עבור לתוכן

שדרוג מחשב לגיימינג 2.5K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - בעיקר לגיימינג אולי קצת לתכנות.

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - shadow of mordor , the witcher 3 crysys 3

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). samsung 23" 1080*1920

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף כמה שיותר גבוהות. העניין הוא שאם עוד שנה אני אצתרך לשדרג שוב אז כבר עדיף להשקיע במחשב חדש אולי.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אני רוצה לשדרג, אם OC יכול לעזור לי פה אז אני רוצה.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ירושלים , תל אביב, רחובות

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש חודשיים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

אוקי אז זה המפרט שיש לי כרגע:

מעבד Intel Core i5-750 Box

לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3

כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB

זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws

כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe

צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD

מארז ללא ספק Antec Three Hundred

ספק כח Seasonic S12II 500W

ההארד דיסק נהרס אז צריך חדש.

מעניין אותי גם כונן SSD.

אני בעצם רוצה לקבל את החוות דעת שלכם,

2.5K זה התקציב המקסימלי שאני מוכן להשקיע בשדרוג בהנחה שזה לשנתיים לפחות.

אם נראה למישהו שלא כדאי לשדרג את המחשב הזה אז סבבה.

או יכול להיות שכדאי להחליף רק כרטיס מסך ב 1k ולתת לו לסחוב עוד שנה וזהו.

מעניין אותי לשמוע אופציות שונות.

*אם למישהו גם בא להסביר את השיקולים שלו ללמה לשדרג או למה לא וכל מיני דברים כאלה

אני אשמח מאוד, זה ממש מעניין אותי.

תודה רבה מראש.

פורסם

אם אתה לא מפחד להחליף ולהוסיף חלקים בעצמך אז זה תקציב מעל ומעבר.

אני ממליץ לא להחליף לוח.

לדעתי גם כרגע המעבד לא מגביל אותך אבל זה לשיקולך.

באופן עקרוני זה מה שאתה צריך:

SSD מיד שניה של 120 גיגה יעלה לך ~200 שקל. 120 גיגה יספיק לך למערכת הפעלה ו 3-4 משחקים. אצלי על SSD של 120 יושב חלונות, WOT, EVE ובנוסף כמה משחקים מ STEAM. יש מספיק מקום.

SSD אתה ממש צריך כדי לשפר חווית שימוש.

בלוח שלך יש 4 סלוטים. להוסיף עוד סטיק של 4 או 2 של 2 צריך לעלות באיזור 120 מיד שנייה או 150-160 חדש.

מבחינת כ.מסך: זה הכרטיס הכי משתלם עכשיו מבחינת ביצועים/עלות. באותו איזור אתה קונה גם מקביל של NVIDIA (שזה GTX-660TI). אם אתה רוצה יותר חזק (למרות שלדעתי אם אתה לא פריק של גרפיקה אז זה יספיק) אז יש מבחר ענק עכשיו של

R9 290 עם עוד שנתיים אחריות. אבל 7950 יספיק לך והוא הכי משתלם עכשיו.

מבחינת מעבד זה תלוי בך. אני חושב שעדיין מוקדם לשדרג ואפשר לחכות עוד קצת. ביניתיים הם יורדים במחיר.

אם אתה רוצה להתעסק פעם אחד ודי אז I7-870 יעלה לך פחות מ 700. הכי חזק בסדרה זה I7 880 אבל הוא יקר מדי. עכשיו אין כאלה ביד2 אבל הנא לינק. I7 860 עולה איזה 550 בEBAY. רואים כאלה גם ביד 2 באיזור 600-700 אז אם אתה לא רוצה להתעסק עם דואר ישראל..

זהו. מעבד פחוט חשוב כרגע, מה שחשוב (ואלא שידרוגים קלים יחסית) זה כ.מסך יותר טוב, SSD ממש חשוב ולעלות RAM ל 8 גיגה.

פורסם
  • מחבר

נשמע טוב! אני אלך על הוספת ram וssd כמו שאמרת.

לגבי כרטיס מסך:

איך בודקים שה7950 נכנס בantec 300?

ועוד משהו, יכול להיות שלטווח ארוך משתלם יותר ה r9 290 בגלל שיש לו תמיכה בdx12?

מה דעתך?

תודה רבה על העזרה.

פורסם

ה 7950 כרטיס משתלם מאוד ויש לו גם תמיכה ב DX12. והוא כן ניכנס במארז, לא לדאוג.

ה 290 שאתה מתכוון אליו גם יקר יותר וגם מגיע עם קירור סטוק חלש ורועש מאוד וזה כרטיס לא מומלץ. אתה יכול ללכת על 280X שחזק יותר מה 7950 וגם יוצא משתלם מאוד:

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR928X3GD5DXOu

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים