא מרגיז , במיוחד אם אני באמצע משחק , שזה מחייב אותילסגור אתה משחק ולהפעילו מחדש... זה איך שהוא קשור באינטרנט , ורק שהאינטרנט מחובר אני מקבל את זה... יש שם כל מיני פירסומים של פורנו וכו'.איך אני חוסם את ההודעות האלו? כי עד ללפני שבוע בערך לא היתי מקבל אותם...כנראה שיניתי משהו , ואין לי מושג מה... אין לי אנטי וירוס או פייר וול.. אני בודק וירוסים פעם בשבוע , ועושהUninstallזאת ההודעה , בעיגול הירוק.תודה.
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים תעשה חיפוש כבר עניתי על זה פעםזה איזשהו חור אבטחה במסנגר שנותן לספאמרים לשלוח לך הודעות ללא רשותך וכששאלו את מיקרוסופט הם אמרו שזה לא באג זה פיצ'רבקיצור תסגור את המסנגר כשאתה לא משתמש בו ותתקין פיירוול. יש אחד חינם חינם של זון לאבס
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים מקש ימני על my computermanage-->services and applications-->servicesחפש שמה messengerכנס אליו ותעשה לו disable
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים מחבר או'קי , עשיתי את זה , נקווה שזה יעזור.ובקשר לקודמים , רציתי לעשות חיפוש , אבל לא ידעתי ממש מה לחפש , או איך לקרוא לזה.נ.ב - זה נפתח גם שהמסנג'ר לא עובד.
פורסם 2004 במרץ 1721 שנים וגם את זה אמרתי כבר מיליון פעם...טעות.ה-Service שנקרא Messenger אינו קשור לתוכנה Windows Messenger או MSN Messenger.התוכנה כמו שאתם יודעים, היא תוכנת הודעות מיידיות בין אנשים לפי רשימות קשר. כמו אייסיקיו למשל.ה-Service הוא שירות שמאפשר שליחת הודעות בין מחשב למחשב ברשת, ללא תלות בתוכנה, אלא פשוט בעזרת הווינדוס.אין קשר בין התוכנה לשירות.ולמי שרוצה לקרוא על זה, שייכנס לStart >> Settings >> Control Panel >> Administrative Tools >> Servicesושם שיצביע על השירות Messenger ויקרא בצד על הפירוט שלו.כתוב שם בבירור:This service is not related to Windows Messenger.אני לא מבין, לא משעמם אתכם לשאול את אותה השאלה שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב (...)?תגוונו קצת!
פורסם 2004 במרץ 1821 שנים אני לא מבין, לא משעמם אתכם לשאול את אותה השאלה שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב (...)? תגוונו קצת! אתה באמת לא מבין-פשוט מנסים לבחון את יכולת החיפוש שלך אחרי הודעות ישנות....
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים גם לי זה קרה הכל אבל מקווה שזה עזר וכמו שאחר פה אמר באמת קשה למצוא משהו שם במנוע חיפוש הזה.
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים זה לא קשה אם אתה יודע לחפשאתה דבר ראשון צריך לדעת באיזה פורום זה אמור להיות(זה מצמצם את החיפוש שלך לפחות ב90%)אתה צריך לדעת איזו מילה או צירוף מילים לחפש
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים מספיק לחפש את המילה "messenger" (שמופיעה אגב בכותרת ההודעות הקופצות האלה שאתם מקבלים) בפורום תוכנה ו/או Windows וניתן למצוא עשרות תוצאות רלוונטיות.אל תנסו להטיל את האשמה על מנוע החיפוש וע"י כך לכסות את העצלנות שלכם.אולי יש מקרים שקשה לחפש, אבל זה לא אחד מהם. היו כ"כ כ"כ כ"כ הרבה ת'רדים על זה שאי אפשר לא למצוא אחד.וחוץ מזה, כדאי שאנשים יתחילו ללמוד איך מבצעים חיפוש במנוע חיפוש, איך מכניסים מילות מפתח. בלי זה, אין לכם מה לעשות ברשת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.