פורסם 2014 באוקטובר 3111 שנים היי לכולם אני התחלתי ללמוד לפני חודש בטכניון ואני חייב חייב לקנות מחשב נייד הכי טוב שאני יכול למצוא עד 2500-3000 ש׳׳ח. אני צריך שהמחשב יהיה מספיק חזק כדי להריץ mathlab וכדומה. ראיתי שיש שאלון שאנחנו אמורים למלא אז הינה שלי: * מטרות המחשב? ציינתי בתחילת ההודעה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל המסך חייב להיות לפחות 13 אינץ׳. עדיף גם לא גדול מידי שכך גם המחשב עצמו לא יהיה כבד מידי. * רזולוציית המסך? פחות רלבנטי לי. שיהיה רגיל אני מניח. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אני אשתמש בעכבר אלחוטי כך שזה לא רלבנטי. * משקל רצוי? לא יותר מ2.5 ק׳׳ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא רלבנטי משום שתמיד יש לי גישה לנקודת חשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא רלבנטי לי. * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) הבנתי שssd הוא מהיר יותר ועקב כך גם מומלץ אז אשמח אם יהיה לי. כך או כך זה לא כל כך קריטי לי. * כונן אופטי? לא חייב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא רלבנטי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן (אני יודע שמגיעה לי מערכת הפעלה חינם דרך dreamspark אבל לצערי זה לא רלבנטי עבורי). * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות לחברה מוכרת ואמינה. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) חשוב לי שהאחריות עליו תיהיה יותר משנה. כמו כן שהוא יצליח לתת לי ביצועים טובים לאורך 4+- שנים (בעצם כל התואר). תודה רבה לכל מי שיוכל לפנות קצת מזמנו ולעזור לי להתקדם בעוד צעד קטן בדרך ללפטופ הנחשק נערך 2014 באוקטובר 3111 שנים על-ידי Roy Katz
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.