עבור לתוכן

Meizu MX4 32GB

Featured Replies

פורסם

למיטב זכרוני החובה לקבל מזומן / זיכוי "אמיתי" בחזרה היא ביומיים הראשונים. זה השתנה? אני אבדוק...

• תגובות 42
  • צפיות 25.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ב2010 השתנה. במקרה של מוצר חשמלי - כל עוד לא חיברת אותו לחשמל אפשר להחזיר. (גם אם פתחת את האריזה)

פורסם

טוב, הזמנתי את המכשיר. נקווה לקבל אותו מהר, ה SGS1 הזה הוא סיוט.

עברתי על כל המכשירים שקיימים שוב ושוב ושוב - אני מעריך שזו עיסקה טובה. מקווה לא להתאכזב.

Qrex, כבר קיבלת אותו?

פורסם
  • מחבר

שלילי, מחר על הבוקר אתן להם צלצול לזרז אותם!

- - - תגובה אוחדה: - - -

יותר נכון היום

פורסם

אבל המעבד הזה( 8 ליבות) והמצלמה וכדו'.. הוא לא יוצא יותר חזק מLG G2 ?

פורסם

הרבה יותר ליבות אבל כל ליבה חלשה מהסנפדרגון. יהיו ישומים שייהנו מריבוי הליבות (נגיד בנצ'מארקים) ויהיו יישומים (בערך כל השאר :) ) שיהיו איטיים יותר.

פורסם

המכשיר די מרשים מבחינת איכות הבניה (ופה זה פחות או יותר מסתיים), אך אני לא ממהר ליפול מכל מה שלא מבוסס Snapdragon, לאנדרואיד משום מה יש טאבו על הפלטפורמה הזו.

הדבר הזה בכלל אמור לקבל את הסוכריה מתישהו בעשור הקרוב?

פורסם

כן.

למה המעבד משנה? יש יישומים שדורשים snapdragon או משהו?

פורסם

לא

אבל לפלטפורמה הזאת יש הרבה אופטמיזציות במערכת.

פורסם
  • מחבר

הם התקשרו למספר הלא נכון (מספר שרשמתי להם במועד ההזמנה אך עידכנתי יומיים לאחר מזה באתר שלהם) וכעת הם טוענים שהם שיחררו את ההזמנה שלי ואני אצטרך לחכות עוד חודש...

שירות לקוחות על הפרצוף! Ido.G בכל מקרה כנראה נקבל את המכשיר פחות או יותר ביחד, אלא אם כן הם יתבלבלו שוב.

איזה תסכול

פורסם

מי שמזמין היום יצטרך לחכות בפועל כחודש?

הם אומרים "עד שלושים יום"...

טוב נו

פורסם
  • מחבר

תאמת החלטתי שאם הם לא משיגים לי מכשיר עד סוף השבוע אני לא קונה וזהוא. אני לא קונה במקומות עם שירות כל כך גרוע.

לגבי זמן ההמתנה הם טוענים שיגיע מתישהו בדצמבר...

אני אעדכן לגבי אם הצליחו להשיג לי מכשיר אם לא יש לי פאוצ' וקייס שהזמנתי כבר ואני אחלק אותם בעשרה שקלים למי שירצה...

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

בסופו של דבר אני כן קניתי אותו. מכשיר חביב סך הכל אך לדעתי הוא צריך לעלות כמה מאות שקלים פחות עבור הביצועים שהוא נותן. המכשיר הקודם שלי HTC ONE X היה הרבה יותר נוח לשימוש, במכשיר הזה הגעתי למצב שאני מחליף כמעט את כל התוכנות של הייצרן כדי ליצור חווית משתמש סבירה. המסך לעיתים לא מגיב לדאבל קליק שאמור לפתוח אותו. עצה שלי היא פשוט להוסיף 500 שח וללכת על G3... אם מעניין אותך פרטים ספציפיים אחרים תרגיש חופשי לשאול.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אהה וכמו כן לא ממש אהבתי את מערכת הFLYME, בביקורות ביוטיוב היא נראת ממש יפה(גם בפועל) אבל יש בה יותר באגים מבמכשירים של חברות יותר מוכרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים