עבור לתוכן

פתיחה של lenovo flex 2 14'

Featured Replies

פורסם

לא פעם ממליצים פה בפורום על המחשב lenovo flex 2 14 אינץ ביחד עם ההמלצה להחליף באופן עצמאי על הכונן הקשיח המכני בכונן SSD.

אותו דבר המליצו לי וכך באמת עשיתי.

עם זאת, ידוע כי במחשב הספציפי הזה ההחלפה היא לא לגמרי טריוואלית בגלל שהפתיחה היא לא פשוטה כל כך, בנוסף לכך אין סרטון לפתיחה של המחשב (האמת שיש אחד בגרמנית, אבל אין לי כבר את הלינק שלו).

לכן אני אחלוק את הרשמים שלי:

דבר ראשון, יש את המניואל של המחשב שצריך להשתמש בו, אני פשוט אתן כמה טיפים נוספים.

http://download.lenovo.com/consumer/mobiles_pub/lenovo_flex_2_14_flex_2_14d_flex_2_15_flex_2_15d_ug_english.pdf

בשלב הראשון צריך להוציא את המקלדת, לפי המיונאל ניתן לעשות את זה עם האצבעות, לפי המציאות זה לא כל כך נכון, אני השתמשתי במברג דק כדי לבצע הוצאה ראשונית ואז המשכתי עם הידיים.

אחרי שמרימים את המקלדת צריך לנתק את שני החיבורים שלה מהמחשב, אין מה להתרגש פה, זה ממש פשוט לנתק ולחבר.

לאחר מכן, לפי המניואל צריך להוציא את הכונן האופטי, מה שלא קיים בגרסת 14 אינץ, אבל זה לא אומר שאם יש לכם 14 אינץ אתם יכולים פשוט לדלג הלאה. זה דיי מעצבן שהמניואל לא אומר כלום על זה, אבל אתם צריכים להוציא 3 ברגים שנמצאים מתחת למקלדת, אחד מהם מוסתר על ידי מדבקה.

הצעד הבא הוא טריוואלי (ברגים של הפנאל האחורי והוצאה שלו).

עכשיו ההארד דיסק כבר מולכם, אבל לפני שמנתקים אותו צריך לנתק את הסוללה, שזה לא פשוט, בגלל שאין כמעט איפה לתפוס את הקונקטור של הסוללה, אני הוצאתי אותו על ידי משיכה זהירה בחוטים עצמם, אבל זה יכול להיות מסוכן ( מסתכנים בשחרור של החוטים). אז תזהרו פה.

ההוצאה עצמה של ההארד דיסק היא סטנדרטית, אפשר להזיז קצת את החלק פלסטיק הרופף שנמצא משמאל להארד דיסק בשביל שיהיה קל יותר למשוך אותו החוצה, אבל חוץ מזה אין סיבוך.

בסך הכל הלפטופ הזה קצת קשה יותר לפתיחה מאחרים אבל בהחלט אפשרי לבצע את הפעולה הזאת בבית גם בלי ניסיון קודם בפירוק של לפטופים, אין מה להבהל או להרתע.

פורסם

שמח שהכל הסתדר לטובה.

תתחדש ותהנה מהמחשב! :)

פורסם
  • מחבר

תודה :)

SSD זה כיף ^^

פורסם

קנית גם מארז חיצוני ל-HDD שהגיע עם המחשב? כך שתוכל עדיין להשתמש בו.

פורסם
  • מחבר

כמובן, (תכלס השתמשתי במארז גם כדי לעשות את הclone לפני ההחלפה).

פורסם

מעולה! :xyxthumbs:

נשמח בהמשך לסקירה שלך מההתרשמות האישית שלך מהמחשב מעבר לביקורות הרשמיות שיש למחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים