פורסם 2014 בנובמבר 1111 שנים למיטב זכרוני החובה לקבל מזומן / זיכוי "אמיתי" בחזרה היא ביומיים הראשונים. זה השתנה? אני אבדוק...
פורסם 2014 בנובמבר 1111 שנים ב2010 השתנה. במקרה של מוצר חשמלי - כל עוד לא חיברת אותו לחשמל אפשר להחזיר. (גם אם פתחת את האריזה)
פורסם 2014 בנובמבר 1511 שנים טוב, הזמנתי את המכשיר. נקווה לקבל אותו מהר, ה SGS1 הזה הוא סיוט.עברתי על כל המכשירים שקיימים שוב ושוב ושוב - אני מעריך שזו עיסקה טובה. מקווה לא להתאכזב.Qrex, כבר קיבלת אותו?
פורסם 2014 בנובמבר 1511 שנים מחבר שלילי, מחר על הבוקר אתן להם צלצול לזרז אותם!- - - תגובה אוחדה: - - -יותר נכון היום
פורסם 2014 בנובמבר 1611 שנים הרבה יותר ליבות אבל כל ליבה חלשה מהסנפדרגון. יהיו ישומים שייהנו מריבוי הליבות (נגיד בנצ'מארקים) ויהיו יישומים (בערך כל השאר ) שיהיו איטיים יותר.
פורסם 2014 בנובמבר 1611 שנים המכשיר די מרשים מבחינת איכות הבניה (ופה זה פחות או יותר מסתיים), אך אני לא ממהר ליפול מכל מה שלא מבוסס Snapdragon, לאנדרואיד משום מה יש טאבו על הפלטפורמה הזו. הדבר הזה בכלל אמור לקבל את הסוכריה מתישהו בעשור הקרוב?
פורסם 2014 בנובמבר 1611 שנים מחבר הם התקשרו למספר הלא נכון (מספר שרשמתי להם במועד ההזמנה אך עידכנתי יומיים לאחר מזה באתר שלהם) וכעת הם טוענים שהם שיחררו את ההזמנה שלי ואני אצטרך לחכות עוד חודש...שירות לקוחות על הפרצוף! Ido.G בכל מקרה כנראה נקבל את המכשיר פחות או יותר ביחד, אלא אם כן הם יתבלבלו שוב. איזה תסכול
פורסם 2014 בנובמבר 1611 שנים מי שמזמין היום יצטרך לחכות בפועל כחודש?הם אומרים "עד שלושים יום"...טוב נו
פורסם 2014 בנובמבר 1611 שנים מחבר תאמת החלטתי שאם הם לא משיגים לי מכשיר עד סוף השבוע אני לא קונה וזהוא. אני לא קונה במקומות עם שירות כל כך גרוע.לגבי זמן ההמתנה הם טוענים שיגיע מתישהו בדצמבר...אני אעדכן לגבי אם הצליחו להשיג לי מכשיר אם לא יש לי פאוצ' וקייס שהזמנתי כבר ואני אחלק אותם בעשרה שקלים למי שירצה...
פורסם 2014 בדצמבר 1510 שנים מחבר בסופו של דבר אני כן קניתי אותו. מכשיר חביב סך הכל אך לדעתי הוא צריך לעלות כמה מאות שקלים פחות עבור הביצועים שהוא נותן. המכשיר הקודם שלי HTC ONE X היה הרבה יותר נוח לשימוש, במכשיר הזה הגעתי למצב שאני מחליף כמעט את כל התוכנות של הייצרן כדי ליצור חווית משתמש סבירה. המסך לעיתים לא מגיב לדאבל קליק שאמור לפתוח אותו. עצה שלי היא פשוט להוסיף 500 שח וללכת על G3... אם מעניין אותך פרטים ספציפיים אחרים תרגיש חופשי לשאול.- - - תגובה אוחדה: - - -אהה וכמו כן לא ממש אהבתי את מערכת הFLYME, בביקורות ביוטיוב היא נראת ממש יפה(גם בפועל) אבל יש בה יותר באגים מבמכשירים של חברות יותר מוכרות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.